Moderatorzy - ocena pracy - Strona 23

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Jak oceniasz naszą prac? na forum ?

Wzorowa
15
6%
Bardzo dobra
32
13%
Dobra
42
17%
Średnia
40
16%
Słaba
19
8%
Bardzo słaba
14
6%
Tragiczna
82
34%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8694
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2005, 13:57

Snipp_ pisze:
cloner pisze:p.s. - Snipp, Adammo - szkoda, ze zachowujecie sie jak dzieci, i kasujecie sobie WP, oraz wlepiacie je innym uzytkownikom
:rotfl: :rotfl:
Komentarz zbędny. Z litości nie wkleję tego do Złotych Ust. Bzdura niesamowita, poczułem się urażony tymi idiotycznymi podejrzeniami.
a ja sie czuje urazony, gdy ktos kasuje Ci WP :!: na ktore zasluzyles :!:

pozdrawiam i koniec tego OT

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 paź 2005, 13:58

cloner pisze:a ja sie czuje urazony, gdy ktos kasuje Ci WP
To nie moja wina. Ja o to nie zabiegam, uwierz mi.
cloner pisze: na ktore zasluzyles
Według Ciebie. Zaza zasłużył na bana.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 paź 2005, 14:05

Standardowa procedura. Coś się dzieje na forum i każdy musi to skomentować, z kimś się pokłócić, poczuć się urażonym nie wiadomo czym, wyrazić swoją dezaprobatę, pogrozić moderatorom....

To ja bym radził poczekać, zaza nie dostanie więcej zawałów w ciągu jednego dnia, snipp najwyżej ponosi 4 WP dłuzej o parę godzin (bo jeśli były sprawiedliwe to wrócą predzej czy później), a was sprawa nie dotyczy w takim stopniu by spinać się na 5 stron.

Amen

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 01 paź 2005, 14:10

Generalnie wali mnie to kto ile ma ostrzezen i to czy kogos zbanuja czy nie. a to z prostej przyczyny, ze tutaj zaczyna wszystko wygladac co najmniej dziwnie. ok, jezeli juz ktos sie decyduje na te ostrzezenia, to niech bedzie konsekwentny, bo chyba powinny miec one jakies zadanie. a tu czlowiek dostaje 4WP (nie mowie o Snippie, bo nie wiem za co on dostal, tylko o adammo) a za 5 minut nie ma ani jednego :shock: nie chodzi o to, ze dostal je za "rozmowe" ze mna, bo mnie nie bawi donoszenie i nie rajcuje mnie jak ktos dostaje WP za obrazanie mnie - jak jest na tyle slaby, ze musi sie uciekac do wyzwisk - jego sprawa. ale jak juz dajecie WP to troche krzywo wyglada jak po chwili je anulujecie... tym bardziej, ze nikt nie wiem o co chodzi i wyglada to na "kolezenstwo" ewentualnie niekumacje...

EDIT:
Piwus masz racje, ale nie do konca - owszem dotyczy nas to, bo jezeli tak sie dzieje, to kazdy zacznie sobie klnac i bedzie bezkarny. jakas sprawiedliwosc musi byc, skoro Lakier zostal zbanowany, Smitu tez to dlaczego innym sie wyczyszcza konta?

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 paź 2005, 14:14

Ja dałem adammo 4WP i jestem pewien, że sam sobie je usunął. Będę musiał się skontaktować jakoś z Dzidziusiem bo coś tu się dzieje dziwnego i trzeba towszystko naprawić. Nie mam pojęcia jak Snippowi zniknęły te ostrzeżenia. Jak się wszystko wyjaśni to będzie tak jak wcześniej. 4WP dla Snippa były jak najbardziej słuszne i tej decyzji nie mam zamiaru zmieniać.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 paź 2005, 14:19

Tomusmc pisze:4WP dla Snippa były jak najbardziej słuszne i tej decyzji nie mam zamiaru zmieniać.
Chciałbym raz na zawsze wyjaśnić, że nie ja sobie te WP usuwam. 4 WP za jeden OT są być może dosć surową karą, jednak jeśli zostaną mi przyznane wskazane byłoby nieodbanowywanie Zazy. Zasłużył na tyle samo WP co ja, więc powinien mieć normalnego bana. Myślę, że kiedy wlepicie mi ponownie te WP sprawa powinna ucichnąć, a temat zbanowania Zazy odejsc w kąt, gdyż byłby zbanowany sprawiedliwie.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 paź 2005, 14:23

jeszcze ja sie wtrace... moge?
kim jest adammo, bo zostal kilkakrotnie wymieniony jakby byl z grupie trzymajacej wage...

sorki... juz taki wscibski jestem

i jak sioe samemu usuwa wp? bo nie wiem

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 paź 2005, 14:26

Krzysztof Jarzyna pisze:Piwus masz racje, ale nie do konca - owszem dotyczy nas to, bo jezeli tak sie dzieje, to kazdy zacznie sobie klnac i bedzie bezkarny. jakas sprawiedliwosc musi byc, skoro Lakier zostal zbanowany, Smitu tez to dlaczego innym sie wyczyszcza konta?
To jeszcze raz. Bo widze, że dalej jest pewne niedoinformowanie. Ban dla zazy może być wynikiem błędu/złej woli jednego z redaktorów. Mógł też być zupełnie słusznie. Prawda jest taka,ze nie wiemy, ale nie bardzo z naszej winy. Niecodziennie na forum wjeżdza człowiek zarejestrowany 13 września, bluzga nam Jarzynę, czyści sobie konto, czyści Snippowi konto, banuję zazę. Tak by to wyglądało w telegraficznym skrócie. I teraz wypadałoby poczekać, by dowiedzieć się co się dzieje. Więc cierpliwości.
Tomusmc pisze:4WP dla Snippa były jak najbardziej słuszne i tej decyzji nie mam zamiaru zmieniać.
Snipp, już możesz zacząć polemizować...
zawdi pisze:i jak sioe samemu usuwa wp? bo nie wiem
Panie, redakcja może :shock:. Raczej sam nie możesz ;).

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

PiS - Każdemu bana, wódka i kiełbase. Nadeszły takie czasy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 01 paź 2005, 15:28

No brak mi słów - :shock: tego jeszcze tu nie było. Nie bedę komentował tych popszednich postów bo ich autorzy w 70% należa do grupy którym należy sie ban na dzien dobry. Żenada ...

Ale dziekuje tym moderatorą którzy przyczynili się do wyjaśnienia tej zagadki. Dość szybko :roll: I przepraszam jak coś :)

Swoją droga ciekawy typ - może do bazy orange byś sie włamał ? :roll: [daj znac jak coś]

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 01 paź 2005, 15:38

piwus pisze:Snipp, już możesz zacząć polemizować...
Ok, nikt nie dostał WP za wczorajsze OT w temcie o Milanie więc pytam się dlaczego? Przez chwilę miałem "Ostrzeżenia: 4" teraz znów nic. Domyślam się, że chcecie aby nadal pisał Zaza, a wlepiając mi te WP musielibyście go zbanować. Czy mam rację? Proszę o wyjaśnienia.
*_For_zaza_Milan_* pisze: Nie bedę komentował tych popszednich postów bo ich autorzy w 70% należa do grupy którym należy sie ban na dzien dobry. Żenada ...
Domyślam się, że chodzi Ci o mnie, jednak oszczerstwa z Twojej strony u mnie traktowane w formie żartu.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 paź 2005, 15:42

Snipp_ pisze:Ok, nikt nie dostał WP za wczorajsze OT w temcie o Milanie więc pytam się dlaczego

O przepraszam , ja dostałem i nie zostało ono zdjęte.

Snipp_ pisze:Proszę o wyjaśnienia.
Więc to ja prosze o wyjaśnienia.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 01 paź 2005, 15:50

Snipp_ pisze: Ok, nikt nie dostał WP za wczorajsze OT w temcie o Milanie więc pytam się dlaczego? Przez chwilę miałem "Ostrzeżenia: 4" teraz znów nic. Domyślam się, że chcecie aby nadal pisał Zaza, a wlepiając mi te WP musielibyście go zbanować. Czy mam rację? Proszę o wyjaśnienia.
Źle się domyślasz. Przyczyna została powtórzona post wyżej, ale nie ma sprawy. Zacytuję jeszcze raz:
Zmienił ją bez powodu redaktor a. więc została przywrócona.
serek408 pisze:O przepraszam , ja dostałem i nie zostało ono zdjęte.
Czyli wszyscy mają co powinni. Sytuacja wróciła do poprzedniego stanu. Za komplikacje przepraszamy.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 16:44

Ja dostałem ostrzeżenia a czemiu własnie Snipp nie ma...?? cos tu jest nie tak...

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 paź 2005, 12:50

Z jakiej racji zostałem ukarany 4 WP za offtopic, podczas gdy Zaza, któryw niczym nie odbiegał ode mnie nie dostał ani jednego ostrzeżenia. Gubicie się, panowie moderatorzy. Jeśli ma być sprawiedliwe ukarani zostać muszą wszyscy. Czekam na odpowiedź.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 13:00

Dla twojej informacje Snippie - Zaza nie pisał cytatów które brzmią jak szczekanie i nie wnoszą nic do tematu. Tym bardzie że temat był całkiem iny niż Twoje posty. Które bardzie przypominały nabijanie.

Zreszta obiecuje Ci że teraz każdy taki posty nie wnoczący nic to tematu i brzmiący jak szczekanie ktor ma na celu zaczepic kogoś bedzie weryfikowany. Mam czas jak to sie mówi. Moge pomóc moderatorą w koncu nie zawsze sa :)

Jeszcze raz trzeba pogratulować i podziekować moderatorą za wczorajsza akcje. Bo z nocy przesledziłem pewnien temat i aż żal że troche wcześnie nie był tej akcji. Śmietnik nich robia sobie w domu. Brawo :!:

I nie pisz już tu jak masz co do Mnie. Bo nie odpisze...

Pozdrawiam redakcje
:D

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”