Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 paź 2005, 22:14
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 paź 2005, 22:17
ej kolo..ale myślisz, że tylko jedna strona tej barykady popełnia takie błędy?? nie raz widziałem jak jakiś KIBIC TEGO STOŁECZNEGO KLUBU O KTÓRYM TU JEST MOWA pisze albo barca albo barsa??to znow jush jest takie calkiem ok'??????...I don't think so....widzę, że teraz zaczyna się łapanka fanów Barcy...nieładnie...czasem dobrze jest tesh popatrzeć na tą drugą stronę...co nie?? Ja pisze wszystkie nazwy klubów, do których nie jetem przywiązany w jakiś tajemniczy sposób, z małej litery i nie widze w tym nic złego...a takie skrupulatne sprawdzenia tekstu zacznie przypominać historię z rozrywki...cenzorzy na start!!Ultras-Sur pisze:Powiedzcie mi jedno co osiągniecie przez napisanie z małej litery nazw klubów albo obrażanie ich ?
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2005, 22:21
Nie myślę, że jest to wporządku dlatego sam osobiście staram się hamować i nie obrażać za mocno i za często. Nie zmienia to jednak faktu, iż kibice Realu wielokrotnie nie są lepsi. Daleki jestem od generalizowania, że wszyscy tacy są, ale sam widzisz jak piszą niektórzy. Przecież mógłbym znaleść duużo więcej przykładów. Po stronie kibiców Barcy również, ale dlaczego adekk ma nagle dostawać ostrzeżenia za takie coś? Nie pytam gdzie sprawiedliwość bo wiem, że na świecie jej nie ma, ale pytam gdzie tu logika?Ultras-Sur pisze:Niggaz tylko zwróć uwage na posty kibiców Barcy prawie w kazdym sa obraźliwe hasła na temat Realu i myslisz że to jest w porządku?.W dodatku większość ma tez nie za łądne podpisy typu miardy itp
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ultras » 07 paź 2005, 22:23
Ultras
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 07 paź 2005, 22:37
Smithu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 07 paź 2005, 22:37
adekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2005, 22:45
Ja nie mam Ci nic do zarzucenia Smitu. Rozumiem, że nie wszyscy przywiązują wagę do pisania wielkich liter i dlatego mało mnie to obchodzi, ale jeżeli adekk dostaje za to wp jako nowy user który dopiero kilka razy tak napisał to coś jest nie tak. A proceder będzie kwitł dalej. Rozumiem, że moderatorzy chcą to zwalczyć, ale to jest porywanie się z motyką na słońce. Piwus woli profilaktykę widocznie, ale ciekaw jestem jak to będzie wyglądać dalej.frik23 pisze:Ludzie opanujcie sie, pisze z malej litery bo nie mysle by pisac z duzej, czasem napisze tak czasem tak
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 07 paź 2005, 23:01
Widać że kibicujesz komu kibicujeszkaczy pisze:przeciez to ogromna kupa forsy tylko za kawaleczek pierdo..... napisu na zwyklej koszulce .
kulek to nie jest śieszne, to jest przykre...kulekfcb pisze:A mnie smieszy napis Siemens na białych szmatach
Ehhh... kaczy Ty i te Twoje metafory, kto by się w tym połapał...kaczy pisze:To byla taka metafora
Bojąca kaczkakaczy pisze:Balem sie uzyc tego zwrotu , ale ty jednak powiedziales to o naszych !
Niestety...kaczy pisze:Lol ! nie zabronisz mi sie udzielac tutaj (to topic dla wszystkich) .
Żeby nie było, podpisuje się pod słowami NiggazaNiggaz pisze:Ej no sorry, ale ktoś tu wyraźnie przesadza. 90% kibiców Realu bez przerwy pisze barsa albo barca i co? I nic. A tutaj proszę jaka reakcja. Jestem w szoku. Być może była to jakaś mega-wspaniale zamaskowana ironia i adekk dostał wp za co innego, ale za co?
Mi Twój podpis też się nie podobaUltras-Sur pisze:W dodatku większość ma tez nie za łądne podpisy typu miardy itp
Tobie Niggaz ostrzezenia nie dadzą ponieważ jesteś uprzywilejowany (czyt. masz range specjalną) więc ja napisze i zobaczymy...Niggaz pisze:real
Barca
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 paź 2005, 23:04
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 07 paź 2005, 23:19
k@li pisze:kaczy napisał:
przeciez to ogromna kupa forsy tylko za kawaleczek pierdo..... napisu na zwyklej koszulce .
Mówie, co myśle, jak on tak gada nie pozostane dłużny.k@li pisze:kulekfcb napisał:
A mnie smieszy napis Siemens na białych szmatach
kulekfcb
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 11 paź 2005, 23:07
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 paź 2005, 23:19
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 paź 2005, 0:13
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 paź 2005, 9:55
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2005, 10:30
luk1208 pisze:Lubie Henrego ale nie moge sie przekonac czy potrebny jest Barcy? Moze by sie odrodził tak jak Viera w Juve? Bo na pewno to co pokazuje w Arsenalu nie powalal mnie na kolana i jeszcze dosyc czesto łapie kontuzje. Dlatego jakby przyszedł za darmo? moze byłbym za ale musiałby byc zdrowy.

Zaza
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio