Nie wiedziałem że macie zgode z Jagąkieres pisze:WIDZEW=RUCH=JAGA
pierwsza liga ? Chyba jak wam nie zabiora tych punktów za matactwa.
Kolejne 3 pkt ślązeczka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 29 wrz 2005, 17:05
Nie wiedziałem że macie zgode z Jagąkieres pisze:WIDZEW=RUCH=JAGA
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 30 wrz 2005, 10:40
marcin90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 30 wrz 2005, 17:10
no widzisz xaver, jeszcze malo wiesz, kibice Widzewa maja uklad, sztame z kibicami Ruchu Chorzowxaver pisze:Nie wiedziałem że macie zgode z Jagąkieres pisze:WIDZEW=RUCH=JAGA. Jaga z Widzewem to jeszcze prawdopodobne ale z Ruchem ... mało prawdopodobne.
pierwsza liga ? Chyba jak wam nie zabiora tych punktów za matactwa.
Kolejne 3 pkt ślązeczka
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 01 paź 2005, 11:33
Dobrze że ty duzo wiesz. na takie tematy nie musisz mnie szkolic ;].cloner pisze:no widzisz xaver, jeszcze malo wiesz, kibice Widzewa maja uklad, sztame z kibicami Ruchu Chorzow
Ty musisz sie jeszcze nauczyc czytacxaver pisze:Nie wiedziałem że macie zgode z Jagą .
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 01 paź 2005, 12:25
chyba musze, bo nie wiedzialesxaver pisze:Dobrze że ty duzo wiesz. na takie tematy nie musisz mnie szkolic ;].cloner pisze:no widzisz xaver, jeszcze malo wiesz, kibice Widzewa maja uklad, sztame z kibicami Ruchu Chorzow
ja tego zdania nie napisalemxaver pisze:Ty musisz sie jeszcze nauczyc czytaccloner pisze:Nie wiedziałem że macie zgode z Jagą .
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 02 paź 2005, 12:14
no faktycznie sie pomyliłem cytująccloner pisze:ja tego zdania nie napisalem
to Twoje zdanie
naucz sie cytowac
xaver pisze:kieres napisał:
WIDZEW=RUCH=JAGA
Nie wiedziałem że macie zgode z Jagą . Jaga z Widzewem to jeszcze prawdopodobne ale z Ruchem ... mało prawdopodobne.
takie teksty to do swojej matki puszczaj a nei do mniecloner pisze:do widzenia
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 paź 2005, 15:55
ja sie domagam WP dla Ciebiexaver pisze:takie teksty to do swojej matki puszczaj a nei do mniecloner pisze:do widzenia
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 02 paź 2005, 19:03
fala
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 02 paź 2005, 19:10
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 paź 2005, 20:02
Nie tyle konfident, co raczej człowiek, który ciągle ma do kogoś pretensje, choć sam nie jest bez winy.fala pisze:cloner niezły konfident z ciebie .
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 paź 2005, 20:27
po 1. - powinno byc dla Ciebie ostrzezenie za obrazefala pisze:cloner niezły konfident z ciebie .
Że się zalogowałeś w dzień kobiet nie znaczy że musisz być jak ta lala malowana .
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 paź 2005, 21:09
Pozwolisz, ze sie wtrace, juz tak mam. popatrz:cloner pisze:nie rozumiem, dlaczego mnie tak nazywasz - moglbys mi to jakos wytlumaczyc
cloner Nie 02.10.2005 15:55 Temat: II LIGA pisze:ja sie domagam WP dla Ciebie
cloner Sob 01.10.2005 13:40 pisze:za wulgaryzm nalezy Ci sie WP
wiadomo kto, wiec bede pisał tylko daty Nie 02.10.2005 20:55 pisze:czy za bezpodstawne nazwanie kogos konfidentem mozna dostac WP
(moj ulubiony27.09.2005 20:50 pisze:czulem sie urazony, gdy ktorys z moderatorow (nawet nie wiem czy nie byl to Kostek) przekrecil nick zony od Wisniewskiego z Mandaryny na Margaryne
Czasem dobrze poczuc swoje rady i zastosowac je do siebie. pozdrocloner pisze:ale niektorym przydaloby sie wiecej samokrytyki, wiecej looozu
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 paź 2005, 21:13
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 paź 2005, 21:25
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 paź 2005, 21:34
hmm, polowa antykibicow Juventusu nazywa ich "Jufe", i za to jest WPKrzysztof Jarzyna pisze:A druga sprawa to akcje typu: "WP za Margaryne..."czlowieku, to co my tu mamy robic? pol Polski mowi o niej Margaryna, podsmiewuje sie z niej
a czemu sie klocilemKrzysztof Jarzyna pisze:a sam klociles sie juz pewnie z 98% userow...
za nie czytanie regulaminu nie ma WP, tylko za zlamanieKrzysztof Jarzyna pisze:Ps. acha i nie czytalem regulaminu - donies na mnie... mysle ze nalezy mi sie WP.
tutaj sie zgadzam z Toba w 100%Krzysztof Jarzyna pisze:A w kwestii II ligi, to oczywiscie wszystkie wyniki pozostaja w cieniu derbow Lodzi, ktore wyjatkowo zakonczyly sie... remisem... alez niespodziankaKropiwnicki odejdz, albo nie mieszaj sie do sportu, bo nigdy nie bedzie rozstrzygniecia w derbach
a na wiosne bedzie 0-0, mozna obstawiac juz dzisiaj.
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio