Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 03 paź 2005, 14:27
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 03 paź 2005, 16:21
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 03 paź 2005, 18:20
fieldy pisze:Czytałem wypowiedź Adriano, który przyznał, że jego agent rozmawiał z ludźmi Romana A.
Niggaz pisze:Chelsea niewątpliwie takim klubem jest chociaż są tam już Drogba i Crespo którzy powinni grać
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 paź 2005, 17:50
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 06 paź 2005, 17:57
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 paź 2005, 18:59
serek408 pisze:Mówi się także o odejściu "Hammera"(C.Zanetti przyp. red.) do Juventusu. Tutaj nie mam żadnych wątpliwości nie można wzmacniać rywala Exclamation lepiej już niech wyjedzie za granice.
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 06 paź 2005, 19:07
serek on nie powiedział ze chce odejsc tylko ze tak czuje bo poprostu ma ambicje i umiejetnosci to jest normalne dla teakiego bramkarza jakim jest Francesco moim zdaniem on teraz powinien bronic naszej bramki i moze Lippi by go powołał na MŚ i tam zagrał by najlepsze w swoim wykonianiu mistrzostwaserek408 pisze:jeśli Toldo chce odejść to można by go sprzedać
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 06 paź 2005, 19:09
coco pisze:i tam zagrał by najlepsze w swoim wykonianiu mistrzostwa Rolling Eyes
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 paź 2005, 19:10
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 07 paź 2005, 17:12
słuchaj to nie jest wina tylko bramkarza ze puszcza gole to jest wina kazdego a błedy sie zdarzajaLakier pisze:Gydby tak sie stalo, to by nie puscil zadnego gola.
coco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 07 paź 2005, 17:16
adamek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 07 paź 2005, 20:52
RoRo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 07 paź 2005, 21:14
rozumiem twoje podejscie do sprawy ... ale Solaremu chodzio chyba o to ze wyciagneli pewne wnioski moze faktycznie dała im duzo ta porazka bo beda wiedzieli jakich błedów nie popełniac przeciwko juveRoRo pisze:Taka wypowiedz mnie drażni, oj jak ona mnie drażni Nawwet sobie nie wyobrazacie ... Czytam sobie gdzies wypowiedzi po meczu z Juve a tam Solari oszolom pisze ze ta porażka dała duzo druzynie ... tylko ciekawe czego .. wstydu ?? hanby ?? ja nie rozumiem takeigo gościa ... i jak tu nie przegrywac ??
coco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 paź 2005, 21:54
Ultras

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 08 paź 2005, 19:51
coco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio