Wchite Star pisze:a moja mama jest dyrektorką przedszkola w którym uczy się syn najlepszego gracza Nadnarwianki
a mój tata ma kolegę, który zna syna wyjka brata cioci ojca dziadka Maćka Żurawskiego
Dostanę dodatkowego cukierka od Pani Przedszkolanki
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 25 wrz 2005, 21:29
Wchite Star pisze:a moja mama jest dyrektorką przedszkola w którym uczy się syn najlepszego gracza Nadnarwianki
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 25 wrz 2005, 21:54
Tyyy ziom, mój były jest przyjacielem Błaszczykowskiego i co? Chwalę się?Wchite Star pisze:a moja mama jest dyrektorką przedszkola w którym uczy się syn najlepszego gracza Nadnarwianki.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 25 wrz 2005, 22:20
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ktos » 26 wrz 2005, 6:46
Ktos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 04 paź 2005, 20:03
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 04 paź 2005, 20:38
alex90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 04 paź 2005, 20:40
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 05 paź 2005, 20:46
to chyba jednak przesadaweasel pisze:frekwencja niesmaowita mówi się nawet o 5 cyfrowej liczbie...
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziomalek15 » 05 paź 2005, 20:51
ziomalek15
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 05 paź 2005, 20:57
a gra on w czwartej lidze? jest z nią zwiazany? jak nie to po co taki off top? Każdy moze sie teraz spytac czy słyszeliście o tym, o tamtym ...ziomalek15 pisze:A moim wujkiem jest Bronisław Bulla może slyszeliscie o nim:P
xaver

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ajgor » 05 paź 2005, 21:19
Ajgor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 05 paź 2005, 21:35
Dobra oprawa. GKS powinien jak najszybciej wrócić do ekstraklasy, tego życze kibicom GieKSy bo ten klub zasługuje na więcej niż 4 liga, choćby ze względu na historie.weasel pisze:http://www.gks.witaj.pl/forum/viewtopic ... sc&start=0
Tu są filmiki z oprawySam osobiście byłem frekwencja niesmaowita mówi się nawet o 5 cyfrowej liczbie...
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: xaver » 06 paź 2005, 23:34
Czyli tak jak w Poznaniu gdzie Warta jest fc LechaMARCINNN pisze:W Szczecinie jest inaczej niż w Krakowie, Warszawie czy Łodzi nasze kluby i kibice raczej trzymają się razem
fajnie napisaneAjgor pisze:No chyba że właśnie pokazujecie poziom 4 ligi to się zgodzę
z ta historią to znowu tak nie przesadzajcie... z kibicami też (jakos na pierwszą lige tyle nie chodizło a kibice sa na dobre i na złe)MARCINNN pisze: GKS powinien jak najszybciej wrócić do ekstraklasy, tego życze kibicom GieKSy bo ten klub zasługuje na więcej niż 4 liga, choćby ze względu na historie.
xaver
Post Wyświetl pojedynczy post autor: alex90 » 16 paź 2005, 14:47
alex90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 27 paź 2005, 18:53
Mikusinski
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio