Eliminacje do MŚ 2006

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: adekk » 05 paź 2005, 21:49

Mnie najbardziej cieszy fakt, iż mimo, że Holendrom wystarczy tylko jeden punkt do wywalczneia sobie bezpośredniego startu w Mistrzostwach, trener Marco Van Basten, nastawił swoją drużynę na granie ofensywne...I to mi się najbardziej podoba w Holendrach..odkąd im kibicuje na poważnie..czyli grubo przed France'98..Ta wola walki..ta błyskotliwość..mmmmm..geniusze..i nawet gdy nie udało im się awansować do Korei'02 byłem z nimi..broniłem ich na każdym kroku..jak lew z ich godła walczyłem o dobre imię tej oto reprezentacji ubranej w uniformy w barwach dojrzałej(do gry na światowym poziomie), soczystej (mowa o ich grze) pomarańczy.....bo ich jest wszędzie pełno..we wszytskich najlepszych ligach świata...we wszzystkich najlepszych zespołach tego globu...i ten profesjonalizm z jakim podchodzą do swojej pracy...są po prostu najlepsi..i wierze w to , że w świetnym stylu pokonają Czechy(osłabione, ale to zawsze ten sam team) i awansują na Mundial do naszych zachodnich sąsiadów.....i mam jeszcze cichą nadzieje, że zdołają coś "ciekawego" tam wywalczyć...no bo jak z takim składem, z takim trenerem, z taką motywacją...wystarczy jeszcze tylko odrobina szczęścia..i tytuł jest gotowy..chociaż muszę powiedzieć, że wobec tak dobrze dysponowanej (normalna sytuacja) Brazylii, trudno będzie poważnie pomyśleć o tytule...
Pozdrawiam gorąco....
ORANGE POWER

Wróć do „Piłka nożna na świecie”