Nie no nie wiem co napisać przy tym... jedyne słowo które rzuca mi się na usta to ŻENADA !MARCINNN pisze:Cracovia Kraków
Kolejny głupek...RauL pisze:Chelsea Londyn
O tu już lepiej... ale gdybyś jeszcze to bardziej sprecyzował, byłoby super na tle pozostałych<LILI> Romanista pisze:ja nie przepadam za Interem ,Wisełką ,Realem Madryt , Chelsea,Pogonią,Csk Moskwa
No i to samo... brak słów...baton21 pisze:Ja nie lubie Interu, AC Milanu, Romy, Realu Madryt i Manchesteru United
Nie dosyć że kretyn to jeszcze analfabeta...infernus pisze:Na pierwszym miejscu oczywiscie AC MILAN... na drugim los galaretos a na trzecim chelsea londym
och, ten to dopiero model, uważa że w Legii grają chwastyWchite Star pisze:Nienawidze trzech klubów:
-legii warszawa(wytępić chwasty)
-chelsea londyn
-Vitori Guimaesch
Ten to już w ogole zwariował, wszyscy nie cierpią jakiś zespołów a on nie sierpi... bez komentarza.kaczy pisze:Nie sierpie
Barcelony
Legi Warszawa
Juventusu Turyn
Uffff, on to dopiero jest zajebisty, tyle "brzydkich określeń" na raz: Nienawidze, nie cierpie nie trawie, wow imponujesz mi, ale z Ciebie kozak!Maateusz_JuveFan pisze:Nienawidze, nie cierpie nie trawie:
Cracovia Kraków
Polonia Warszawa
AC Milan
Inter
Real Madryt
MU
Chelsea
On nawet nie wiedział o czym jest ten temat pisząc tego posta, zobaczył że wszyscy piszą nazwy klubów to on też musi coś wypocić... a jak! Kierował się jakże popularnym wśród 6-latków textem z reklamy: "wszyscy mają mambe, mam i ja".donaldinho08 pisze:Legia, Chelsea, Man Utd...
I patrz jaki brzydki chłopczyk nie powiedział Ci... ale nie płacz kupie Ci kredkixaver pisze:ZA_ra_ZA napisał:
b0ja napisał:
Celtic Glasgow Ruzlessss
zaloze sie ze celtic lubisz dlatego ze poszedl tam boruc zurawski
i nagle stales sie jego wielkim fanem zalosne
Mi tez tak powiesz?
Kluby których nie znosze:
-Widzew - za Rolika, za ogólnokształt
-Arka
-Craxa
-Leszek
-Zagłębie L. - za kompleksy i napinanie się
-Pogoń Szczecin
-Korona - za to ze kibice nagle pojawili sie razem z sukcesami klubu
Przykład wzorowego forumowicza, uzasadnił dlaczego nie lubi 3 klubów i to jest najważniejsze... brawo, brawo - dzieci rozwijacie się!
On nie nawidzi Milanu, ponieważ kocha Juve, a poza tym nie lubi Romy, Bayernyu Mon. i Sandecji NS - patrzcie, patrzcie jaki sprytny, usłyszał od kolegów w piaskownicy nazwy paru klubów i już wykorzystuje swoją wiedzę na forum... jak na 4-latka to nie lada umiejętność.Brawo!mechol pisze:JA NIE NAWIDZE MILANU !!! POZIEWAŻ KOCHAM J_U_V_E !!!!! POZA TYM NIE LUBIE ROMY , BAYERNU MON. , I SANDECJI NOWY SĄCZ !!! POZDRO DLA KIBICÓW JUVE!!!
Napisał żenujący nabijacz...kieres pisze:JA nienawidze :
ŁKS-u
Legii
Slaska
Sosnowca
Nie będę sie poniżał, więc tym samym nie wypowiem się w tym temacie, iż uważam że jest on "zmarnowany"... tak więc przepraszam wszystkich za OT!
Pozdrawiam.