AC Milan (zbiorczy) - Strona 152

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%
Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 03 paź 2005, 17:42

*_For_zaza_Milan_* pisze:Ostatnio w Premiership Ruud mnie zaszokował tym że walił z 23 metrów nabramke teraz Vieri - dwa podobne typy graczy
Napastnicy dostają teraz coraz więcej zadań w czasie meczu bo jak wiadomo obrońcy już wcale tacy słabi nie są. Teraz to właśnie strzały z dystansu są receptą na bramki i z pewnością szkoleniowcy starają się to wpoić wszystkim swoim graczom.
A Vieri jak to Vieri wieczne fatum nad nim ciąży :twisted: Tylko żeby jak najszybciej się go pozbył bo jeszcze Maldini będzie lepszym strzelcem w drużynie na koniec sezonu :lol: Paolo na króla strzelców :twisted:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 paź 2005, 10:20

Mu tu gadu gadu o Premiership a tu prosze :shock: :lol: :wink: Chyba troche ponosi ich :) Info z wczorajszego dnia ale aż dziw bierze że oni zaczynają temat mercato juz teraz :lol: Łysy nakazal z badanie sprawy transferu Defoe. :wink: Chelsea niby próbowała ale nic tak naprawde nie dała. Mimo że padały ładne sumy. Manchester United i Newcastle narazie nie mają szans bo MU oszczędne jak nigdy a Sroki wydały juz swoje na nastepne 5 lat :lol: Nie wiem czy Defoe chce opuścic koguty ale sama spekulacje już jest zabawna :) Grzesia nich kupią to chyba Polaska prasa zejmie sie tym bardziej niż nowych rządem :!: :wink:

Lepiej nich ogladają kapitana Kogótów młodego obrońce Kinga :roll: Sol Cambel 2 ale tech chyba nie planuje odejśc to "wroga" jak wogóle odejdzie. :roll:

http://sports.virgilio.it/it/cmc/calcio ... 87747.html :wink:

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 paź 2005, 11:30

po jakiego grzyba nam on :roll:
Potrzebny jest obronca ! przeciez nie bedzie grał za Gile badz Sheve.
Nie wiem jak on gra i na jakiej pozycji dokładnie czy to jest rasowy napastnik czy bardziej rozgrywajacy ? ale i tak nie bedzie miał miejsca u nas.
Pozatym czytałem ze Viola ma rowniez na jego chrapke :P

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 paź 2005, 16:06

Hunter nie podchodze to tego poważnie. Ale Defoe to jest dobry gracz. Choć za bardzo podobny do Cassano :p [ no ładniejszy chyba ? :roll: ]

Niski, wyszkolony technicznie, ma zmysł do gry kombinacyjnej i szybkość. Ale czesto nie strzela bramek a jak mu nie wydzie 4 zagranie w meczu to potrafi przejścobok niego. Co nie zmienia faktu że koleś jest młody i już potrafi wiele. Tylko nie wierze że zmieni Premiership na serie A.

Jednak to jest lepsze :!:

Zanosi się że z naczej sondy lipa :lol: przynajmiej w zimie. Bo coraz bliżej rossonerich jest ponoc Alex z PSV. Milan poluje na niego w zimie. Guus zrobi wszystko by Milan oddał mu Stama wcześnie. A Jaap ma jeszcze umowe ważna roche :) :roll: 23 letni Brazylijczyk ma coś wspólnego z Czerwonym Romkiem :roll: , ale Mourinho nie widzie dla niego miejsc bo woli przedłużyć umowe z Gallesem. Jest Alex do wyrwania jak nic. Nawet już w zimie.

Co Ty na to :?: Alex = rossonero ?? Popey pamietasz ?? chłop jak dąb. To chyba nie jest plota w stylu "z kim gramy ? z PSV - to kupujemy od nich dziś tego ....! " Tym bardzie że widziano kogoś -gdzieś - o kiedyś :lol: :wink: [/b]

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 04 paź 2005, 16:24

Heh czyli przy takiej zamianie na bank musimy sprowadzic nowego prawego obronce.
Cafu jak odpoczywał to grał za niego Stam i to jak! przy odejsciu Stama zostaje on i..........Simic :shock: no chyba ze nadal na niego czekaja tak jak na Pippo :lol:
Duet Nesta - Alex to juz cos nawet niezle to wyglada na papierze.
Ale trzeba pamietac słowa Carlo on chce Włochów moze Oddo ? Bonera :D moze............ zobaczymy kogo za miesiac beda obserwowac :lol:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 04 paź 2005, 16:33

No tak prawa strona = fakat - w momecie odejście Stama. Ale patrz. dogaduja się z PSV w zimie i Alex nie może grać w LM w naszych barwach. Ale w zimie nie oddają Stama który ma jeszcze wazna umowe 2 lata. Czyli oddając go po sezonie i tak PSV na plus :) I po sezonie dopiero robią podejście po prawego obronce. Tu sie teraz Bonera przewija bo z Oddo juz chyba nie bedzie sensu za rok. Bedzie miał 30 lat ...
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:Ale trzeba pamietać słowa Carlo

Wiesz ile on słów powiedział które trzeba pamietać :>?? :roll: :lol:

Tu trzeba by rozwinnąć inny wątek a mianowicie trenerak :roll: a też są spekulacje :lol:

Jak Milan obserwóje Brazylijczyka Felipe od roku :!: Co sam on potwierdził. To chyba nie tylko Włochów szukają ? Ostatnio działacze Milanu widzieni na meczu Lyonu :shock: Brazylijczyk Cris ? obrońca...

Czyli albo Carlo bredził albo chciał zmylic trop :wink"

Awatar użytkownika
gilardino11
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1314

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 04 paź 2005, 16:50

no bardzo ciekawe z tym alexem bardzo chciałbym go w Milanie.Jednak chyba ważniejsza jest prawa obrona i tu kandydatów dużo nie ma ale moze na prawej grać bonera czy casetti bo oddo to już chyba niee.

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 04 paź 2005, 18:20

Ja osobiscie nie jestem za sprowadzeniem Alexa..mimo iż może okazać sie to strzal w 10...Coś mi mówi jednak ze to nie to.
Bardziej sobie cenie kunszt Kompanego lub nawet tak jak ktoś wspomniał L.Kinga z Totenhamu. Trzeba poczekać na rozwój sytuacji, bo nazwisk to przez te najblizsze miesiace uslyszymy jeszcze kilkanaście!!
Podstawa to prawy obrońca!!To nie podlega dyskusji!!
pozdrawiam

mariuszmilan
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mariuszmilan » 04 paź 2005, 19:46

jak dla mnie Alex i Bonera to bylyby najlepsze ruchy....prawa obrona najwaziejsza ale w razie kontuzji kto zagra na stopera-Costacurta??-juz jednak nie ta klasa co kiedys...

Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 05 paź 2005, 12:03

Najprawdopodocniej w sobote (16.10) do skłądu powroci na dobre Pippo :lol: dzisiaj superpippo przebył badania i wszyskto juz z nim jest ok mozliwe ze nawet zagra przeciwko Calgiary :D .
Według pewnej gazety Cesare Maldini chce sprowadzic w zimie Felipe i Chivu oni sa nr.1 na liscie gdyby nie udało sie zaraz za nimi sa Alex i Sagnol :lol: no zobaczymy kto przyjdzie :roll:

Multivist
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Multivist » 05 paź 2005, 15:24

Pipo powinien już skończyć z Milanem i przejśc do Angielskiej ligi.
Nie jest już taki dobry jak był :(

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 paź 2005, 15:52

T
Multivist pisze:Pipo powinien już skończyć z Milanem i przejśc do Angielskiej ligi.
Nie jest już taki dobry jak był
Tak napewno pójdzie do ligi angielskiej :roll: A poza tym nie wiem na jakiej podstawie oceniasz, że nie jest taki dobry skoro ostatnio wogóle grać nie mógł... A co do obrony to jakoś Sagnol czy Oddo mi się nie widzą. Faktycznie jakoś bym wolał Felipe, nie mówiąc o Bonerze :) A na środek to Chivu (mało realne) albo Alex się przydadzą oczywiście bo co do Kompanego to bym się jeszcze trchę wstrzymał z oceną zdolności jego :wink:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 paź 2005, 17:45

Oby Superpippo wrócił do zdrowia juz na dobre. To zadziwiające jak kontuzja może zniszczyć piłkarza.. Najpierw zbobył LM i scudetto a potem znikną z boisk na tak dłuuuuggi czas. Teraz rola Filippo w zespole bedzie taka jak Tomassona wcześniej :roll: czyli "SuperPippo(rezerwowy)". Ale tak długo czekam na ten jest wybuch eufori bo bramke ze juz sie nie moge doczekać aż zacznie grać. Ostatni gol LM San Siro Milan Celtic do na 2;1 - w swoim stylu był tam gdzie powinień. Widziałem ta bramke już z 1234 razy :wink:

No Hunter lista imponujacą. Oby prawdziwa bo wszystkich 4 cenie z tej listy. Czyli Cesare tez ich ceni :) - szykuje nam niespodzieki :) I to zimowe niespodzianki :shock: no no jestem za :) Felipe na środek (on juz jest Nasz :p ) i Sagnol - prawa (za mała kwote bo ma już koniec umowy i Bayern może sobie nawet zarobić jak w zimie go "puszczą") a Rumun Chivu to taka wiśienka na tym defensywnym torcie :) :twisted: i może grać na lewej i na środku.

Z każdym dniem przybedzie plotek. Ale coś mi mówi że mercato zimowe nie bedzie dla nas bez znaczenie. Ostatnio chyba nie było wzmocnien w zimie ? Oby Łysy Simicowi klub już znalazł :roll:

Ajgor czemu mało realne ? Chivu ? Własnie te mało realne sa najbardzie prawdopobne :) Historia nas tego uczy. :wink:

Multivist może sir Alex Fergusn sie wymieni Pippo za Rio ? jak sądzisz ? :roll: :lol:

Forza Grande Milan
Pozdro

Awatar użytkownika
Ajgor
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 paź 2005, 21:11

No wiesz Zaza ja absolutnie nic przeciwko nie mam żeby Rumun wzmocnił nas :D Mam taką nadzieję zresztą. Tylko że jakoś mi bardziej Felipe realnie wygląda no ale nic :) A Pippo jeszcze nie raz bramę właduje i to jakie ważne te bramy pewnie będą. Ja już widzę jego bramę w finale LM :wink:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 05 paź 2005, 21:22

*_For_zaza_Milan_* pisze:Multivist może sir Alex Fergusn sie wymieni Pippo za Rio ? jak sądzisz ?
Rio :?: :?: on tylko jest dobry jak poleci po nosie :wink: ehehe to nie jest już ten sam obrońca co kiedyś, aczkolwiek nie mówie, że jest zły...

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”