Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 1791

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 449

Inter Mediolan (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 27 sie 2018, 20:59

coco pisze: a Spalletti wygląda jakby stracił umiejętność czytania meczu i zapobieganiu rozwoju niekorzystnej sytuacji. Skoro wszyscy twierdzą że Inter nie ma lidera, to w takich momentach trener musi nim być, a Spalletti nie bójmy się tego powiedzieć daje dupy.
takie wnioski po... 2 kolejkach?

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1506
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 sie 2018, 21:02

orzeu pisze: takie wnioski po... 2 kolejkach?
a zeszły sezon nie nauczył niczego ? Twarde betonowe brnięcie ku swojej wizji, dopiero interwencja zawodników sprawiła że Inter się odbił po tej serii remisów i porażek. Nie róbcie ze Spalla krystalicznie czystego trenera, bo ma on wiele wad, to jest dobry trener, ale widać że nie lider.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 27 sie 2018, 21:03

coco jesteś zbyt emocjonalny. Trzeba dać Spalowi cały sezon, kadra jest pod niego, zawodnicy są pod niego. On też musi mieć czas żeby te pionki poustawiać. Poważny klub i projekt nie może zwalniać trenera co chwilę.
Z tego chaosu wczoraj wyszła doskonała 1. połowa, co oznacza że już jakiś pomysł jest, więc będzie coraz lepiej.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 27 sie 2018, 21:07

coco pisze:
orzeu pisze: takie wnioski po... 2 kolejkach?
a zeszły sezon nie nauczył niczego ? Twarde betonowe brnięcie ku swojej wizji, dopiero interwencja zawodników sprawiła że Inter się odbił po tej serii remisów i porażek. Nie róbcie ze Spalla krystalicznie czystego trenera, bo ma on wiele wad, to jest dobry trener, ale widać że nie lider.
pytam, bo nie przypominam sobie żebyś w podobnym tonie pisał przed sezonem. ;)

Moja opinia jest taka, że trzeba dać drużynie czas. Nowi zawodnicy, brak zgania - to wychodzi na boisku. Spalletti dał dupy wczoraj, ale człowiek uczy się na błędach.

Jeszcze co do wczorajszego dnia to porażka to wypadkowa kilku czynników: kondycji (stanęliśmy po 1-ej połowie), mentalności (Mazzarri wyraźnie lepiej zmotywował swój zespół, choć pomogła też szybka bramka) oraz dobrej roboty taktycznej Mazzariego, który nas rozszyfrował.

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1506
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 27 sie 2018, 21:52

Diamen23 pisze: coco jesteś zbyt emocjonalny.
nie przeczę, ale mam prawo wymagać czegoś więcej, po tym jak ujrzeliśmy nie światełko a jebany neon w tunelu.
orzeu pisze: pytam, bo nie przypominam sobie żebyś w podobnym tonie pisał przed sezonem.
wiesz orzeu, to jest trochę tak, że w zeszłym sezonie trzeba było wiary i trochę usprawiedliwiania wad tego zespołu, teraz tej wiary powinno być trochę mniej a więcej pewności. Tymczasem znowu mamy niewiadome, znowu nie wiemy gdzie jesteśmy i jak długo zajmie nim się otrzęsiemy z tego letargu. Czy mamy czas ? Moim zdaniem nie, te top 4 osiągniemy tego jestem pewien mamy zwyczajnie zbyt silna kadrę by wypaść poza czwórkę, ale znowu jesteśmy rywalem samym dla siebie, przegrywamy przez chwile swoich słabości, przegrywamy przez indolencję trenera, jak długo jeszcze ? O to mam zarzuty do Spallettiego.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 27 sie 2018, 22:55

coco pisze: nie przeczę, ale mam prawo wymagać czegoś więcej, po tym jak ujrzeliśmy nie światełko a jebany neon w tunelu.
W jednym zdaniu piszesz 'nie przecze' o swojej emocjonalności i używasz wysokich kwantyfikatorów typu 'jebany neon w tunelu'. To się gryzie. Niczego nie bagatelizując, zremisowaliśmy wygrany mecz przez klopsy brmakarza, z bardzo solidną ligową drużyną, która praktycznie co sezon daje nam się we znaki. Jedziemy dalej.

Może to tylko moj punkt widzenia, ale wiąże wyniki nie z transferami czy magicznymi zdolnościami trenera x lub y ale z ciężką mądrą pracą i stabilizacją. Jeśli te warunki gracze wypełniają na treningach, a nie mam podstaw by myśleć inaczej, wyniki przyjdą.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8749
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 27 sie 2018, 22:56

Kiepski terminarz nam ułożyli.

Awatar użytkownika
orzeu
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: orzeu » 28 sie 2018, 9:42

coco pisze: wiesz orzeu, to jest trochę tak, że w zeszłym sezonie trzeba było wiary i trochę usprawiedliwiania wad tego zespołu, teraz tej wiary powinno być trochę mniej a więcej pewności. Tymczasem znowu mamy niewiadome, znowu nie wiemy gdzie jesteśmy i jak długo zajmie nim się otrzęsiemy z tego letargu.
no ok rozumiem, choć ja daję Spallettiemu jeszcze z miesiąc czasu żeby ten zespół pokazał swój potencjał. Byle teraz tylko wygrać z tą Bologną i na spokojnie pojechać na reprezentacje.

Awatar użytkownika
moody
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2407

Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 31 sie 2018, 8:42

nie wiem, na ile to prawda, ale wiele zrodel podaje, ze perez niezle pocisnal po interze przy okazji losowania lm: "Inter tried to sign our number 10 without paying for him. It’s the first time something like that has ever happened to me in my life."

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2464

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 31 sie 2018, 8:49

no wielki pocisk. hiszpanie się burzą jak ktos im chce gracza podebrać. hipokryci.

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 31 sie 2018, 8:59

Inter chyba się po tym nie pozbiera

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 sie 2018, 9:05

Po meczu z nami, 4 dni później FCB gra mecz z Realem, więc jest nadzieja, że z nami sie będą troszkę oszczędzać :mrgreen:

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 31 sie 2018, 9:41

moody90 pisze: nie wiem, na ile to prawda, ale wiele zrodel podaje, ze perez niezle pocisnal po interze przy okazji losowania lm: "Inter tried to sign our number 10 without paying for him. It’s the first time something like that has ever happened to me in my life."
No dobra, tylko gdzie ten pocisk?

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 31 sie 2018, 9:45

Delpiero14 pisze: No dobra, tylko gdzie ten pocisk?
Barcelona i jej kibice pewnie byliby po tych słowach posrani.

Awatar użytkownika
sickstick
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 6296
Kibicuję: 4rsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 31 sie 2018, 9:54

Dla mnie jako obserwatora z boku to jest dobra szpilka. Gdybym miał somsiada który przez miesiąc pokazuje palcem najlepsze auto na osiedlu i krzyczy "będzie moje! gościu odda mi je za grosze! refloktory świecą w nim mocniej kiedy to ja go prowadzę, a nr vin to moja data urodzenia! samo do mnie przyjedzie!", a po miesiącu spotkałbym właściciela auta na bankiecie mówiącego lekceważąco "taaak, był taki jeden co chciał go kupić, ale nie miał czym płacić" to bym się wtedy śmiał głośno ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”