Kogo byś widział zamiast niego?
Podejrzewam że De Vrij i Politano nie rozpoczną sezonu w podstawie, więc będzie 3-4 nowych w pierwszym składzie.
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 01 sie 2018, 23:23
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dr.Football1 » 01 sie 2018, 23:26
Finansowo Inter wyszedl na pewno lepiej, ale Cancelo nie dosc, ze mlodszy to juz teraz poleczka wyzej od Chorwata moim zdaniem.
Dr.Football1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 01 sie 2018, 23:30
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 01 sie 2018, 23:56
Maciek (interista)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 sie 2018, 8:09
od samego początku chciałem Florenziego, który jest topowym graczem, co oglądałem w akcji Vrsalijko czy to w Atletico czy w kadrze, to wiecznie spóźniony, chamskie faule. Ratowało go to że jest zadziorny i nie odpuszcza, natomiast innych walorów to ja u niego nie dostrzegam. Na mundialu w jego wykonaniu podobał mi się tylko półfinał, tam rzeczywiście wszedł na wyżyny, a na finał wrócił z formą o której wspomniałem. Nie widzi mi się ten transfer Chorwata, ma czystą kartę, jest graczem Interu więc trzeba go wspierać, jednak uważam że jego transfer to najsłabszy ruch Interu w tym mercato.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 02 sie 2018, 8:29
Nebula RN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 sie 2018, 8:38
nie wiem, nie znam szczegółów, ale jednym ważnym aspektem może być kolonia Chorwatów w Interze, mógłby tu grać z Perisiciem, Brozoviciem i Vrsalijko, w żadnym innym klubie nie ma tylu graczy z reprezentacji Chorwacji.
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Nebula RN » 02 sie 2018, 8:50
Teoretycznie w Milanie mamy obecnie 2 Chorwatów, więc też niemało
Oczywiście sportowo Inter idzie do przodu (nie do przecenienia jest pomoc De Vrija w ostatnim meczu z Lazio, bo bez LM zapewne byłoby trudniej) i na chwilę obecną jest zespołem lepszym niż Milan, no ale ta różnica nie jest kolosalna, a przed Milanem być może też lepsze czasy.coco pisze:Nebula RN pisze:
na obecną chwilę to może nawet z 15 takich klubów by się znalazło, jednak popatrz w jaką stronę zmierza Inter, jest dobry trener, coraz lepszy skład, potężny właściciel, który w następnych latach będzie jeszcze potężniejszy poprzez globalizację, piłkarze to czują i kibice również, czego efektem jest wyprzedanie wszystkich karnetów i największa frekwencja w Serie A, Inter zmierza w naprawdę dobrą stronę.
Modrić wygrał już wszystko co mógł w piłce klubowej, może chce poszukać czegoś nowego bo wie że młodszy nie będzie, a gdzie mu będzie lepiej niż w Serie A, gdzie jego poprzednicy jak Pirlo grali na wysokim poziomie do 36 lat ? Chyba tylko tak można tłumaczyć ten transfer, dla mnie nadal wydaje się on abstrakcją, ale po cichutku można marzyć
Nebula RN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pelart » 02 sie 2018, 9:02
Pelart

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 sie 2018, 9:04
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 02 sie 2018, 9:06

BadBoy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 02 sie 2018, 9:14
z tym 'duzo drozszym' od cancelo to bym nie szarzowal. portugalczyk poszedl w koncu bodaj za 40 mln i euro, a modric ma 33 lata i to coraz czesciej w jego grze widac. inna sprawa, ze temat transferu istnieje zapewne tylko w prasie
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 02 sie 2018, 9:16
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maciek (interista) » 02 sie 2018, 9:20
Maciek (interista)
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio