Real Madryt (zbiorczy) - Strona 163

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 paź 2005, 21:12

Gratuluje, zagraliście dobrze, my hujowo. Jak tak dalej pojdzie to, aż strach pomyślec jaki bedzie wynik meczu Barca - Real, choć mam nadzieje ze wszystko potoczy się dobrym torem. A Carlos czasem nie grał na ataku?? :wink:

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 paź 2005, 21:14

Woody wszedł w 68 i zagrał swietnie !! Wszaystkie pojedynki główkowe wygrywał !! Zreszta w debiucie też grał dobrze, tylko ten samobój i czerwona kartka mu zespsuły opinie ;). Mam nadzieje, że to powoli koniec kłopotów Realu z obroną. Robinho...świetny, zatrzyamć go mogli tylko faulami. Wszyscy zagralio dobrze..a Roberto Carlos suuper :). Brazylijska samba trwa :D A Cicinho w drodze ;]

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 paź 2005, 21:23

Pięknie, Real zaczyna wreszcie grać jak przystało. A pomyśleć, że jeszcze parę kolejek temu Luxemburgo "kibice" chcieli zwalniać.
Cieszę się z faktu, że wreszcie będzie można skończyć narzekania na obronę, bo przyszłościowa para stoperów Ramos - Woodgate rysuje się naprawdę dobrze. Martwi mnie tylko dyspozycja Raula... Niby coś tam ostatnio strzela, ale nie jest to obecnie poziom napstnika godny do grania w Realu - mimo oczywistych zasług...

Z innej beczki - ktoś orientuje się, kiedy Joaquinowi kontrakt z Betisem wygasa?

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 02 paź 2005, 21:29

hmm...albo w 2008, albo w 2010 :/...ale mam nadzieje, ze uda sie go jak najszybciej sprowadzic do Madrytu...cena nie gra roli...zawsze mi sie marzyły skrzysła Joaquin-Vicente...przynajmniej to prawe powinno być spełnione ;)

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 332

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 02 paź 2005, 21:40

Niedobrze :/ To Perez będzie musiał sypnąć za niego mocno...
Skrzydła Vicente-Joaquin to byłoby coś pięknego, ale chyba nierealnego, chociażby ze względu na osobę Bechkama, bo przecież prawe skrzydło jego. Wydaje mi się, że w chwili obecnej Joaquin mógłby być prędzej przymierzany jako następca Zidane'a jako mediapunto - ostatnio w Betisie właśnie tam zagrał, rezultat był niezły. Technikę ma, przegląd pola również, no i te jego dryblingi... myślę, że za napastnikami dałby sobie radę.
Szkoda mi chłopaka trochę, bo jakby nie patrzeć marnuje się w Betisie - nie żeby to był klub fatalny, no ale jak na jego umiejętności imo zbyt słaby. Ostatnio coś czytałem o przymiarkach do Liverpoolu, mam nadzieję że jedynie plotki.
Imo zakup w przyszłym okienku Adriano i Joaquina właśnie stworzy w Realu kadrę w pełni kompletną.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 paź 2005, 21:55

Adriano i Joaquin to wydatek pona 100 milionów euro conajmniej... więc wątpie czy tak się stanie

Awatar użytkownika
Ultras
Madridismo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 02 paź 2005, 22:12

Adriano raczej nie przyjdzie bo po co i za kogo by grał ? co do Joaquina jest zwolennikiem jego wielkiego talentu i chętnie widział bym go w białym trykocie

Kulek a myslisz że Real nie byłby w stanie ich kupić? Perez udowodnił że może kupić każdego kogo chce przeciez na transferach zna się jak malo kto :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 02 paź 2005, 22:17

No byłby, faktycznie. ja tez bardzo lubie patrzeć jak gra, a gra bardzo dobrze. Adriano jest jednym z najlepszych na świecei, jak nie najlepszym na swojej pozycji, wiec wiesz. Joaquina chętnie widziałbym w bordowo-granatowych barwach, ale wątpie ze Laporta sypnie tyle kasy na niego :?

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 02 paź 2005, 22:19

Dla mnie hoakin w FCB jest niepotrzebny. Mamy Ludo i mlodego Messiego.

Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojtas0001 » 02 paź 2005, 22:52

Real zagral dzis super. Moze nie jest to jeszcze Real ktory gromil wszystkich ale juz nieduzo brakuje :) Dobre zmiany, ladna, zespolowa gra, uwazna w obronie. Mysle ze druzyna zmierza w dobrym kierunku. Zobaczymy, bo teraz zblizaja sie mecze z zespolami z "wyzszej polki" - Valencia itp. Ja z niecierpliwoscia czekam na mecz z rewelacja sezonu GETAFE 8) Oby tak dalej, a pokonamy nawet ich:D HALA MADRID!!!

Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 03 paź 2005, 9:10

Jest bardzo dobrze. My zagraliśmy w świetnym stylu a dwaj najgroźniejsi rywale stracili punktu - Barca dwa a Valencia aż 3. Jesteśmy już na 3 miejscu w tabeli ligowej i wyprzedzamy Barcę o trzy punkty.

HALA MADRID!!!

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 03 paź 2005, 9:33

Witam,
No, no, no, panowie gratulacje, z żalem i bólem serca musze powiedzieć że zagraliście świetnie :cry: , ale taka jest prawda, Luxemburgo powoli odsyskuje zaufanie wśród kibiców, a to zmiana taktyki to było bardzo dobre posunięcie, Real przez całe spotkanie dominował, mądrze rozgrywał piłkę, madrze atakował i to się chwali chłopaki niestety zaczynają się ze sobą zgrywać! Bardzo zaskoczyła mnie postawa Beckhsa dwie prtzepiekne asysty, David powoli kandyduje do króla asyst :evil: , bardzo też podobał mi się występ Salgado, kilka naprawde udanych rajdów prawą stroną, był aktywny i naprawdę wyprowadził dużo dobrych akcji prawą stroną :evil: , czyżby wasz problem ze skrzydłami się rozwiązał ?! :evil: Na pochwałę zasługuje także obrona, Woodgate wprowadzony w II połowie walczył jak lew o prawie każdą piłkę, Dobrze wprowadził sie też Robinho, on juz przyzwyczaił kibiców na Santiago Bernabeu do swoich szybkich i bardzio aktywnych akcji, których i wtym meczu w jego wykonaniu nie brakowało, nie raz jedynym sposoben na powstrzymanie młodego Brazylijczyka był faul :evil: , jedynym piłkarzem który jeszcze sobie nie radził był wracający po kontuzji Zizou, ale kilka podań i zwodów wykonał całkiem przyzwoicie :wink: . A więc mierdy powiększyliście nad nami przewagę o 3 pkt. no ale... zobaczymy w Gran Derby :twisted: !
Pozdrawiam. Visca El Barca.

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 03 paź 2005, 10:45

Bardzo dobrze. Nareszczie Real zaczyna coś grać. Pomimo tego iż byl skreślony ju ż przez wielu moim zdaniem udowodni jeszcze swoją klasę z Primera Division oraz w Lidze Mistrzów. Nowe zakupy Pereza powoli zaczynają przynosić zamierzony skutek. Bardzo mnie to cieszy.

HALA MADRID !!

Awatar użytkownika
mimek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 04 paź 2005, 11:31

Pisze o meczu teraz, bo wczesniej nie mialem czasu.
Tak bardzo jak ich nie lubie, tak bardzo podobal mi sie ich ostatni mecz :twisted: . Moim zdanie najlepszy w tym sezonie, w wykonaniu Krolewskich. Skrzydla zaczely funkcjonowac, zwlaszcza Salgado- bardzo dobry mecz w jego wykonaniu, biegal i walczyl za dwoch. Wkoncu obudzil sie David, zaczal dogrywac dokladne pilki, mial dobry przeglad pola(gral, jak za dobrych czasow w MU). Piekne bramki Carlosa(zwlaszcza pierwsza) swiadcza o tym, ze brazylijczyk ciagle jest w wysokiej formie(mimo swojego wieku) i nadal posiada potezne uderzenie. Moglbym ich jeszcze chwalic za ten mecz, bo zrobili kawal dobrej roboty, ale ja za nimi nie przepadam, wiec tyle wystarczy :wink:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 04 paź 2005, 18:39

Witam wszystkich sympatyków Realu Madryt..nie mogę się podać za waszego współ-brata(pewno sami byście tego nie chcieli)..ale chciałem tyko rzec, że gratuluje kibicom tegoż klubu cierpliwości..po takich wpadkach trudno zostać przy zdrowym rozsądku...może teraz w końcu przyjdą lepsze czasu dla tego stołecznego teamu..nie życzę wam tego z całego serca bo jest ono jush zarezerowane dla Holandii{4EVER} i niejako dla Barcelony..no ale jetem przygotowany na świetne widowisko pomiędzy tymi zespołami..Realowi do szczęścia potrzeba tylko ducha zespołu i zgrania...a to niestety przychodzi wolno i w mękach..ale trzymam kciuki...
Pozdrawiam....

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”