Golum pisze:hhhhhmmm tak naprawde to barca u siebie ra ofensywnie a na wyjeżdzie defensywnie więc koszcz ma troche racji
Golum po co tutaj wracałeś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 01 paź 2005, 13:28
Golum pisze:hhhhhmmm tak naprawde to barca u siebie ra ofensywnie a na wyjeżdzie defensywnie więc koszcz ma troche racji
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 paź 2005, 16:55
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 17:13
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MAXPL » 01 paź 2005, 17:15
MAXPL
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 17:21
Ja pier**** następny... weźce nie róbcie z tematu pośmiewiska, kolego z takimi prośbami to do tematu football videos a nie tutaj... jacy Ci ludzie są głupi...MAXPL pisze:Ma ktos moze bramki L Enrique i Eto'o w brawach Realu ?? z eto'o to moze byc tylko filmik krotki jak ma ubrana koszulke Relau...
moj nr gg 2489708
z gory bardzo dzeikuje
Pozer jebanany! XEROBOY...MAXPL w swoim podpisie pisze:Setki serc, jedno bicie, Duma Katalonii- miłość na całe życie !!!!!!!!
Moim zdaniem Mister w ogóle nie wystawi Maxiego! Ale mam takie dziwne przeczucie że wysoko wygramy...kulekfcb pisze:Messi zagra ale dopiero w drugiej połowie, tak mi sie wydaje przynajmniej. Zmieni Giuly'ego. Stawiam na zwycięstwo Barcy hmmmm. 4-1 Każda wygrana będzie dobra i oby w dobrym stylu i z polotem...
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 01 paź 2005, 18:27
moze lepiej napisz to do fanów realu? bo który kibic Barcy bedzie miał filmiki z zawodnikami realu????????? bo ja zadnego takiego nie mam i nie zamierzam miecMAXPL pisze:Ma ktos moze bramki L Enrique i Eto'o w brawach Realu ?? z eto'o to moze byc tylko filmik krotki jak ma ubrana koszulke Relau...
moj nr gg 2489708
z gory bardzo dzeikuje
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 01 paź 2005, 18:34
ja mam, ale chyba spreparowany, jak raul robi komus lodaluk1208 pisze:moze lepiej napisz to do fanów realu? bo który kibic Barcy bedzie miał filmiki z zawodnikami realu????????? bo ja zadnego takiego nie mam i nie zamierzam miec![]()
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 01 paź 2005, 19:33
Dombroś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 19:36
k@li pisze:MAXPL napisał:
Ma ktos moze bramki L Enrique i Eto'o w brawach Realu ?? z eto'o to moze byc tylko filmik krotki jak ma ubrana koszulke Relau...
moj nr gg 2489708
z gory bardzo dzeikuje
Ja pier**** następny... weźce nie róbcie z tematu pośmiewiska, kolego z takimi prośbami to do tematu football videos a nie tutaj... jacy Ci ludzie są głupi...
MAXPL w swoim podpisie napisał:
Setki serc, jedno bicie, Duma Katalonii- miłość na całe życie !!!!!!!!
Pozer jebanany! XEROBOY...
zawdi pisze:ja mam, ale chyba spreparowany, jak raul robi komus loda
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 20:51
Taaa i co jeszcze ??? To co napisałeś, napisałes na swoim przykładzie zapewne... ale Ty jesteś kibicem Realukaczy pisze:Ty jestes niewyzyty psychicznie i cie w domu biją .
Nie interesuj się...kaczy pisze: Czy miałeś ciężkie zabawki w dzieciństwie ?
Tak jak Ty...kaczy pisze:Ci ludzie są zupełnie normalni .
Jak ja reprezentuje niski poziom to Ty nie reprezentujesz sobą żadnego poziomu...kaczy pisze:Powiem ci cos na twoim niskim poziomie "Kto sie tak przezywa , Ten sam sie tak nazywa" .
Stary, jak ja mam "opanować stresy" jak co chwile jacyś sfrustrowani gówniarze którzy uwarzają się za kibiców realu wylewają swoje żale i utracone ambicje oraz opowiadają o swoim trudnym dzieciństwie w temacie który jest przeznaczony do postów o zupełnie innej tematyce...kaczy pisze:Wiec opanuj stresy , wyluzuj .
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 01 paź 2005, 20:53
No! A Laxembargo najpierw sprzedał skrzydłowych a teraz nie ma kim grać na skrzydłach...kaczy pisze:No teraz Raikard zaczął stosować niezłą taktyke rotacyjną . Pamiętamy jak ostatni od meczy odsówał pilkarzy na których opierała sie gra pierwszego skladu . Ronaldinho , Deco , Giuly`ego i Edmilsona. To teraz przyszedl czas Na Xaviego .
Janio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 01 paź 2005, 21:06
Ty hamuj bajere człowieku, a ciebie nie bija za takie pieprzenie farmazonów?? Teksty 12-latka, zastanów sie co piszesz.kaczy pisze:k@li pisze:MAXPL napisał:
Ma ktos moze bramki L Enrique i Eto'o w brawach Realu ?? z eto'o to moze byc tylko filmik krotki jak ma ubrana koszulke Relau...
moj nr gg 2489708
z gory bardzo dzeikuje
Ja pier**** następny... weźce nie róbcie z tematu pośmiewiska, kolego z takimi prośbami to do tematu football videos a nie tutaj... jacy Ci ludzie są głupi...
MAXPL w swoim podpisie napisał:
Setki serc, jedno bicie, Duma Katalonii- miłość na całe życie !!!!!!!!
Pozer jebanany! XEROBOY...
Ty jestes niewyzyty psychicznie i cie w domu biją . Czy miałeś ciężkie zabawki w dzieciństwie ?
Ci ludzie są zupełnie normalni . Powiem ci cos na twoim niskim poziomie "Kto sie tak przezywa , Ten sam sie tak nazywa" . Wiec opanuj stresy , wyluzuj . Chyba cie rodzeństwo nie terroryzuje o komputer.
zawdi pisze:ja mam, ale chyba spreparowany, jak raul robi komus loda
Moim zdaniem to nie jest "Chyba" spreparowany tylko "Napewno" .
No teraz Raikard zaczął stosować niezłą taktyke rotacyjną . Pamiętamy jak ostatni od meczy odsówał pilkarzy na których opierała sie gra pierwszego skladu . Ronaldinho , Deco , Giuly`ego i Edmilsona. To teraz przyszedl czas Na Xaviego .
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 01 paź 2005, 21:24
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szpari » 01 paź 2005, 21:27
szpari
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 01 paź 2005, 21:33
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio