HSV (zbiorczy) - Strona 5

Piłka nożna w Niemczech | Rozgrywki ligowe: Bundesliga i Puchar Niemiec | Kluby: Bayern Monachium, Borussia Dortmund, Bayer Leverkusen | Reprezentacja Niemiec | Transfery oraz inne wydarzenia związane z niemiecką piłką nożną
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 wrz 2005, 20:54

luk1208 pisze:i az szkoda ze nie zagra dla Polski
teoretycznie może zagrać - bo narazie grał tylko w młodzieżówce Niemiec. Tylko, że sam piłkarz już teraz [kiedyś chciał] nie chce - skoro miski z Miodowej go nie chciały wtedy to on już wybrał grę dla Niemiec. Więc pewnie nie zagra - choć jak mówie - teoretycznie może

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 24 wrz 2005, 21:56

3 pkt. po bardzo ładnym meczu, równie ładnych bramkach i akcjach.
To gospodarze popisali się skutecznością, i to oni wywalczyli 3 pkt. Gdyby gracze Bayernu mieli lepszą skuteczność, wynik mógłbyć zupełnie inny. Nie wiem jak Lucio mógł nie strzelić pod koniec meczu, miał przed Sobą tylko Wechtera... :roll: No ale cóż cieszę się, że wygrał HSV.
Ładnie teraz piwsko musi się rozlewać w Hamburgu:P

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 26 wrz 2005, 16:46

patryk89 pisze:, równie ładnych bramkach i akcjach.
chciales powiedziec chyba po ladnej akcji i bramce, gdyz 1 brama VdV to calkowity przyadek i strzaszliwy blad Karimiego

ps.dobrze ze Bayern byl w slabszej formie, bo watpie zeby w pelni dyspozycji bawarczycy dali sie ograc jakiemus VdV czy innemu Barbarezowi

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 26 wrz 2005, 16:49

Gomez pisze:chciales powiedziec chyba po ladnej akcji i bramce, gdyz 1 brama VdV to calkowity przyadek i strzaszliwy blad Karimiego

ps.dobrze ze Bayern byl w slabszej formie, bo watpie zeby w pelni dyspozycji bawarczycy dali sie ograc jakiemus VdV czy innemu Barbarezowi
moze uwazasz, ze Bayern jest druzyna, ktorej sie nie da pokonac :?:

i nie umniejszaj umiejetnosci Van der Vaartowi oraz Barbarezowi :!:
jeszcze nie raz i nie dwa, to oni zabiora Wam punkty :lol: :lol:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 26 wrz 2005, 16:53

cloner pisze:moze uwazasz, ze Bayern jest druzyna, ktorej sie nie da pokonac :?:
jezeli beda w pelni formy,(przynajmniej tak jak na poczatku tego lub na kocu tamtego sezonu), to jedyne szanse na zwyciestwo z Bayernem moze miec Chelsea, inne druzyny raczej nie dalyby rady

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 wrz 2005, 17:04

Gomez pisze:jezeli beda w pelni formy,(przynajmniej tak jak na poczatku tego lub na kocu tamtego sezonu), to jedyne szanse na zwyciestwo z Bayernem moze miec Chelsea, inne druzyny raczej nie dalyby rady

dzięki wielkie za poprawienie humoru :lol: powiedzieć Ci kto może pokonać Bayern oprócz Chelsea? Milan, Man Utd, Juventus, Barcelona,. Powiedzmy, że tylko tyle bo nie chcę Cię dalej podłamywać.

Pozdro

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 26 wrz 2005, 17:08

bagg z tym man utd to troche przesadziłes. Jeżeli Bayern jest w formie to inne drużyny muszą sie bać. Widać, że Bayern zgubił forme z poczatku sezonu...

Ja bym gomez na twoim miejscu nie umniejszał umiejetności Van der Vaartowi...

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 wrz 2005, 17:13

wazi pisze:bagg z tym man utd to troche przesadziłes

być może. Aczkolwiek sądzę, że jeśli MU przestaną trapić kontuzje to jest w stanie pokonać każdego.

wazi pisze:Jeżeli Bayern jest w formie to inne drużyny muszą sie bać

nawet jak nie jest w formie też się Go obawiam przy meczu z Juve. Wiadomo...Bayern to Bayern.

Przepraszam za OT już nie będę

Awatar użytkownika
Gomez
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 26 wrz 2005, 19:27

bagg pisze:
być może. Aczkolwiek sądzę, że jeśli MU przestaną trapić kontuzje to jest w stanie pokonać każdego.
rzeczywiscie, kontuzji maja po ch.... fest, jedyna znaczaca strata to Heinze :roll:

co do tych druzyn ktore pokonala by Bayern(w najwyzszej formie) to powiem tak

Milan-z taka gra jak ostatnio w serie a to moga pokonac ale tylko i wylacznie schalke, ich obrona to zdeczka przezytek

Barca-cos chlopaki ostatni przygasneli, straty pkt ze slabiakami ligowymi,

ManU- przegrana z Blackburn mowi sama za siebie, brak srodka pola

co do Juve to w sumie moglbym sie zgodzic, po przyjsciu Vieiry zaczeli grac tak jak przystalo na Mistrz Italii

Widze wszyscy sie bardzo podniecaja umiejetnosciami VdV ale wg mnie przy Rosickim lub Dalesandro holender chowa sie pod stol, fakt faktem ze bramki zdobywa piekne ale ogolnie rozgrywanie i gra w srodku pola za bardzo mu nie wychodzi(choc pare przypadkowych asyst w tym sezonie zaliczyl)

to tyle

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 wrz 2005, 19:44

Gomez pisze:Widze wszyscy sie bardzo podniecaja umiejetnosciami VdV ale wg mnie przy Rosickim lub Dalesandro holender chowa sie pod stol, fakt faktem ze bramki zdobywa piekne ale ogolnie rozgrywanie i gra w srodku pola za bardzo mu nie wychodzi(choc pare przypadkowych asyst w tym sezonie zaliczyl)

daj mu się rozegrać ;) chłopak naprawdę potrafi grać i liczę, że pokaże na co go stać

Gomez pisze: Milan-z taka gra jak ostatnio w serie a to moga pokonac ale tylko i wylacznie schalke, ich obrona to zdeczka przezytek

gdy Milan złapie właściwy rytm to każdemu będzie ciężko. Trzeba czekać ....mam nadzieje, że się nie doczekam.

Gomez pisze:Barca-cos chlopaki ostatni przygasneli, straty pkt ze slabiakami ligowymi,

dla mnie brak obrony i trenera powodują słabsze mecze

no niestety Keane ma kontuzje i ciężko ze środkiem. Ale i tak bardzo trudny rywal.

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 paź 2005, 19:02

VDV, to chyba jakas maszyna, strzela w kazdym meczu HSV! Co za transfer!

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2005, 19:06

Właśnie - przecież w Ajaxie nawet w połowie tak nie błyszczał - czyżby Bundesliga była taka słaba? Który to już mecz, gdzie Rafael strzela kolejnego gola? Jeszcze zostanie najlepszym piłkarzem roku - zobaczycie :lol:
o jest niesamowitte - niedosyć, że tak regularnie trafia - to jeszcze te gole sa wyjątkowej urody. Tego dzisiejszego jeszcze nie widziałem - ale jak obejrze to jestem przekonany, że również się nie zawiody jego urodą.

Tym lepiej dla nas, że van der Vaart ma taką formę - może Czechom też coś strzeli. W sumie - jak w każdym meczu to w każdym :lol:

Rafael strzelił 2 gola :king: mam nadzieję, że to nie oznacza, że w meczu z Czechami bedzie odpoczywał. Może strzeli 3 :lol:

Awatar użytkownika
patryk89
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 02 paź 2005, 19:14

Gomez pisze:

Widze wszyscy sie bardzo podniecaja umiejetnosciami VdV ale wg mnie przy Rosickim lub Dalesandro holender chowa sie pod stol, fakt faktem ze bramki zdobywa piekne ale ogolnie rozgrywanie i gra w srodku pola za bardzo mu nie wychodzi(choc pare przypadkowych asyst w tym sezonie zaliczyl)

to tyle
Yyyyy...

Kaiserslautern 0-3 HSV...

v.d.Vaart strzela drugą bramke w tym meczu...

Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mefiu » 02 paź 2005, 19:47

Gomez pisze:
bagg pisze:
rzeczywiscie, kontuzji maja po ch.... fest, jedyna znaczaca strata to Heinze :roll:

co do tych druzyn ktore pokonala by Bayern(w najwyzszej formie) to powiem tak

Milan-z taka gra jak ostatnio w serie a to moga pokonac ale tylko i wylacznie schalke, ich obrona to zdeczka przezytek

Barca-cos chlopaki ostatni przygasneli, straty pkt ze slabiakami ligowymi,

co do Juve to w sumie moglbym sie zgodzic, po przyjsciu Vieiry zaczeli grac tak jak przystalo na Mistrz Italii

to tyle
Ja również myślałem, że VdV to wcale nie aż taki świetny zawodnik jakim go malują. Przekonałem się jednak, iż tak w rzeczywistości jest. W Ajaxie grał a to na lewej, a to na środku pomocy. Teraz gra w środku i spisuje się wyśmienicie. Nie zgadzam się, że to tylko dzięki niemu HSV gra tak dobrze, bo w zespole grają równie dobrze: Wachter, Demel, Boulahrouz, van Buyten, Jarolim, Trochowski, Barbarez oraz nieźle Atouba, Mahdavikia, Beinlich i Klingbeil. Najsłabszym ogniwem jest chyba Banjamin Lauth. Ogólnie rzecz biorąc jest to bardzo dobrze poukładana drużyna (o czym wspominałem przed sezonem) prowadząca przez niezłego trenera, jakim niewątpliwie jest Thomas Doll.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 paź 2005, 20:16

hehe, nikt mi nie wierzyl, gdy pisalem, ze typuje na mistrza HSV :)
dzis zwyciestwo 3-0 na K'lautern :)
jestem usatysfakcjonowany :)

pozdrawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Niemcy”