Panowei, prosby nie pomagaja, wiec zaczynam straszyc ostrzezeniami
nie pisz posta pod postem. to ja od dzisiaj mam na imie Tomus? dopiero teraz poznalem swe prawdziwe imie. skladam wielkie poklony
No jak sie pomyliłem to sory...
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 wrz 2005, 21:20
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 paź 2005, 13:05
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 01 paź 2005, 13:11
Ibrahimović pisze:>>> Mam pytanie do Mederatorów Exclamation <<<
Za co zaza został Zbanowany Question Rolling Eyes
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 01 paź 2005, 13:12
fieldy pisze:dołączam się do pytanie i w imieniu zazy pytam: "kogo wali ?"
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 01 paź 2005, 13:15
Tomusmc pisze:a o sprawie Zazy porozmawiam z innymi moderatorami bo zaczynam tu czegoś nie kumać...
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2005, 13:36
zycze Wam jak najszybszego znalezienia winnych*_For_zaza_Milan_* pisze:Tomus w tym momecie pokazaliście całkowity brak profesionalizmu jak ktoś może wejśc i za Was takie rzeczy robic. Ok. ja sie skontaktuje z kims kompetentnym i problem sie wyjasni ale zaczynamy zabawe. Co to za moderator ktory nie wie że za jego placemi takie rzeczy sie dziaja. Teraz bedziemy poruszali częscie temat przyszłości forum pod katem moderatorów..
Pozdrawiam
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 01 paź 2005, 13:38
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2005, 13:40
moglbys nie pisac nieprawdyLakier pisze:Dostal bana, bo CALE grono modow tak zadecydowalo.
za wulgaryzm nalezy Ci sie WPZreszta jebanie na Tomka
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 paź 2005, 13:44
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 01 paź 2005, 13:44
cloner pisze:moglbys nie pisac nieprawdy Question
byloby naprawde fajnie Smile
cloner pisze:za wulgaryzm nalezy Ci sie WP Exclamation
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2005, 13:47
Lakier - Ty chyba nie rozumiesz, o czym piszeszLakier pisze:cloner pisze:moglbys nie pisac nieprawdy Question
byloby naprawde fajnie Smilea o sprawie Zazy porozmawiam z innymi moderatorami bo zaczynam tu czegoś nie kumać...
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 paź 2005, 13:50
Dlatego napisał to wczoraj, kiedy Zaza cieszył sie jeszcze wolnoscią. Wytrzeźwiej cloner.cloner pisze:Tomusmc wyjasnil, ze zaraz pogada z innymi moderatorami dlaczego ZaZa jest zbanowany
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2005, 13:52
qrde, nie pije wiecejSnipp_ pisze:Dlatego napisał to wczoraj, kiedy Zaza cieszył sie jeszcze wolnoscią. Wytrzeźwiej cloner.cloner pisze:Tomusmc wyjasnil, ze zaraz pogada z innymi moderatorami dlaczego ZaZa jest zbanowany
*_For_zaza_Milan_* pisze:Groźba ?? no chłopie chyba nigdy na gołki nie byłeś 48 i luz.. To nie groźba ale proźba by co nie który zobaczyli sobie w rangi. Ile razy ja mam Ci pisac że to nie chodzi Tylko co Ciebie to w tym momencie Ty sam ma wszystko na glowie ale co dzis szkoły nie ma chyba nie wporządku jest ze ktos ma robić wszystko ?? Nie sadzisz że to jest dziwne że ktos wchodz i wykonuja za Was prace taka. Choc nie ma do tego prawa ? Ktos może mu pomógł ? Mam najdzieje że szybko sie sprawa wyjasni. Ja dostałerm meila od addamo i powiem sczerze jestem w szoku że tak wykiwał Was.
Pozdrawiam
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 01 paź 2005, 13:52
cloner pisze:dolnej czesci Twojego postu nie skomentuje - nie zniże sie do Twojego poziomu Exclamation
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 paź 2005, 13:54
cloner pisze:p.s. - Snipp, Adammo - szkoda, ze zachowujecie sie jak dzieci, i kasujecie sobie WP, oraz wlepiacie je innym uzytkownikom
Snipp_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio