klub którego nie znosze to.... - Strona 25

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 28 wrz 2005, 23:18

Ludzie a może byście tak uzasadniali swoje wypowiedzi co ???!!! A nie tylko posty tupu: "Nie lubie Łks`u ale kocham Widzew" weźcie przestańcie, kolejny temat do którego "wchodząc" można się poważnie wq***** (jest to najlżejsze pojęcie jakie teraz przychodzi mi do głowy), jest to kolejny temat w którym mozna zobaczyć bezsensowne i idiotyczne wypowiedzi większość żenujących nabijaczy, grafomanów i innych... prosze was ludzie pomyślcie zanim napiszecie takie pierdoły, tak was podnieca napisanie paru zdań jak to bardzo nie lubicie jakiegoś klubu, to chociaż uzasadniajcie swoje wypowiedzi.
MARCINNN pisze:Cracovia Kraków
Nie no nie wiem co napisać przy tym... jedyne słowo które rzuca mi się na usta to ŻENADA !
RauL pisze:Chelsea Londyn
Kolejny głupek...
<LILI> Romanista pisze:ja nie przepadam za Interem ,Wisełką ,Realem Madryt , Chelsea,Pogonią,Csk Moskwa
O tu już lepiej... ale gdybyś jeszcze to bardziej sprecyzował, byłoby super na tle pozostałych :lol: (może trzeba ich chwalić aby jakoś zmotywować ich do pisania w miare mądrych postów - gdzieś czytałem że dzieci specjalnej troski tego potrzebują...)
baton21 pisze:Ja nie lubie Interu, AC Milanu, Romy, Realu Madryt i Manchesteru United
No i to samo... brak słów...
infernus pisze:Na pierwszym miejscu oczywiscie AC MILAN... na drugim los galaretos a na trzecim chelsea londym
Nie dosyć że kretyn to jeszcze analfabeta...
Wchite Star pisze:Nienawidze trzech klubów:
-legii warszawa(wytępić chwasty)
-chelsea londyn
-Vitori Guimaesch
och, ten to dopiero model, uważa że w Legii grają chwasty :lol: , a że jest kibicem białej gwiazdy to pomyslał: "pasowałoby przykozaczyć i napisać że nie lubie Vitorii - ooo, tak, ale ja jestem kozak..." czy Ty się dziecko dobrze czujesz ?!
kaczy pisze:Nie sierpie

Barcelony
Legi Warszawa
Juventusu Turyn
Ten to już w ogole zwariował, wszyscy nie cierpią jakiś zespołów a on nie sierpi... bez komentarza.
Maateusz_JuveFan pisze:Nienawidze, nie cierpie nie trawie:
Cracovia Kraków
Polonia Warszawa
AC Milan
Inter
Real Madryt
MU
Chelsea
Uffff, on to dopiero jest zajebisty, tyle "brzydkich określeń" na raz: Nienawidze, nie cierpie nie trawie, wow imponujesz mi, ale z Ciebie kozak!
donaldinho08 pisze:Legia, Chelsea, Man Utd...
On nawet nie wiedział o czym jest ten temat pisząc tego posta, zobaczył że wszyscy piszą nazwy klubów to on też musi coś wypocić... a jak! Kierował się jakże popularnym wśród 6-latków textem z reklamy: "wszyscy mają mambe, mam i ja".
xaver pisze:ZA_ra_ZA napisał:
b0ja napisał:
Celtic Glasgow Ruzlessss

zaloze sie ze celtic lubisz dlatego ze poszedl tam boruc zurawski
i nagle stales sie jego wielkim fanem zalosne

Mi tez tak powiesz?

Kluby których nie znosze:
-Widzew - za Rolika, za ogólnokształt
-Arka
-Craxa
-Leszek
-Zagłębie L. - za kompleksy i napinanie się
-Pogoń Szczecin
-Korona - za to ze kibice nagle pojawili sie razem z sukcesami klubu
I patrz jaki brzydki chłopczyk nie powiedział Ci... ale nie płacz kupie Ci kredki :wink: .
Przykład wzorowego forumowicza, uzasadnił dlaczego nie lubi 3 klubów i to jest najważniejsze... brawo, brawo - dzieci rozwijacie się!
mechol pisze:JA NIE NAWIDZE MILANU !!! POZIEWAŻ KOCHAM J_U_V_E !!!!! POZA TYM NIE LUBIE ROMY , BAYERNU MON. , I SANDECJI NOWY SĄCZ !!! POZDRO DLA KIBICÓW JUVE!!!
On nie nawidzi Milanu, ponieważ kocha Juve, a poza tym nie lubi Romy, Bayernyu Mon. i Sandecji NS - patrzcie, patrzcie jaki sprytny, usłyszał od kolegów w piaskownicy nazwy paru klubów i już wykorzystuje swoją wiedzę na forum... jak na 4-latka to nie lada umiejętność.Brawo!
kieres pisze:JA nienawidze :
ŁKS-u
Legii
Slaska
Sosnowca
Napisał żenujący nabijacz...
Nie będę sie poniżał, więc tym samym nie wypowiem się w tym temacie, iż uważam że jest on "zmarnowany"... tak więc przepraszam wszystkich za OT!
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
xaver
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 29 wrz 2005, 17:10

k@li pisze:I patrz jaki brzydki chłopczyk nie powiedział Ci... ale nie płacz kupie Ci kredki .
Przykład wzorowego forumowicza, uzasadnił dlaczego nie lubi 3 klubów i to jest najważniejsze... brawo, brawo - dzieci rozwijacie się!

Dobrze że ty rozwinąłes swoja wypowiedz ;].
Sam jestes dzieckiem, nie masz powodu zeby obrażac reszte forumowiczów 9nei wszyscy mają poniżej 15 lat :) ) . Swoją droga mogłes zacytowac wszystkich którzy nei uzasadnili albo uzasadnili. Nie raz nei ma co uzasadniac bo cos jest poprostu, bez żadnych konkretnych powodów.

Czekam na kredki :wink: .

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 29 wrz 2005, 18:04

NIENAWIDE OD URODZENIA RUCHU CHORZÓW!!!!!!!!!!!!!!!!

POPROSTU TAK MNIE WYCHOWUJĄ!!!

NIENAWIDZE RÓWNIEŻ LEGII..

chyba musi w tym cos być jak prawie nikt jej nie lubi... :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
Chiotis
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiotis » 29 wrz 2005, 18:09

Nienawidze Realu za te frajerskie zachownie gwiazdorów i beznadziejną politykę transferową. Wisły za to że to kondomiarze.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 29 wrz 2005, 18:12

Chiotis pisze:Wisły za to że to kondomiarze.
a co to zanczy, jeśli wolno wiedzieć ??

jak piwus to zoaczy to masz pewnego bana :lol:

Awatar użytkownika
Chiotis
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chiotis » 30 wrz 2005, 13:05

<wow> Jasne że wolno: ich sponsorem był Durex

magilla3
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek