Korona Kielce (zbiorczy) - Strona 8

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP
Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 03 paź 2005, 15:04

Korona zagrała fenomenalnie Amica praktycznie nie istaniała prawde powiedziawszy to powinno być przynajmniej 4:1 niestety zabrakło zkutecznosci . Karny dla Korona jak najbardziej słuszny . Piechna naprawde niesamowity piłka sama szuka go w polu karnym . Przy bramce dla Amici nie najlepiej interweniował Załuska . Golański zagrał nawet dobry meczy. Ogólnie cała obrona zagrała nie najgorzej , najbardziej wyróżniał się Hernani . Z Górnikiem Zabrze powinnismy powalczyc o 3 punkty , z Legią zresztą też , która naprawde jest słąba ale jednak Legia to Legia . Mozemy tez postarac się moze nie o 3 punkty ale o 1 w meczu z Wisłą .

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 06 paź 2005, 22:21

Ja chodze na wszystkie mecze Koroneczki i widze, że jest to najladniej grajaca druzyna ekstraklasy. Nie mowie ze najskuteczniej, ale po prostu milo sie oglada mecze Koroneczki. Jedna rzecz mni tylko denerwuje, że Hermes w meczu z Amica byl niesamowity tyle co on mial odbiorow to cala druzyna nie miala , swoimi podaniami szybko przyspieszal gre, a tu ku mojemu zdziwieniu zostal najgorzej oceniony w "Piłce Nożnej" Załamka wogole!!!!

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 07 paź 2005, 23:48

Co nikt nie napisze nic o występie Kaczmarka w reprezentacji............ nie to ja napisze: bardzo dobry wysep, szybki, zwrotny, dynamiczny nie pokazał wszystkiego co potrafi, ale zaprezentował sie dużo lepiej niż Kazimierczak, ten Kaczmarek to bedzie siła reprezentacji, byle go w KORONI zatrzymali :D :D

Nie pisz posta pod postem

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 08 paź 2005, 12:02

Co nikt nie napisze nic o występie Kaczmarka w reprezentacji............ nie to ja napisze: bardzo dobry wysep, szybki, zwrotny, dynamiczny nie pokazał wszystkiego co potrafi, ale zaprezentował sie dużo lepiej niż Kazimierczak, ten Kaczmarek to bedzie siła reprezentacji, byle go w KORONI zatrzymali :D :D
Po pierwsze: nie Kazimierczak a Kaźmierczak. Po drugie: nie możesz porównywać gry tych dwuch piłkarzy bo grali na innych pozycjach, mieli inne zadania (Kaziu miał odbierać piłki i wygrywac pojedynki główkowe, z tego się wywiązał) i grali w dwuch różnych fazach meczu - Kaźmierczak w pierwszej połowie gdzie cały zespół grał słabo a Kaczmarek wszedł na boisko gdy już Polska wygrywała. Ale żeczywiście pokazał się z dobrej strony i chyba zapewnił sobie powołania na kilka meczy w przód.

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 08 paź 2005, 12:11

Sorry za Każmierczaka, ale tak obiektywnie ocen wystep waszego zawodnika, chba do Szymka mu jeszcze duzo brakuje

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 08 paź 2005, 12:47

kibic_korony pisze:Sorry za Każmierczaka, ale tak obiektywnie ocen wystep waszego zawodnika, chba do Szymka mu jeszcze duzo brakuje
Nie mówie, że nie, oczywiście stać go na wiele więcej. Na razie nie jest jeszcze piłkarzem klasy Szymkowiaka ale potrzebuje czasu i ogrania w takich meczach jak z Islandią a na pewno osiągnie ten poziom, bo potencjał ma ogromny. :wink:

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 08 paź 2005, 12:55

A tak wogole patrzac to brakuje nam ofensywneg środkowego pomocnika, nie ma Szymka i sie luka robi, wiadomo że Sobolewski to jest defensywny pomocnik, Lewandowski to jest tragiczny pomocnik, nic tylko do tyłu podaje, a ten Kaźmierczak mial byc chba ofensywny, szkoda że nie strzelil takiej bramki jak w lidze to by do kadry wskoczyl na dluzej, a teraz to czekam aby Kaczmarek chociaż na ławce z Anglią siadł :D

Awatar użytkownika
Tomus_Eto'o
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomus_Eto'o » 08 paź 2005, 20:08

Witam wszystkich jestem początkujący, ale na Koronke chodzę :D myślę zę w tym roku wygramy z Wisła :D

