Derby D'Italia - Bój o Italie ! - Strona 11

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Kto wygra Derby D'Italia?

Juventus Turyn
62
53%
Inter Mediolan
43
37%
A może podział punktów
12
10%
Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 paź 2005, 21:28

Kurde fatalna gra do przerwy , prawie wogóle akcji Interu :? Juve dwie bramki po wolnych ...

Ale jeszcze 45 minut w których wszystko się może zdarzyć :!: FORZA INTER CRUZ NA BOISKO :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 21:30

Już mój wynik 1;2 sie nie sprawdzi ...

Mecz w którym zawinieli obrońcy najpierw Matrix potem Samuel. Bo mogli nie faulowac. :!: To nie była jeszcze taka akcje by kosić. Nawet jak by mina go to mogło byc spokojnie...

Materazzi zachował sie fatalnie. Kartka kartką ale jaka :>?? Wycioł Szweda go jak drzewko ganji :lol:

Mówiąc szczerze bo Juve panuje w drugiej lini to i tej klucz tego że prowadzi 2;0. Pizzaro zagubiony, Adriano raz tylko miał szanse. Tylko Cambisso walczy.

Trzeba czekać na druga połowe. teraz stawiam 2;2 :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 paź 2005, 21:33

Ogólnie pomoc gra nie mrawo, podobnie obrona która prowokuje niebezpieczne sytuacje.Adi z Oba tylko jedną jedną okazje stworzyli.Może w drugiej cos się zmieni ale watpie
FORZA INTER!!!

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 02 paź 2005, 21:34

na razie trzeba to przyznac Juventus jest duzo lepszy, Pizarro zupelnie niewidoczny, troche wiwecej sie po nim aspodziewalem :evil: , mam nadzieje ze w przerwie Mancio cos wykombinuje i uratuje dla nas punkty, osobiscie widzialbym Recobe za Martinsa a Adiego na szpicy

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 21:40

No co może zrobić w Mancini ? obudzić Pizzaro to po pierwsze. Recoba mógł by wieść bo on sie czesto cofa po piłke rozgrywa. Może Cruz za Oba Oba a za Pizzaro Recoba ? Bo Adriano chyba nie sciągnie.

Swoja droga jak sądzicie ta teoria sposkowa Milko i Lipinskiego o zadaniu specjalnym Materazziego ma jakieś popracie ? :roll: Zagrał brzydko ale chyba nie było to celem od początku by "zalatwić Zlatana"??:>

Bo jak tak to teraz pora na Trezegueta :roll:

Edit

WYKRAKAŁEM CHYBA :!: :!: :!:

Trezeguet poza boiskiem :!: Zalayeta na boisku :!: Francuz chyba ma problem zmiescie ale nie wiem czemu :roll:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 22:31

Przepraszam że post pod postem ale nie da rady zmienić - jakis error za dużo chyba ludzi tu dziś bo wygasa strona ... :roll:

I koniec - 2;0 ....

W drugiej połowie inny Inter aktywniejszy ale Juve juz nie grało a przeszkadało. To była widocznie taktyka która sie sprawdziła. Wolne zdcecydowaly A w zasadzie błędy bo tych wolnych nie musiał być. Cesar wypluł piłke na głowe Trezegueta i zaczeło sie. Nie wiem czemu Pizzaro został na boisko :roll: ale to juz jego sprawa. Druga połowa dla Interu ale nic z tego nie wynikło.

Troche mnie ten mecz rozczarował bo za szybko ustalili wynik. Inter przespał troche a te wolne były jak karne. Taki taki mecz dzwiny troche. "Z dużej chmury mały deszcze". Jak to jeden z fanów Juve powiedział :) Może brak Verona miał wpływ na to ale to juz inna bajka.

Ostry mecz trzech gracz Juve "popamieta" ten mecz :wink: Ale tego co zrobnił Materazzi nigdy nie pochwlałem i nie pochwalam .. zenada.

Gratulajce za wygrana :!:

Pozdro FORZA MILAN :!:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 02 paź 2005, 22:38

Brawo dla Juve za pierwszą połowe. W drugiej imicjatywa Interu , ale co z tego :?: Abbiati miał swój mecz :? :( Nie można się jednak załamywać do końca 32 kolejki więc wyszstko się może zdarzyć :!:

Teraz musze ochłonąć , i jeszcze raz brawo Juve 6 zwyciestwo ...

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 paź 2005, 22:38

Sedziowie sprzyjaja Juventusowi? Kolejny raz potwierdzilo sie ze nie, Materazzi powinien wyleciec z boiska juz po faulu na Zlatanie :/

Co do meczu. Juventus juz ustalil wynik spotkania w pierwszej polowie. W drugiej spokojnie przeszkadzal Interowi. (Tyle widzialem na CCTV)

Obrona Juventusu potwierdza ze jak narazie nie ma rownych w Serie A. 6 spotkan, 6 zwyciestw. 6 pkt przewagi nad Interm i 5 nad Milanem. To nic nie znaczy, W zeszlym roku mielismy juz 9 pkt przewagi nad drugim Milanem.

Forza grande Juve!
Ostatnio zmieniony 02 paź 2005, 22:45 przez Lakier, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 02 paź 2005, 22:40

W końcu passa przerwana! Brawo Juve! Dziekuję też Interowi za emocje, druga połowa wasza, ale daliśmy rade. Czterech napastników to przesada, ale ustrzelić mogli. Pięknie dziś bronił Abiatti (Zaza bez komentarzy tutaj prosze :lol: ). Fakt myliłem sie co do niego i teraz będę ostrożniejszy w opisywaniu piłkarzy 8) Materazzi do odstrzału bo takich piłkarzy nie powinno się wpuszczać na boisko. To jest gra w piłke czy karate :? No nic mam nadzieje, że nasza trójka będzie zdrowa... Meczyk mógł się podobać (niewiem jak na topatrzeli kibice innychdrużyn bo ja myślałem, że z krzesła spadne :lol: ).

Ważne, że wygraliśmy i mamy już pięć punktów przewagi nad Milanem i sześć nad Interem. Jak narazie Juve schodzi z boiska z samymi wygranymi co cieszy (ósma wygrana z rzędu). Chłopaki są w formie i to widać. Vieira dzisiaj zagrał znakomicie i to on jest główną przyczyną sukcesów Juventusu. Teraz czas sprawdzić Bayern :twisted:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 02 paź 2005, 22:42

cieszy wygrana Juve :D tylko ciekawe co ze Zlatanem :?: mam nadzieje ze nic groźnego :!:
szkoda ze Mutu nie zagrał :(

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 22:43

Lakier teraz chyba 6 nad Interem a 5 nad Milanem i Viola :>?? coś mi sie zdaje ? Nie mam racji ?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 02 paź 2005, 22:45

*_For_zaza_Milan_* pisze:Lakier teraz chyba 6 nad Interem a 5 nad Milanem i Viola :>?? coś mi sie zdaje ? Nie mam racji ?
oczywiscie ze tak, to z emocji :D

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 22:53

Lakier no właśnie zawsze to jeden pkt. :wink: :lol:

luk1208 chyba nie groźna kontuzje ale to moja opnia. Bardziej chyba zszedł po to by Matrix nie zrobił repleyu :roll:

A sądze tak na podstawie tego że tylko Trezeguet udał sie do szatni ... A Szwed i Thuram nie tylko na ławke. Czyli nic poważnego ale dmuchali na "zimne" w tym momecie miał okład to był zimne :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 paź 2005, 22:57

Wygrał lepszy.

W drugiej polowie Inter cisnął, ale własciwie było to bicie głową w mur.Szkoda bo Juventus tez nie grał wybitnej piłki ale to on strzelił 2 bramki.

Trudno bedzie odrobić 6 pkt ale sezon jest długi i Juve tez straci punkty.Nie mozna teraz juz nie tracic punktów

FORZA INTER

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 02 paź 2005, 23:27

*_For_zaza_Milan_* pisze:Lakier no właśnie zawsze to jeden pkt. :wink: :lol:

luk1208 chyba nie groźna kontuzje ale to moja opnia. Bardziej chyba zszedł po to by Matrix nie zrobił repleyu :roll:

A sądze tak na podstawie tego że tylko Trezeguet udał sie do szatni ... A Szwed i Thuram nie tylko na ławke. Czyli nic poważnego ale dmuchali na "zimne" w tym momecie miał okład to był zimne :lol: :lol:
Mam nadzieje że nie są to poważne kontuzje :roll: Jednak nieźle wychodzimy na tym wypożyczeniu Abiattiego(Grande MILAN). Nedved dobrze przymierzył z wolnego, można było obronić ale jednak Cesar tego nie zrobił, i dobrze :) Ten matrix jest nieobliczalny, powinni go na boisko nie wpuszczać :roll:
Cieszą kolejne 3 punkty, wiem że kiedyś passa się skończy ale mam nadzieje że nieprędko :twisted:
P.S. Zaza ten chłopaczek w twoim avatarze to Maldini??

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”