Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 55

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 19:00

Druga połowa to już punktowanie rywala. Chelsea zagrała już po swojemu i 1;4 .... Bramka Cola prawidłowa nawet nie wiem czemu oni protestowali jak spalonego nie było na 1000% :!: Sami zaspali a konkretnie chyba Sami Hyppia.

Jak ma sie takich gracz na ławce jak Robben to czego chcieć wiecej. Gracz meczu - Drobga -zagrał świetnie wypracował wszystkie bramkii i ciągna gra Chelsea.

Jak Mouinho w puścił Hutha na boisko to była taki mały policzek dla nich. Ale kibice The Red's i tak sie pieknie zachowali. Hymn i doping do końca mimo że był po sprawe...

Ale jak by "Duży" trafił przy stanie 3;1 kto wie co by było bo przeżucił Carvalho przednio :) Ale strzał zawalil...

No i co Chelsea już mistrzam ? (obronła już ? ) Nie sądze że już po zabawie ale wszyscy znów nabrali sie na ten początek ekipy Mourinho jak w popszednim sezonie.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 paź 2005, 19:11

Drogba miał 3 asysty i był faulowany przy karnym wiec mozna powiedziec że był takim bohaterem meczu .
4 gol był piekny . 8)
Zasłózone zwycięstwo Chelsea , a mecz był zupelnie inny niz ten w tygodniu

Awatar użytkownika
Anka
One I Love
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 paź 2005, 19:19

Brawo dla Chelsea za bardzo dobry mecz, widać, że im zależało na rewanżu za ten półfinał... udało się, bezapelacyjnie Liverpool był gorszą ekipą. Ładne bramki, świetny doping ze strony kibiców 'The Reds' i świetne brami... czego chcieć więcej? Piękny mecz. ;)

*_For_zaza_Milan_* pisze: No i co Chelsea już mistrzam ? (obronła już ? ) Nie sądze że już po zabawie ale wszyscy znów nabrali sie na ten początek ekipy Mourinho jak w popszednim sezonie.
Masz rację, ale ja sądzę, że Chelsea nie zwolni tempa. Widać, że są w formie, i że Mourinho za wszelką cenę będzie chciał obronić tytuł. Szkoda, że tylko jedna drużyna w Premiership prezentuje cały czas baaardzo wysoki poziom... :roll:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2005, 19:38

Anka pisze:Brawo dla Chelsea za bardzo dobry mecz, widać, że im zależało na rewanżu za ten półfinał... udało się, bezapelacyjnie
ja myślę, że Mourinho wcale nie zależało na rewanżu. On nie patrzy w przeszłość, dla niego liczą się kolejne wygrane, kolejne rekordy, pieniądze i sława - a to, że kiedyś przegrał [półfinał] czy wygrał [LM] odstawia chyba na dalszy plan. Ewentualnie na emeryturze sobie będize przypominał o sukcesach - widać było po finale LM, że jego interesuje tylko przyszłość - o tym co było nie myśli - bo ma ważniejsze sprawy do przemyśłenia - i jak narazie chyba dobrze robi bo miażdzy wwszystko co napotka na swojej drodze - niestety :cry:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 19:40

Anka - teraz nie może powiedziec że Chelsea gra nudnie. Jak to pisze Angielska prasa. :roll: Poprostu to liga jest nudna bo rywale nie prezentuja tego co Chelsea.

Jeszcze nic nie przydzielajmy. Ale tym meczem Mourinho zrobił jeden ważny krok do obrony tytułu. Szkoda że nie nawiązali z nimi walki inni już na początku. Mam nadzieje że złapią zadyszke i rywale się obudzą. Ale Patrząc kadre i gra ekipy Mourinho nie może mówić o tym że bedzie trudno obronic tytuł. :roll: ... niestety.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 02 paź 2005, 20:45

*_For_zaza_Milan_* pisze:Poprostu to liga jest nudna bo rywale nie prezentuja tego co Chelsea.
Liga angielska jest nudna :?: :shock: - Zaza chyba się pogniewamy, nudna to może być liga gdzie każdy myśłi o obronie wyniku, gdzie defensywa jest stawiana na pierwszym miejscu :lol:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Poprostu to liga jest nudna bo rywale nie prezentuja tego co Chelsea.
Rywale ie prezentują niestety tego samego - ale walka o vice mistrza bedize ciekawa - nie odbieraj nam tego :lol: [mam nadzieje na jakiś kryzys Chelsea]

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 02 paź 2005, 21:51

Zastanawiam się czy to Chelsea zagrała na miarę swoich możliwości (wreszcie) czy może Liverpool pokazał, że potrafi grać gorzej niż sobie wyobrażamy :roll: Nie mniej jednak gratulacje dla Mourinho i reszty. Od początku powtarzam (nie tylko ja), że Chelsea będzie znów mistrzem i to się potwierdza. Czym jest taki Liverpool w konfrontacji z The Blues? Jak kiepski uczeń w starciu z nauczycielem.
Taka dominacja jednego zespołu nie wpływa dobrze na atrakcyjność rozgrywek ligowych, ale cóż poradzić. Chelsea jest najlepsza i trzeba im to uczciwie przyznać.
Tak jak napisał fieldy wypada liczyć na emocjonującą walkę o drugie miejsce :lol: :warrior:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 21:53

fieldy nie tyle chodzi o liga jak liga ale o rywalizacje o mistrza :wink:

Wiesz jak patrze na Kanonierów do Chelsea gra nudna piłka. Bo wieczór z Premiership to tylko z Kanonierami. Ale widzisz co się dzieje w tabeli ...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 paź 2005, 22:02

Niggaz pisze:Zastanawiam się czy to Chelsea zagrała na miarę swoich możliwości (wreszcie) czy może Liverpool pokazał, że potrafi grać gorzej niż sobie wyobrażamy Rolling Eyes Nie mniej jednak gratulacje dla Mourinho i reszty. Od początku powtarzam (nie tylko ja), że Chelsea będzie znów mistrzem i to się potwierdza. Czym jest taki Liverpool w konfrontacji z The Blues? Jak kiepski uczeń w starciu z nauczycielem.
Taka dominacja jednego zespołu nie wpływa dobrze na atrakcyjność rozgrywek ligowych, ale cóż poradzić. Chelsea jest najlepsza i trzeba im to uczciwie przyznać.
Tak jak napisał fieldy wypada liczyć na emocjonującą walkę o drugie miejsce Laughing Warrior

Teraz wiem, jak dobrze sie stalo, ze Ruscy nie zdolali wykupic AS Romy. Przeciez teraz Premiership jest nudna jak flaki z olejem, Arsenal, ManU, Liverpool sa cholernie slabe, o reszcie nie ma co wspominac. Gdyby cos takiego mialo sie stac z kochana Serie A, to bym poszedl sie powiesic.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 02 paź 2005, 23:00

Przed sezonem Mourinho powiedzial ze chce poprawic rekord Arsenalu i nie przegrac zadnego meczu w Premiership. Mogli to zrobic juz w poprzednim sezonie ale niestety zostali pokonani przez Manchester City. W tym sezonie wszystko wskazuje nato ze Chelsea poprawi rekord Kanonierow. A co do mistrzostwo to rozegrano dopiero 8 kolejek do konca jeszcze 30 meczow z takimi druzynami jak Manchester United, Newcastle oraz ich pogromca z tamego roku Manchester City. Kazda z tych druzyn moze nas pokonac i podlamac psychicznie, przez co The Blues moga zaczac przegrywac. Wtedy sprawa mistrzostwa bedzie otwarta. Wedlug mnie pogrom Liverpoolu to najlepszy mecz Chelsea w tym sezonie. Swietny mecz Drogby szkoda ze nie strzelil bramki bo mu sie nalezalo. W drugiej polowie The Reds nie istnieli. Mam nadzieje ze w rundzie rewanzowej LM The Blues znowu pokonaju Liverpool. Jak narazie Chelsea idzie po obrone tytulu i mam nadzieje ze im sie uda :) A juz za 2 tygodnie mecz z Boltonem.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 03 paź 2005, 17:33

-=MiC=- pisze:Przed sezonem Mourinho powiedzial ze chce poprawic rekord Arsenalu i nie przegrac zadnego meczu w Premiership.
No jak na dzisiejsze czasy to według mnie jest to mało realne. Musi w końcu słabszy okres Chelsea i taki może właśnie nadejść w najważniejszej fazie, czyli pod koniec roku kiedy będzie się toczyć walka o Puchar Mistrzów. Wczorajszy pogrom mnie bardzo zaskoczył, spodziewałem się powtórki z Ligi Mistrzów a tu prosze obrót o 360 stopni. Kto by się spodziewał :wink:

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 03 paź 2005, 18:13

obrót o 360 stopni
0:0? no chyba nie bardzo :P

wybaczcie maly OT :P

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 03 paź 2005, 18:28

Sergeboy pisze:
obrót o 360 stopni
0:0? no chyba nie bardzo :P

wybaczcie maly OT :P
Sprki miało być 180 stopni :wink: Chyba każdy wie o co chodzi, w środę remis 0-0 z lekka przewagą Liverpoolu a tu w niedziele całkiem co innego dominacja Chelsea i pogrom 1-4 8)

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 03 paź 2005, 18:28

Bobohawk pisze:No jak na dzisiejsze czasy to według mnie jest to mało realne. Musi w końcu słabszy okres Chelsea i taki może właśnie nadejść w najważniejszej fazie, czyli pod koniec roku kiedy będzie się toczyć walka o Puchar Mistrzów.
Nie zgodze sie z toba bo Chelsea moze wystawic rezerwowa 11, ktora nie bedzie gorsza od pierwszej. Mourinho ma do dyspozycji swietnych pilkarzy, i specjalnie robi zmiany w skladzie aby kazdy mial sily na gre w LM, Pucharze Angli i w Premiership. Zwroc uwage nato ze np: w tamta srode w LM gral Robben, a we wczorajszym meczu wszedl jako rezerwowy. Cole nie gral w LM ale wczoraj zagral od pierwszej minuty. Teraz w meczu z Boltonem pewnie od poczatku zagraja tacy pilakrze jak SWP, Geremi moze Cudicini :) Mourinho swietnie ocenia sily pilkarzy i The Blues napewno znowu siegna po tytul i sadze ze uda im sie pobic rekord Kanonierow.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 03 paź 2005, 18:34

-=MiC=- pisze:Nie zgodze sie z toba bo Chelsea moze wystawic rezerwowa 11, ktora nie bedzie gorsza od pierwszej. Mourinho ma do dyspozycji swietnych pilkarzy, i specjalnie robi zmiany w skladzie aby kazdy mial sily na gre w LM, Pucharze Angli i w Premiership. Zwroc uwage nato ze np: w tamta srode w LM gral Robben, a we wczorajszym meczu wszedl jako rezerwowy. Cole nie gral w LM ale wczoraj zagral od pierwszej minuty. Teraz w meczu z Boltonem pewnie od poczatku zagraja tacy pilakrze jak SWP, Geremi moze Cudicini Mourinho swietnie ocenia sily pilkarzy i The Blues napewno znowu siegna po tytul i sadze ze uda im sie pobic rekord Kanonierow.
No tutaj mnie przekonałeś i muszę ci przyznać rację jednak żeby z czasem nie popadli w samozachwyt i nie zaczęli lekceważyć rywali. Z czasem może być również tak, że po ciągłęj serii zwycięstw przyjdzie słabszy okres. Może powiem tak, jest to realne jednak łatwo nie będzie ponieważ teraz na Chelsea każdy zespół się będzie odpowiednio motywował i będzie chciał zwyciężyć z londyńczykami.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”