Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 paź 2005, 15:04
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 06 paź 2005, 22:21
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 07 paź 2005, 23:48
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 08 paź 2005, 12:02
Po pierwsze: nie Kazimierczak a Kaźmierczak. Po drugie: nie możesz porównywać gry tych dwuch piłkarzy bo grali na innych pozycjach, mieli inne zadania (Kaziu miał odbierać piłki i wygrywac pojedynki główkowe, z tego się wywiązał) i grali w dwuch różnych fazach meczu - Kaźmierczak w pierwszej połowie gdzie cały zespół grał słabo a Kaczmarek wszedł na boisko gdy już Polska wygrywała. Ale żeczywiście pokazał się z dobrej strony i chyba zapewnił sobie powołania na kilka meczy w przód.Co nikt nie napisze nic o występie Kaczmarka w reprezentacji............ nie to ja napisze: bardzo dobry wysep, szybki, zwrotny, dynamiczny nie pokazał wszystkiego co potrafi, ale zaprezentował sie dużo lepiej niż Kazimierczak, ten Kaczmarek to bedzie siła reprezentacji, byle go w KORONI zatrzymali![]()
MARCINNN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 08 paź 2005, 12:11
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 08 paź 2005, 12:47
Nie mówie, że nie, oczywiście stać go na wiele więcej. Na razie nie jest jeszcze piłkarzem klasy Szymkowiaka ale potrzebuje czasu i ogrania w takich meczach jak z Islandią a na pewno osiągnie ten poziom, bo potencjał ma ogromny.kibic_korony pisze:Sorry za Każmierczaka, ale tak obiektywnie ocen wystep waszego zawodnika, chba do Szymka mu jeszcze duzo brakuje
MARCINNN

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 08 paź 2005, 12:55
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomus_Eto'o » 08 paź 2005, 20:08
Tomus_Eto'o

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 09 paź 2005, 12:34
Witamy kibicu trzymaj sie na tym forum bo tu trudno przetrwacTomus_Eto'o pisze:Witam wszystkich jestem początkujący, ale na Koronke chodzęmyślę zę w tym roku wygramy z Wisła
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 09 paź 2005, 13:19
Ja tam myśle ze remis wszystkich w kielcach zadowoli , zwycięstwo jest bardzo truden szczególnie ze Wisłą ostatni raz przegrała u siebie z Kszo Ostrowiec ... więc może znowu zespół ze Świętokrzyskiego ją pokona na Reymonta .Tomus_Eto'o pisze:Witam wszystkich jestem początkujący, ale na Koronke chodzę myślę zę w tym roku wygramy z Wisła
Jak się nie pisze głupot nie wdaje sie w utarczki słowne i nie nabija (w głupi sposób ) to trudno nie jest ...kibic_korony pisze:Witamy kibicu trzymaj sie na tym forum bo tu trudno przetrwac
Scyzoryk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wokulski » 09 paź 2005, 18:11
Ameryki nie odkryłeś.kibic_korony pisze:A tak wogole patrzac to brakuje nam ofensywneg środkowego pomocnika, nie ma Szymka i sie luka robi, wiadomo że Sobolewski to jest defensywny pomocnik, Lewandowski to jest tragiczny pomocnik, nic tylko do tyłu podaje, a ten Kaźmierczak mial byc chba ofensywny, szkoda że nie strzelil takiej bramki jak w lidze to by do kadry wskoczyl na dluzej, a teraz to czekam aby Kaczmarek chociaż na ławce z Anglią siadł
wokulski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 15 paź 2005, 20:15
hubertd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 15 paź 2005, 20:15
hubertd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 15 paź 2005, 20:49
krako

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 15 paź 2005, 20:49
krako
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin