W jakich gracie butach - Strona 10

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 05 paź 2005, 18:41

[quote="]Ja mam totale 90 te srebrne. Gra mi się w nich całkiem spoko, ale jest jednak wielka wada w totalach. Szybko pękają, mi po pół roku gry już pękły i nie uwzględnili mi reklamacji. Moim kolegom podobnie. [/quote]

ja natomiast jestem bardzo zadowolony z moich Total 90. Mam je juz ponad rok i nie mam z nimi zadnych problemow. zadnych pekniec, czy tez usterek. jestem bardzo zadowolony z moich korkow :)

Awatar użytkownika
k@li
Visca el Barca!
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 05 paź 2005, 19:02

romantyk pisze:ja natomiast jestem bardzo zadowolony z moich Total 90. Mam je juz ponad rok i nie mam z nimi zadnych problemow. zadnych pekniec, czy tez usterek. jestem bardzo zadowolony z moich korkow
Może i korki są bardziej wytrzymałe, ja mam halówki totalki i są już kompletnie popękane, a szczególnie z przodu, myślałem że będą się lepiej trzymały, no ale ja w nich ciupałem na betonie, asfalcie więc które by wytrzymały... :twisted: Teraz planuje kupić sobie tiempo, takie jak ma Ronnie ale niestety bez 24-ro karatowych wstawek ze złota :lol: .
Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 07 paź 2005, 21:37

A czy może mi ktoś powiedzieć w jakich butach grał dzisiaj Jacek Krzynówek w meczu z Islandią .Były to chyba jakieś predatory ale nie jestem pewny jak ktoś ma fotke to niech wklei . Z góry dzięki . Pozdrawiam

fetko
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fetko » 08 paź 2005, 13:49

Ja najczęsciej gram w najwzyklejszych halówkach, na betonie itp., tylko na jakieś ważniejsze mecze, turnieje itp. gram w norkach jakiejś nieznanej firmy, za 55 z, czarne, ze srebrnymi paskami.

Kiedyś miałem takie super, złote, 'lane' czy jakoś tak, nie wiem jak się mówi na takie korki, no ale niestety, zrobiły się za małe 8) Firmy niestety nie pamiętam.

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 08 paź 2005, 19:31

Ja właśnie wczoraj zamówiłem sobie na allegro takie oto korki z Adidasa model F10+ TRX FG . Mam nadzieję, że będą wygodne podczas gry i że będą się słuchać mnie :twisted: Ogólnie jak za taką cenę to według mnie się opłaca, może zastąpią godnie moje Nike Total 90 III :) Oby :wink:

Oto link do tej aukcji ;) Co o nich sądzicie? Może ktoś z was już ma takie?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=67086654

saluch
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: saluch » 23 paź 2005, 11:48

Witam wszystkich !!!
Mam do was małe pytanie. Zamierzam sobie kupic korki Nike Mercurial Vapor, kosztuje one ok. 600zł. Czy są one warte swojej ceny? jak wy uwazacie? jeslie nie, to jakie inne korki byscie mi polecili? z gory dzieki chlopaki i pozdrawiam. :)

Awatar użytkownika
mlody_
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mlody_ » 23 paź 2005, 12:04

saluch - ja mam vapory, tylko te o 1 model gorszy od tych za 600. Według mnie warto je kupić, bo w porównaniu do moich wcześniejszych korków są o wiele lepsze. Mam je od marca i cały czas gram i mi sie jeszcze nie rozwaliły, ani nie rozkleiły :wink:. Jedyną wadą może być to że na początku troche obcierają :P. Inne korki warte polecenia to Adidasa, (takie zwykłe czarne z trzema paskami :P) Beckenbauer'y czy jakoś tak, taki najwyższy model. Mój kolega ma je od 6 lat i sie swietnie trzymają ! :)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 30 paź 2005, 21:12

Mam do Was pytanie. Chciałbym sobie kupić jakieś fajne halówki. Przyznam szczerze, że obeznanie w butach piłkarskich mam dość małe. Tak więc co polecacie? Ważne jest by były wygodne i dobrze mi się w nich strzelało. I nie rozleciały się po półroku ;)

Z góry dziękuje za odpowiedź.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 30 paź 2005, 21:27

Ja obecnie gram w lankach Puma King i powiem ze sie bardzo dobrze w nich gra :D kiedys miałem Adidasy, ale szybko sie rozpadły!!
a na hale planuje kupic cos chyba nike lub puma :!:

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 30 paź 2005, 21:43

bagg pisze:Mam do Was pytanie. Chciałbym sobie kupić jakieś fajne halówki. Przyznam szczerze, że obeznanie w butach piłkarskich mam dość małe. Tak więc co polecacie? Ważne jest by były wygodne i dobrze mi się w nich strzelało. I nie rozleciały się po półroku

JA w hałówkach preferuje Nike'a. Swoje mam już 3 rok i sie nie rozwaliły, sa slady uzytkowania jakies ryski i śłady krwi :twisted: (żart)

Kup sobie Nike total 90, takie jak ma Puyol korki, ze znaczkiem Nike w środku, są całe wiśniowe. Ostatnio je oglądałem w sklepie i mi się bardzo podobają. Cena 249 zł.

TYdzień temu kupiłem sobie Pumeczki korki. Bardzo dobrze mi się w nich gra. NIe pamiętam dokładnie jaki to model dałem 219.

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 31 paź 2005, 14:08

http://www.prodirectsoccer.com/cgi-bin/ ... otroom.htm
Mam pytanie czy ktoś kiedykolwiek zamawiał buty z podobnej strony(link powyżej).Chodzi mi o koszty przesyłki itp?

Awatar użytkownika
ziomen
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ziomen » 31 paź 2005, 14:43

Ja gram w korkach ADIDAS F10+FG.

Są super.

Awatar użytkownika
Miko77
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 31 paź 2005, 15:53

Ja gram w takich kolorowych reebokach kupilem przecenione o 100 zl 8) Sa Bialo, niebiesko, zolte i naprawde swietnie sie przezentuja, a poza tym to bodajze moje pierwsze buty do pilki w ktorych nie mam odciskow ! to mowi samo za siebie :smoke:

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 01 lis 2005, 13:54

mi tato kupuje jakby co koreczki w anglii :D
naprawde super sprawa, masz taki sklep SPORTS WORLD czy jakos tak i co drugi markowy produkt masz przeceniony o 70 % :) , a ceny niektorych korkow np. umro z "X" srebrne, 12Ł, totale 90 dobry model- 22-28 Ł :lol: serio

Ł- funty :)

obecnie nosze czarne Umbro sgnature, niezle.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 701

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 01 lis 2005, 14:09

Mózg to Ci tato chyba też na przecenie skombinował.
Ostatnio zmieniony 01 lis 2005, 14:14 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”