więc jeśli liczysz się z moim zdaniem to powiem Ci, że mnie się podoba - widać, że znasz się na rzeczy [jeśli sam robiłeś]
Chociaż być może za dużo tych głów dałeś. Jakbys dał o 2 mniej było by chyba bardziej przejrzyste. Ale jest OK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 paź 2005, 14:11
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 03 paź 2005, 15:50
to zalezy od tla, jezeli masz elementy biale to nakladajac nowa warstwe i dajac na overlay tworzy sie taki efekt blyszczacyk@li pisze: Mam pytanko, jak robisz że tło się tak jakby błyszczy, świeci co ?.
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 03 paź 2005, 15:51
Maro juve

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 03 paź 2005, 16:46
adriano100
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 03 paź 2005, 16:54
Maro juve
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 03 paź 2005, 17:48
Maro juve
Post Wyświetl pojedynczy post autor: artur.makaveli » 03 paź 2005, 17:50
artur.makaveli

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maateusz_JuveFan » 03 paź 2005, 18:08
Maateusz_JuveFan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 03 paź 2005, 20:14
Maro juve pisze:Jeżeli to Twój drugi sig w życiu to gratulacje, bo jest naprawdę wysokiej jakości. I naprawdę podoba mi się, tylko, że jedno ale, kolorystyka, najlepiej by występowały tylko czarny i biały, i ten czarny był by tłumiony przez biały, czyli więcej by było jasnego, ale naprawdę serdeczne gratulacje, w niedługim czasie, możesz osiągnąć naparwdę spory poziom. To może być Twój drugi sig, ale nei wierzę, że Twoja druga praca, bo widać, że masz w tym wprawę.
Pzdr i dzięki, bo widać, że jakiś tam nieznany Ci Maro juve poprosił Cię o sig a Ty zrobiłeś, więc wielkie brawa dla ciebie i respect.
adriano100
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 03 paź 2005, 23:05
Smithu
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 04 paź 2005, 11:19

mimek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 04 paź 2005, 11:41
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mimek » 04 paź 2005, 12:51
Smitus ale ja nie lubie robic sigow gdzie jest jedna postac, wole zeby bylo kolorowo. Nie wszystkim musza sie podobac.frik23 pisze:Nie wiem jakos mi sie nie podobaja. Nie maja jakiegos fajnego klimatuNie widoczne sa czcionki a np na tym z diaz gdybys zdjal te fota ze srodka byloby lepiej. Niektore sa przesycone.
mimek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio