Reprezentacja Anglii (zbiorczy) - Strona 3

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 08 paź 2005, 18:30

ja ogladalem 1.polowe na ZDF, walka jak rowny z rownym :)
niestety ten faul obroncy austriackiego i zasluzony karny, i pewny strzal Lamparda :)

faule Beckhama zaslugiwaly na ta zolta kartke, koles nie nadazal za szybkimi zawodnikami Austrii :lol:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 paź 2005, 18:33

fieldy pisze:To jest chyba wzmocnienie Anglii Very Happy

Dokladnie. Przez to ze nie bedzie lalusia, to rozgrywanie spadnie na Lamparda i Gerrarda.

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 08 paź 2005, 19:18

mnie najbardziej cieszy ze kibice wygwizdali Beckhama :D nigdy go nie lubiałem i uwazam ze jest meską panienką a nie piłkarzem :P

Teraz rzeczywiscie zadanie rozgrywania spadnie na Gerrarda i Lapmarda i to moze byc lepsze dla Anglików niz gdy gra Beckham, zobaczymy jednak w srode jak zagrają :!:

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 08 paź 2005, 19:40

No no ! niezly mecz . Pierwszy raz od dlugiego czasu to anglia musiala Sie bronic . Nawet przez cale 25 min . :)
Ale przynajmniej mecz Z Polska bedzie bardziej emocjonujący :twisted:

luk1208 pisze:mnie najbardziej cieszy ze kibice wygwizdali Beckhama

Przeciewz jak becks zchodzil to nie bylo zadnych gwizdow 8)

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 08 paź 2005, 20:06

Niestety Austria zawiodla nadzieje wiekszosci polskich kibicow przegrywajac z Anglikami 1:0 ale Polska nie moze liczyc na potkniecia swoich rywali, tylko musi sie jak najlepiej pokzac w meczu z Anglikami. A na dodatek bedzie grala z nami w oslabieniu: na pewno nie ujzymy w tym spotkaniu Davida, ktory zarobil dzisiaj czerwien, a takze prawdopodobnie bez Sola Cambella :twisted:
kaczy pisze:No no ! niezly mecz . Pierwszy raz od dlugiego czasu to anglia musiala Sie bronic
w kilku ostatnich meczach też sie bronila, widac to po jej ostatnich wynikach :twisted:

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2025
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 08 paź 2005, 20:25

Mnie to dziwi. Niby Anglia ma wspaniały skład. Któż nie marzy o takich obrońcach/napastnikach/pomocnikach jak oni? Jednostkowo są rewelacyjni. Na kontach same sukcesy itd. itd., a jednak całość nie trybi w ogóle. Pełno chaosu i nerwówki, zero zgrania :? :?
Martwi mnie to, bo Anglia, to obok Holandii i Czech moja ulubiona obca reprezentacja :?
Kartka Davida może cieszyć przed spotkaniem z Polską, ale bałam się, że znów będzie powtórka sprzed kilku /każdy wie jak było/...
Angglicy nie zachwycali, Austriacy zasłużyli na remis.
Nie mam nic do dodania ;)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 08 paź 2005, 20:30

Dla mnie to wina trenera. Eriksson tak jakby się spalił. Zmiana menadżera pomogłaby....wprowadziła nieco świeżości...tylko kto mógły być nowym selekcjonerem?

Awatar użytkownika
Michael_ Ballack
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michael_ Ballack » 08 paź 2005, 20:48

jakto ferguson !!!

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 08 paź 2005, 22:35

Znająć Anglików to mozliwe

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 paź 2005, 13:27

Na dzisiejszy mecz z Polską Sven przygotował 4 zmiany w porównaniu z meczem z Austriakam z soboty.
Zmiany zostały podyktowane głównie kontuzjami zawodników, można powiedzieć, że są korzystne dla Nas :wink:
Wiadomo, że nie zagra Beckham, który pauzuje za czerwień, w jego miejsce najprawdopodobniej wskoczy Shaun Wright - Phillipps. Jak wiadomo Shaun do meczu z Austrią praktycznie nie marzył o występie w reprezentacji, Becks trochę mu pomógł. Więc można założyć, że wystąpi dość niespodziewanie, do tego nie jest podstawowym graczem Chelsea i nie jest zbytnio ograny - jest szansa, że nie do końca jest w rytmie meczowym.
W miejsce kontuzjowanego Gerrarda wystapi Ledley King, obrońca Tottenhamu, który z przymusu zagra w środuk jako DM - grał tak chociażby w meczu z Austriakami [w końcówce] i sam przyznaje, ż enie jest to jego ulubiona pozycja, że wolałby garć w obronie. Więc kolejna zmiana wygodna dla nas.
Eriksson uważa, ze skoro King w Tottenhamie sobie radzi na DM to w kadrze też da radę - innego zdania jest zawodnik :lol:
Ale chyba lepiej robi wystawiając Kinga niż Alana Smitha - bo ten to już w ogóle jakieś nieporozumienie w 2 lini - choć dla nas byłaby to jeszcze lepsza wiadomość.
Za kontuzjowanego Sola Campbella :cry: zagar od początku Rio Ferdinand - może znowu coś wywinie i nie zdąrzy za Żurawiem, albo Rasiak wyżej wyskoczy :jupi: i zdobędzie głową prowadzenie.
Do ataku powraca Rooney - ponoć głodny piłki - zobaczym,y, jak będize się zachowywał w stosunku do ... Kima Miltona Nielsena - który 3 tyg temu dął mu czerięń za przyklaskiwanie :lol:
Mecz dzisiaj wieczorem :beer: w dłoń :wink:

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 paź 2005, 20:00

Skład Anglii na mecz z Polską:
Paul Robinson - Luke Young, John Terry, Rio Ferdinand, Jamie Carragher - Shaun Wright-Phillips, Frank Lampard, Ledley King, Joe Cole - Michael Owen, Wayne Rooney.

ciekaw jestem, o ktorej Janas poda sklad :lol:

Awatar użytkownika
Alkoholiko
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Alkoholiko » 13 paź 2005, 13:37

Robinson, James, Kirkland
Young, G.Neville, Campbell, Ferdinand, Terry, Carragher, King, A.Cole
Wright-Phillips, Beckham, Gerrard, Jenas, Lampard, J.Cole, Richardson
Crouch, Defoe, Smith, Owen, Rooney

Ci na górze powinni pojechać na WC'06 ale szanse jeszcze mają:
Carson, Green, Johnson, Upson, Woodgate, Brown, Bridge, Dyer, Carrick, Murphy, Haergraeves, Beattie, Bent

małe szanse: Hibbert, Knight, Ridgwell, Barry, Warnock, Konchesky, Lennon, Nolan, Barton, Whittingham, Downing, Parker, Vassell

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 10 lis 2005, 12:07

Trzeba widać research zrobić :wink:
Reprezentacja Albionu awansowała ( trzeba to przyznać szczerze ) w fatalnym stylu. Jak widać Ericsson ( najlepiej opłacany prócz Mourinho trener ) powinien, jak samo nazwisko wskazuje, zacząć pracować w telefonii komórkowej, bo coś mu menedżerka nie wychodzi.
A szkoda, bo z takimi sławami jak Gerrard, Owen, Rooney uważani są i będą, za hegemona. Najzabawniejsze jest to, że w niedawno w wiadomościach podano, że prócz Argentyny i Brazylii właśnie podopieczni tego ,,łysego pana" są faworytem do triumfu. Kuriozalne, bo skoro fuksem łapie się za burtę to jak zdobyć statek?
Co do bramkarzy wypowiadać się nie trzeba :lol: Im więcej meczy, tym śmieszniej, im śmieszniej tym więcej czerwonych czółek w prasie, tym cieplej się robi w spodniach Ericssona. No cóż. Taki żywot :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 lis 2005, 12:21

Loczek pisze:że prócz Argentyny i Brazylii właśnie podopieczni tego ,,łysego pana" są faworytem do triumfu.
no to się przekonamy w meczu towarzyskim tych ekip jak bardzo Anglia odstaje Argentynie. Oczywiście można się spierać, że to tylko mecz towarzyski, że daleko do mundialu, jednak obie druzyny bedą chciały sie zaprezentować jak najlepeij [wiadomo, prestiż] i dopiero drużyna która przegra [ja stawiam na remisik] bedize się tłumaczyć, jak wyżej napisałem - że to tylko sparing i ze maja jeszcze czas.

Awatar użytkownika
FUDŻIN
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: FUDŻIN » 10 lis 2005, 13:06

Argentyna tez ostatno nie prezentuje sie nadzwyczajnie w meczach z najlepszymi, do formy wraca Frank,to mogą i oberwać od Anglików. Jak nie zagra Dejvid to sukces murowany.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”