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 09 paź 2005, 12:34

Tomus_Eto'o pisze:Witam wszystkich jestem początkujący, ale na Koronke chodzę :D myślę zę w tym roku wygramy z Wisła :D
Witamy kibicu trzymaj sie na tym forum bo tu trudno przetrwac :D

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 09 paź 2005, 13:19

Co do Kaczmarka to debiut nie najgorszy . Nie można porównywać Kaźmierczaka z Kaczmarkeim bo mieli zupełnie inne funkcje na boisku . Ja wierzę z ez Kaczmarka i z Każmierczaka Polska będzie miała jeszcze dużo porzydku .
Tomus_Eto'o pisze:Witam wszystkich jestem początkujący, ale na Koronke chodzę myślę zę w tym roku wygramy z Wisła
Ja tam myśle ze remis wszystkich w kielcach zadowoli , zwycięstwo jest bardzo truden szczególnie ze Wisłą ostatni raz przegrała u siebie z Kszo Ostrowiec ... więc może znowu zespół ze Świętokrzyskiego ją pokona na Reymonta .
kibic_korony pisze:Witamy kibicu trzymaj sie na tym forum bo tu trudno przetrwac
Jak się nie pisze głupot nie wdaje sie w utarczki słowne i nie nabija (w głupi sposób ) to trudno nie jest ... 8)

wokulski
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wokulski » 09 paź 2005, 18:11

kibic_korony pisze:A tak wogole patrzac to brakuje nam ofensywneg środkowego pomocnika, nie ma Szymka i sie luka robi, wiadomo że Sobolewski to jest defensywny pomocnik, Lewandowski to jest tragiczny pomocnik, nic tylko do tyłu podaje, a ten Kaźmierczak mial byc chba ofensywny, szkoda że nie strzelil takiej bramki jak w lidze to by do kadry wskoczyl na dluzej, a teraz to czekam aby Kaczmarek chociaż na ławce z Anglią siadł :D
Ameryki nie odkryłeś.
Ale z jednym się nie zgodzę Kaźimierczak to jest stricte Defensywny Pomocnik a nie klasyczna 10 , choć z dystansu potrafi strzelić, a co do gry Kaczmarka :brawo: :brawo:

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 15 paź 2005, 20:15

Gornik Zabrze - Korona 0:3 !!!!!!!
nareszcie strzelil grzegorzewski, mam nadzieje ze bedzie tak jak z piechna, nie strzelal przez kilka meczy a pozniej wszyscy wiedza co sie dzieje, jesli tak bedzie to wisla i legia powinny sie bac ! :D
10 gol piechny - wspaniale :shock:
nie wiem jak korona grala, ale po wyniku mozna wywniskowac ze nie najgorzej
BRAWO KORONECZKA !!!!!
pzdr4all

Awatar użytkownika
hubertd
Rezerwowy
Rezerwowy
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hubertd » 15 paź 2005, 20:15

Gornik Zabrze - Korona 0:3 !!!!!!!
nareszcie strzelil grzegorzewski, mam nadzieje ze bedzie tak jak z piechna, nie strzelal przez kilka meczy a pozniej wszyscy wiedza co sie dzieje, jesli tak bedzie to wisla i legia powinny sie bac ! :D
10 gol piechny - wspaniale :shock:
nie wiem jak korona grala, ale po wyniku mozna wywniskowac ze nie najgorzej
BRAWO KORONECZKA !!!!!
pzdr4all

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 15 paź 2005, 20:49

ja ci moge powiedizec jak grałą bo bylem na meczu!!Ide za Górnikiem i jest mi smutno jak patrze ze mój zespół z beniaminkiem u siebie przegrywa 0:3 :shock: :shock: Korona gra ogólnie dobrze.... ale sędzia dziś drukował,szczególnie ten łysy liniowy :olaboga: Piechna znowu strzelil bramke.Co do Grzegtorzewskiego strzelil ale nasz obońca zrobił kiks i ten napastnik wyszeł sam na sam i strzelił bramke...ogólnie Górnik pokazał dziś dno i tyle :angry2:

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 15 paź 2005, 20:49

ja ci moge powiedizec jak grałą bo bylem na meczu!!Ide za Górnikiem i jest mi smutno jak patrze ze mój zespół z beniaminkiem u siebie przegrywa 0:3 :shock: :shock: Korona gra ogólnie dobrze.... ale sędzia dziś drukował,szczególnie ten łysy liniowy :olaboga: Piechna znowu strzelil bramke.Co do Grzegtorzewskiego strzelil ale nasz obońca zrobił kiks i ten napastnik wyszeł sam na sam i strzelił bramke...ogólnie Górnik pokazał dziś dno i tyle :angry2:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”