Reprezentacja Polski (zbiorczy) - Strona 39

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8593
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 paź 2005, 18:00

oyyy, ale lipa narazie :evil:
nie dosc, ze Polska przegrywa, to jeszcze przez to mi kupon nie
wchodzi :evil:

krotki opis :

Boruc - fajny drybling
Zewlakow - niezle :)
Jop - tez niezle, ale chyba zawinil przy 2.golu
Bak - zawinil troche przy 1. i 2.golu
Rzasa - ponizej dna
Kosowski - niezle, duzo biega
Sobolewski - bardzo dobrze, oby tak dalej
Kazmierczak - no chyba najlepszy na boisku (z Polakow of course)
Krzynowek - ladny gol, i ogolnie pozytywnie
Rasiak - no kiepsciutko, kilka bledow, raz zagral ladnie glowka
Zurawski - hmm, tak nijak, dobrze, ale nic ponadto

oby 2.polowa byla lepsza :)
typuje wynik 3-2 lub 4-2 dla Polski :lol:

pozdrawiam

Awatar użytkownika
frazer
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frazer » 07 paź 2005, 18:24

GOOOOOOOOOOL
Mój idol Ebi Smolarek
znobył bramkę dla Polski
Polska 3-2 Islandia.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 paź 2005, 18:54

OJJJJJ dobrze strzelili bramki !!! ale ta obrona straszna
Jestem tylko ciekawy czy Franek ma kontuzje czy to tylko takie gadanie a powod jest inny - Janas nie lubi go!!! Rasiak niech lepiej gra w bierki

Powaznie obawiam sie o mecz w Manchesterze, przeciez oni rozpykaja nasza obrone juz w pierwszcy minutach :!:

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 07 paź 2005, 19:00

A szczególnie nas oklepia jak jutro dostaniemy awans... Bardzo dobrze wiemy, że polacy lubią sobie wypić w momentach szczesliwych. Boje sie, że bedzie jak 4 lata temu...

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8593
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 paź 2005, 19:01

czeher pisze: Rasiak niech lepiej gra w bierki
hehe, to samo moge ja powiedziec o Zurawskim :lol:
dostal 2 genialne podania (w tym jedno od ... Rasiaka), i oba spieprzyl :lol:

ale cieszy kolejne zwyciestwo :)
kolejny raz strzelamy az 3 gole :)
brawa dla : Baszczynskiego, Sobolewskiego, Kazmierczaka, Smolarka i Krzynowka :)

Boruc - przy bramkach bez szans
Bak i Jop - tak sobie
Kosowski - j.w.
Kaczmarek - gral 15minut, chcial sie pokazac (niestety niepotrzebny faul), ale ogolnie OK

Rzasa, Rasiak, Zurawski - slabo :lol:

p.s. - tak jak napisalem, Polska miala wygrac 3-2 lub 4-2 :) udalo sie :)

pozdrawiam

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 07 paź 2005, 19:03

ale lipa z obroną :/ dobrze ze Ebi jest i sie rozkręca na dobre ze strzelaniem... myśle że w Manchesterze powinien w pierwszym zagrać Żurawski i Ebi a później niech wejdzie jeszcze Franek a Zurawski zejdzie do tylu...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 paź 2005, 19:09

Jak Krzynówek wyszedł sam na sam - wiedziałem, że cudów nie będize - i gol. jak Ebi wchodził na boisko - wiedziałem, ze będzie dobrze - kapitalna gra tego pomocnika, chyba rozwiał wszystkie watpliwośći janasa co do obsady prawej storny na Anglię. Bardzo duzo widzi, jest bardzo szybki, dobry technicznie, i walczy. takiz wodnik się nam przyda.
Żuraw w II połowie zawodził - nie umiał uciec mało zwrotnym obrońcom i w rezultacie gola nie zdobył :cry: Ale w pierwszej grał przyzwoicie.
Mam nadzieję, że Boruc nie bęize dryblował anglików w polu karnym :roll:
Sobolewski popisął się znakomita asystą i kilkoma dobrymi odbiorami - jak zwykle bardzo waleczny.
Kaźmierczak troszkę stremowany - ale to normalne.
Rząsa :ban: jak wystapi z Anglią to chyba nie będę oglądał :lol:
Jak można stać i patrzeć jak napastnik przeciwnej drużyny strzela nam gola [to przy drugiej, gdzie stoperzy też sie nie popisali] a przy golu pierwszym dla Islandii w ogóle go nie było - tylko rozpaczliwie Krzynek pędził - szkoda, że nie zdąrzył.
Jop zagrał niby poprawnie, ale zawinił przy drugim golu, tak samo jak Bąk.
Baszczyński przynajmniej próbował atakować.
Rasiak stał w polu karnym i liczył, że pika się od niego odbija - nie odbiła się. Raz zmarnował świetną okazję. Żuraw miał dobre sytuacje - szkoda ż enie podał do Ebiego - z Anglią musi podawać - to był pewny gol.
Ogólnie wyjaśniło się chyba, że zagra Ebi z Anglikami i Baszczu zamiast Rząsy - bo nie wydaje mi się aby Tomek z taką formą został wystawiony, nawet na osłabionych Anglików

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 07 paź 2005, 19:14

Widać, że Polacy podeszli do tego meczu spokojnie, bez agresji i większego zaangażowania. Nie wiem dlaczego na prawej stronie od początku nie wyszedł Ebi - od dłuższego czasu pokazuje, że warto na niego stawiać (w reprezentacji jak i w Bundeslidze) ale po tym meczu chyba nie będzie złudzeń. Trochę zawiódł mnie Kaźmierczak ale może to przez to, że grał w pierwszej połowie która była dużo słabsza dla wszystkich. Żurawski trochę słabo, miał dwie okazje ale chyba zabrakło szybkości, normalnie gubi nawet 2 obrońców a tutaj jakoś nie mógł. Rząsa - fatalnie, za wolno, za lekko, nie zdecydowanie, z Anglią obejrzy sobie mecz z ławki. Rasiak - widać, że ostatnio nie grał, nie czuje piłki itd. Z bardzo dobrej strony pokazał się Kaczmarek, chyba zapewnił sobie powołania na kilka meczów w przód :wink:

Awatar użytkownika
Andreyew
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andreyew » 07 paź 2005, 19:16

Jestem wielkim entuzjastą talentu Grzegorza Rasiaka, ciągle czekam aż ten zawodnik cos pokarze. Jakos mu nic nie wychodzi...co on robi w Premiership, moja ocena dla G. Rasiaka: gora raszmor...

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 07 paź 2005, 19:16

Ja nie wiem co my mamy z ta obrona czyzby nie byklo zadnego dobrego obronce???
cloner a rasiak to co ile spieprzyl pilek?? a na Zurawia mozna liczyc ze sie przebudzi przynajmniej w jednej akcji albo indywidulanie cos pociagnie a Rasialdo pilki przyjac nie potrafi!!!
Ja chce FRANKA na anglie!!!

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 07 paź 2005, 19:18

cloner ale Żurawski dochodzi do sytuacji a Rasiak potyka sie na piłce.Jestem przekonany ze w meczu z Anglią Zuraw jak bedzie miał sytuacje to je wykorzysta.
Martwi mnie kazda formacja poza kilkoma zawodnikami:Żurawski, Krzynówek, Smolarek, Sobol, Baszczu i Boruc.Jesli w pierwszym składzie na Anglie ma wyjśc Rząsa i Rasiak to ja zaczynam sie juz modlic za jutrzejszy mecz Szwedów, Holendrów, Austryjaków
pozdro
Ostatnio zmieniony 07 paź 2005, 22:26 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 07 paź 2005, 19:21

Meczwygrany i mozna sie cieszyc, szkoda ze postawa pewnych piłkarzy bardzo niepokoi. Zawsze broniłem Rasiaka ale od dzisiaj zmieniam zdanie, on wogóle nie ma sił na bieganie i jest prawdziwym drewniakiem :!: Rząsa tez do wymiany bo słabiutko jak nigdy, Kosowski tez miotał sie i uwazam ze Krzynówek na jedną strone i Ebi na drugą strone, bo obaj są na dzien dzisiejszy najlepsi :!: Obrona to tragednia ale moze jakos sie zmobilizują na angoli i zagrają lepiej niz dzisiaj :!:

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2005, 20:36

Wynik lepszy od gry. O ile w ataku jakoś to szło to obrona już bardzo słabo. To kiepski prognostyk przed potyczką z Anglikami, gdzie Polacy wystąpią w roli drużyny broniącej się :? Jutro wyjątkowo mocno trzymam kciuki za Holendrów. Mecz z Anglią bardzo się obawiam nawet mimo słabej formy Angoli. Z drugiej strony jednak Janas nie pozwoli sobie na porażkę w dniu moich 18-stych urodzin :lol: Żądam prezentu (zwycięstwa) i tyle. Inaczej Janas może się pożegnać z posadą :wink: O dzisiejszym meczu nie chce mi się więcej pisać. Każdy na własne oczy widział jak było i niczego tutaj nie wymyślę twórczego. 12 października muszą zagrać lepiej.
fuera Rząsa
Smolarek od początku i jeeeeeedziem 8)

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 07 paź 2005, 22:00

luk1208 pisze:Rasiaka ale od dzisiaj zmieniam zdanie, on wogóle nie ma sił na bieganie i jest prawdziwym drewniakiem

Haha ! To prawda !
Kiedys slyszalem że dali mu pseudonim drewniany . 8)
On ma slaba koordynacje . Nie umie przyjąc pilki , odskakuje mu ona na 5 metrów . O bieganiu nie wspomne .

Jeszcze jak występował w Grodzisku to było widać . Teraz ma juz taki wielki klub w premiership !
Odrazu widać że w Angli sie gra inaczej . Tam nie ma takich pieszczot z pilka jak np dzis pokazal Grzesiu . Tam to jest ostro , wali sie z pierwszej i tyle . Po prostu nie ma szans na pokazANIE swojego antytalentu .
Może gra glowa go troche ratuje :twisted:
Ale bieganie i opanowanie pilki to ........

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 07 paź 2005, 22:24

Niggaz pisze:Każdy na własne oczy widział jak było i niczego tutaj nie wymyślę twórczego

W tym problem ze nie :?
Myslalem ze czegos od was sie dowiem ale niestety nie dalo rady. Cosik malowni about meczu jestescie :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”