Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 05 paź 2005, 14:03
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 paź 2005, 15:16
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dyniu » 05 paź 2005, 15:40
Dyniu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 05 paź 2005, 16:02
Kaka_ACM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 05 paź 2005, 16:47
Z tego co mi wiadome nie ma, SzkodaDyniu pisze:Witam.
mam pytanko. Czy możne gdzieś u buków naziemnych postawic na wyjscie z grupy w piłkarskiej Lidze Mistrzów?
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: oleander » 05 paź 2005, 19:16
oleander
Post Wyświetl pojedynczy post autor: oleander » 05 paź 2005, 19:40
oleander
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 05 paź 2005, 20:04
kama_reda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 paź 2005, 20:37
Wedlug moich informacji to oni nie zrezygnowali z kadry, przynajmniej Drogba bo informacji na teamt Dindane wogole nie widzialem, zabraknie Kalou - injuredSudan - WKS 1x (goście grają bez Drogby i Dindane którzy zrezygnowali z grania w kadrze)
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 paź 2005, 10:32
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 06 paź 2005, 11:46
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 paź 2005, 12:22
właśnie - zagra pewnie Lehmann - i jakoś subiektywnie myśle, że gola nie wpuściczeher pisze:Kahna w bramce raczej tez nie zobaczymy
ja jednak zaryzykuje - Hiszpanie jest chyba na 2 miejscu - więc musi grac o pierwsze. Zostały jej ostatnie mecze i myślę, że na Belgów się zmobilizuja - zawsze Hiszpania jak burza szła przez el. - oby teraz tez nie zawiodłaczeher pisze:Jezeli chodzi o Hiszpanie to coraz czesciej zawodzi!!! a Belgia ma jeszcze minimalne szanse, ale 2 moze byc chociaz widze tam remis lub jednobramkowe zwyciestwo
właśnie dla mnie ta wysokość jest przekonywująca - Brazylia, Argentyna przegrywają u nich - to Urugwaj tez powinien stracić siły po 60 minutachczeher pisze:Urugwaj bedzie mocno zdeterminowany, Ekwadro zas moze byc rozluzniony ale ta wysokosc ...!!!
ja myślę, że jest - ma jeden mecz mniej od największych rywali - a mimo to jest na pierwszym miejscu. Udowodnila, ż ena wyjazdach sobie umie poradzić. A Polkowice coś w tym sezonie cienko sobie poczynajączeher pisze:Jaga znowu taka mocna nie jest
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 06 paź 2005, 13:12
wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bobi » 06 paź 2005, 16:51
bobi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 06 paź 2005, 17:11
cloner
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio