Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 128

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 02 paź 2005, 12:41

dlaczego piszesz nonsensowne posty?
ja napisalem o meczu,o szansach jakie widze,nikogo w tym poscie nie obrazilem ani nie szkalowalem...napiecie przyszlo z waszej strony a powod jest prosty...to wlanie jest to: ze gro osob zwiazanych z interem jest na tym forum poteznie sfrustrowana i wcale sie z tym nie kryje...

koniec

wracajac do meczu,pobawmy sie w typera i jaki padnie wynik dzisiejszego wieczoru?
moim zdaniem bramek zbyt wiele nie bedzie,mozemy raczej spodziewac sie tego ze mecz bedzie mial przebieg podobny do tego jaki ogladalismy w rozgrywce o Supercoppa,miejmy jednak nadzieje ze poziom sedziowania tym razem nie wypaczy wyniku...

moj typ: 1:0 dla Starej damy,bramka Ibrahimovica,lub kogos kto wejdzie z lawki...

ONE LOVE-ONE HEART-ONE CLUB

JUVENTUS 1897 TORINO

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 paź 2005, 12:44

RzuR pisze:to wlanie jest to: ze gro osob zwiazanych z interem jest na tym forum poteznie sfrustrowana i wcale sie z tym nie kryje...
Właśnie widać kto jest sfrustrowany :twisted:

RzuR pisze:wracajac do meczu,pobawmy sie w typera i jaki padnie wynik dzisiejszego wieczoru?
Remis lub jednobramkowe zwycięstwo Interu

Jeszcze jakieś pytania ? :lol:

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 02 paź 2005, 16:00

mam podobne odczucia, ostatnio Inter stwarza sobie mnostwo sytuacji pdbramkowych w kazdym meczu ale wykorzystuja tylko jedna :? dobrze ze przynajmniej przeciwnikowi nie daja zadnej wykorzystac :D

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 paź 2005, 17:37

Juan Sebastian Veron nie zagra w dzisiejszym spotkaniu 6 kolejki Serie A przeciwko Juventusowi Turyn. Argentyńczyka zaatakował wirus grypy, który uniemożliwił jego występ na stadionie Delle Alpi. Jego miejsce najprawdopodobniej zajmie Chilijczyk - David Pizarro

intermediolan.com

Niestety zabraknie lidera Interu w tak ważnym meczu :?

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 paź 2005, 17:54

No osłabienie ogromne szkoda , że akurat na taki mecz. Brak Seby to brak głównego muzgu ... miejmy nadzieje , że Pizarro sobie poradzi i zastąpi Verona.

Dzisiaj tym bardziej trzeba wygrać bo po 3 pkt zdobyli Milan i Viola , więc ewentualna porażka spycha nas na 4 miejsce. Ale czy ktoś w to wierzy :?: :twisted:

Oby kula się nie pomyliła ... FORZA INTER :!:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 02 paź 2005, 17:57

serek408 pisze:Dzisiaj tym bardziej trzeba wygrać bo po 3 pkt zdobyli Milan i Viola , więc ewentualna porażka spycha nas na 4 miejsce. Ale czy ktoś w to wierzy
Ja wieze :twisted:

Mam nadzieje ,ze Juventus nie przerwie dzis swojej passy i wygra ten mecz

Juventus bardziej osłabiony od Interu (dla mnie) bo Juve bez Buffona to nie to samo Juve :?

Pozdro

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 02 paź 2005, 17:59

juz za 270 minut wszystko bedzie jasne, mysle ze Veron ma najlepszego zmiennika ze wszystkich, Pizarro nie powinien zawiesc, w koncu do tej pory spisywal sie bardzo dobrze
FORZA NERAZZURI

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 02 paź 2005, 19:28

serek408 pisze:Brak Seby to brak głównego muzgu ...
Inter zagra bez muzgu, a Juventus będzie miał muzg w postaci Vieiry. I będzie zajebiście.
serek408 pisze: Ale czy ktoś w to wierzy
Ja.

Cóż, nie da się ukryć, że mecz jest do tej pory dla obu drużyn najpoważniejszym starciem. Nie chciałbym typować, wystarczy wiara w niezaprzeczalną moc Juventusu. Chciałbym zobaczyć w ataku chocby na 15 minut Del Piero. W tym sezonie wszystkie minuty, które otrzymał od Capello wykorzystywał, nie mam pojęcia dlaczego Don Fabio sadza go na ławce, biorąc pod uwagę nieskuteczność Zlatana.
Licze na ciekawe widowisko i zwycięstwo Juventusu.

Awatar użytkownika
artur.makaveli
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 02 paź 2005, 21:41

no to do przerwy 2:0 dal Juve, po golach Trezegueta i Nedveda ale mam nadzieje ze Inter sie podniesie, i wygra ale remis tez by byl super, patrzac na taka sytuacje jaka teraz widzimy.

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 02 paź 2005, 22:32

postartam sie to podsumowac jednym slowem: :cry: tragedia :cry:
juz ja lepiej bym ustawil druzyne od Mancicniego, nie wiem czemu nie sciagnal Pizarro juz w przerwie, a jak dokonal zmiany to za najlepiej grajacego w pomocy Figo :evil: za dzisiejszy mecz nalezy mu sie opierdol ostry od Morattiego

fly guy
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fly guy » 02 paź 2005, 22:43

PO dzisiejszym meczu prosba do Morattiego-wywalic Materazziego!Kibicuje Interowi od kilku ladnych lat i nie moge patrzeć co ten debil Materazzi wyprawia na boisku!

Awatar użytkownika
Educated Fool
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Educated Fool » 03 paź 2005, 8:32

Matrix powinien dostac czerwien juz w pierwszej polowie za faul na Zlatanie, jak go teraz nie zawiesza na podstawie zapisu video na conajmniej 5 spotkan to ja nie wiem... Gratuluje walki do konca, zabraklo troche szczescia bo pare akcji bylo, ale Juve zdecydowanie madrzej ustawione dzisiaj, klasy druzyn zblizone, klasy trenerow juz nie.. ale to chyba jeszcze o niczym nie przesadza i walka bedzie do konca, mam nadzieje ze tym razem z Interem a nie z Milanem :)

Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartiX_FCI » 03 paź 2005, 14:09

Zadecydowaly stałe fragmenty...no ale trudno :cry:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2005, 14:20

Czytałem wypowiedź Adriano, który przyznał, że jego agent rozmawiał z ludźmi Romana A.
Adriano jednak uspokaja, że narazie nie chce się ruszać z Mediolanu bo mu tu dobrze. Brazylijczyk nie chce ryzyować ewnetualnego niezaaklimatyzowania się w Chelsea, gdyz bardzo się cieszy, że jedzie na swoje pierwsze MŚ - a chciałby się dobrze do mundialu przygotować [zupełnie mu się nie dziwię]

Jeszcze dodał, że chciałby zdobyć dużo trofeuw właśnie z Interem [tylko czy to jest możliwe?] Juve ucieka. No i pokazało wczoraj, że nie będzie z nimi łatwo nawiązać walkę

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”