Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 133

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 05 paź 2005, 21:07

Proszę :wink:
Skrót:

Pierwsza polowa:

http://www.abu-alwaleed.com/calcio/week ... _Inter.wmv

Druga polowa:

http://www.abu-alwaleed.com/calcio/week ... _Inter.wmv

Tu jest jeszcze link do skrótu z całego spotkania (najlepiej sciagac za pomoca programu FlashGet):
http://d41.yousendit.com/D/3KBJKCTPVMUI ... ter-hl.avi
ale nie obiecuje, ze te skroty beda dzialać :roll:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 paź 2005, 21:25

kupa69 pisze:Proszę Wink

poraz kolejny bardzo dziękuje ;)

no to tak: wnioskuje ze skrótu, że mecz nie był za ciekawy. W 1. połowie sytuacje bramkowe to raczej były tworzone tylko po stałych fragmentach. Przy 1. bramce to nie wiem co ten bramkarz zrobił. Zamiast piłkę na bok to on ją przed siebie.... :? 2. bramka to po prostu kunszt Nedved'a i tyle.

W następnej połowie Inter przeważał. Miał sytuacje podbramkowe, ale co z tego jak nie potrafił ich wykorzystać.

Faulu Matrix'a nie widziałem, ale znając tego zawodnika to było to zagrania głupie, bezsensowne i co gorsza bardzo niebezpieczne :?

Podobała mi się gra Abbiatti'ego. Sprawiał wrażenie bardzo pewnego co mnie cieszy ponieważ obawiałem się meczy z trudniejszymi przeciwnikami w jego wykonaniu ;)

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 05 paź 2005, 21:54

bagg pisze:Faulu Matrix'a nie widziałem, ale znając tego zawodnika to było to zagrania głupie, bezsensowne i co gorsza bardzo niebezpieczne
Tp teraz bedziesz mial okazję go obejrzeć :)
http://www.megaupload.com/?d=JAG0HJAL :x

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 paź 2005, 22:07

oczywiście się nie pomyliłem. Tragedia :? chyba wyłączył myślenie na ten moment. Przecież tak można zniszczyć innemu piłkarzowi karierę. Komisja dyscyplilarna się powinna tym zająć. :? :evil:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 06 paź 2005, 9:14

Cieszy wynik po DE ale smusi stan niektórych piłkarzy :( dobrze chociaż ze teraz przerwa na reprezentacje i mają szanse na leczenie. Szkoda Zlatana i Trezegola ale zycze im szybkiego powrotu do zdrowia :D

czytałem gdzies tez ze Juve chce przedłuzyc kontrakt z Capello do 2009 roku, chyba dobrze bo spisuje sie dobrze w Juve :D

delpiero12
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: delpiero12 » 08 paź 2005, 18:43

quwa co wy chcecie od wielkiego juve. :twisted: to sie małym pobawcie. Juve to najlepsza drużyna na świecie pozdro dla wszystkich fanów juve!! forza juve !!!!!!!!!1 8)

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 08 paź 2005, 18:58

delpiero12 pisze:quwa co wy chcecie od wielkiego juve. to sie małym pobawcie. Juve to najlepsza drużyna na świecie pozdro dla wszystkich fanów juve!! forza juve !!!!!!!!!1
uciekaj z tej strony dziecko, tylko przynosisz nam wstyd :?

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 paź 2005, 19:12

delpiero12 pisze:quwa co wy chcecie od wielkiego juve. :twisted: to sie małym pobawcie. Juve to najlepsza drużyna na świecie pozdro dla wszystkich fanów juve!! forza juve !!!!!!!!!1 8)
kolejny niedzielny fan Starej Damy :P widac poczytał bravo sport i teraz wielce pisze :!:

Co do Juve ? wiecie jak wygląda sytuacja Trezegola? ile bedzie pauzował?

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 paź 2005, 19:23

delpiero12 pisze:quwa co wy chcecie od wielkiego juve. :twisted: to sie małym pobawcie. Juve to najlepsza drużyna na świecie pozdro dla wszystkich fanów juve!! forza juve !!!!!!!!!1 8)
Błysnołeś jak mało kto :roll: ... wstyd nam za ciebie :oops: ... dobrze że BAN :lol:

luk1208 właśnie. Wie ktoś co z naszymi zawodnikami?? Z Thuramem?? Z Trezegolem?? I z Zlatanem??
Mam nadzieje że wykurują sie na mecz z Messiną. A jak nie to na Bayern muszą już być.
W następnym meczu z Messina, trzeba będzie zastosowac rotacje. Przeciwnik słaby, a jak nie wtedy to kiedy?? Juz nawet Giorgio chce odejść...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 paź 2005, 19:25

Zlatan moze grac chyba dzisiaj, a co do Francuzów? to chyba niezbyt graźne kontuzje. Trezegol ma chyba pauzowac do 2 tygodni , ale nie jestem pewien, a Thuram to niewiem co mu sie stało :!:

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 08 paź 2005, 19:31

dzis przeczytalem ze Zlatan wypowiedzial sie publicznie ze zagra z Chorwacja jesli tylko bedzie czul sie na silach...Moggi zareagowal ostro,stwierdzajac ze w przypadku,gdy zlamie zakaz klubowych lekarzy to Juventus nie bedzie oplacal leczenia pilkarza...

od tej pory(dzis rano) nie wiem nic?czy Zlatan jest zgloszony do meczu z Chorwacja?czy wystapi?nie wiem,nigdzie info na ten temat nie spotkalem,jasne bedzie wszystko za jakas godzine...znajac charakter Zlatana
to jesli tylko bedzie w stanie to zagra...i bardzo dobrze ze nie boi sie Moggiego,pokazuje wszystkim swoja niezlomnosc,ktora zaskarbil sobie sympatie nas wszystkich....

FORZA ZLATAN !!! GOLAAA GOLAAA GOLAAAA!! :)

GRANDE STORIA-GRANDE CLUB

*28*

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 paź 2005, 19:34

luk1208 pisze:Zlatan moze grac chyba dzisiaj, a co do Francuzów? to chyba niezbyt graźne kontuzje. Trezegol ma chyba pauzowac do 2 tygodni , ale nie jestem pewien, a Thuram to niewiem co mu sie stało :!:
To good :)
A nasz Adi Mutu znowu walnoł brame dla Rumuni. Chyba już jego 7 w tych eliminacjach :?: Chłopak strzela, trzeba go wypuścić na Messine razem z Giorgio. Żeby nie pożalowali pobytu w Starej Damie :P

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 08 paź 2005, 19:41

ja też myślę że to już najwyzszy czas zeby Mutu regularnie grywal w wyjsciowej 11,a nie tylko byl dobrym zmiennikiem...zaaklimatyzowal sie u nas rewelacyjnie i oba transfery-jego i Patricka(szczegolnie) byly strzalami w 11:)

szczegolnie ze Adrian mial cos calemu swiatu do udowodnienia...

FORZA BIANCONERA LA BELLA SIGNIORA

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 paź 2005, 19:51

tez uwazam ze Mutu powinien dostawac wiecej szans na gre w jedynastce wyjsciowej Juve. Moze wrescie Capello przekona sie do Rumuna i da mu wiecej pograc, a ten umie co pokazuje chocby w reprezentacji :wink:

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 08 paź 2005, 19:57

ossy pisze:A nasz Adi Mutu znowu walnoł brame dla Rumuni. Chyba już jego 7 w tych eliminacjach Chłopak strzela, trzeba go wypuścić na Messine razem z Giorgio. Żeby nie pożalowali pobytu w Starej Damie
Mysle, że Adrian narazie nie żałuje, że gra w tak wspanialym klubie, jakim mianowicie jest Juve :)
niestety Chellini nie może tego samego powiedziec, nie wiedzieć czemu Capello nie wpuscil go ani razu na boisko :? a zamiast niego gra Pesotto, który powoli wysiada kondycyjnie:(
RzuR pisze:ja też myślę że to już najwyzszy czas zeby Mutu regularnie grywal w wyjsciowej 11,a nie tylko byl dobrym zmiennikiem...zaaklimatyzowal sie u nas rewelacyjnie
też myśle, że powinien dostawac wiecej szans na grę w pierwszej 11, ale za kogo powinien on grac? nasi napastnicy narazie są skuteczni, a Pavel jest jak na narazie w formie.
Jedynym problemem Capello w tym sezonie jest jak narazie problem bogactwa w składzie.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”