cloner pisze:Ja lubię zimą.
Ja póki co nie bardzo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 wrz 2018, 0:09
cloner pisze:Ja lubię zimą.
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 12 wrz 2018, 0:10
Mega! PowodzeniaIlka pisze: Właśnie zapisałam się na swój pierwszy start w zawodach- I Bieg z Historią Klubu Widzew Łódź! Myślę, że to najlepszy moment na debiut
Dystans 5 km do którego spokojnie się przygotuję, a zawody będą dodatkową motywacją do regularnego biegania. Start 20 października
![]()
A dziś pyknęłam sobie swoją piąteczkę w 33 minuty. Jak na przerwę praktycznie od czerwca to nie jest źle
futbolowa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 wrz 2018, 0:12
A dziękujęfutbolowa pisze:Mega! PowodzeniaIlka pisze: Właśnie zapisałam się na swój pierwszy start w zawodach- I Bieg z Historią Klubu Widzew Łódź! Myślę, że to najlepszy moment na debiut
Dystans 5 km do którego spokojnie się przygotuję, a zawody będą dodatkową motywacją do regularnego biegania. Start 20 października
![]()
A dziś pyknęłam sobie swoją piąteczkę w 33 minuty. Jak na przerwę praktycznie od czerwca to nie jest źle
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 wrz 2018, 6:21
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 wrz 2018, 10:29
Buty rok temu kupiłam. Biegowe i nie z Lidla tym razemTomusmc pisze:Ilka zainwestowałaś w odpowiednie obuwie? To bardzo ważna sprawa przy bieganiu, może dlatego nogi dostają
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 wrz 2018, 11:49
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 wrz 2018, 13:30
Najszybszy mam przeważnie drugi kilometr I pewnie wtedy ten pomiar. Kiedyś robiłam sobie interwały ale teraz jeszcze nie zaczelam.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 12 wrz 2018, 16:00
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 12 wrz 2018, 17:53
Tak jak Kluchman pisze, odchylenia i błędy pomiaru na takiej aplikacji mogą być. Jak kiedyś trening wrzucałam na stronę zbzikowanych biegaczy to nie pisali mi, że miałam tempo sprintera tylko, że świetne

Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 20 wrz 2018, 19:35

Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 15 paź 2018, 16:09
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 17 paź 2018, 15:19
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 18 paź 2018, 18:47
Boromir
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin