Fame MMA i inne patogale (zbiorczy)

Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Fame MMA i inne patogale (zbiorczy)

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 paź 2018, 21:21

FAME MMA 2

Zachęcony przez kumpla, żeby się spotkać nie mogłem odmówić (tj. samochód u mechanika a coś w sobotni wieczór/noc robić trzeba), więc wyruszyłem pełen zapału by spotkać się z nim i innymi znajomymi (a przez studia wiadomo, kontakt ograniczony), wiedziałem przy tym, że zostanę uraczony "walkami" osób, których tak dobrze kojarzę ze swojej działalności w internecie.
Gala rozpoczęła się od walki "Kastiego" z Łukaszem Lupą. Wygrał Kasti. Potem biły się jakieś randomy (ci pierwsi to w sumie też totalne nounejmy). Przejdźmy do prawdziwych walk.
Bonus BGC - Ztrolowany
Byłem ogromnie rozczarowany porażką Łazarskiego Wojownika, niestety potężna masa Bonusa BGC (134 kg) spowodowała problemy z pokonaniem lżejszego o blisko 20 kg Ztrolowanego.
Adbuster - Surfer
Czemu sędzia nie przerwał tej walki kiedy temu całemu Surferowi wypadła szczęka to ja nie mam pojęcia. Adbuster wyglądał jakby był nafurany.
Polak - Malczyński
Nie znam się w ogóle na sztukach walki, no ale tutaj obaj panowie w przeciwieństwie do reszty coś tam soba prezentowali.
Magical - Rafonix
Walka na którą najbardziej czekałem. Po jednej stronie patologiczny streamer, po drugiej człowiek rozwijający swoją miłość do alkoholu z jakże ciekawego uniwersum ulicy Urzędniczej (żartuje, też straszny patolog). Wygrał Rafonix bo Magical złamał sobie nogę kopiąc w Rafona xD.

Podsumowując, pełen szacunek do Boxdela (YouTuber, organizator tego wydarzenia) za to jaki hajs potrafi na tym trzepać. Nie wnikam w liczby, ale już samo wykupienie transmisji kosztuje 20 zł. Fajnie to wszystko wymyślił.
idiotyczne wydarzenie, no ale jak ktoś lubi się pośmiać i pooglądać (jak to ujął BeBaD) 20 minut walk podczas 4 godzin transmisji to jego sprawa.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 paź 2018, 21:24

Tylko o tym Bonusie coś słyszałem (kojarzę filmik jak się najebał), a reszta to jakieś totalne nołnejmy i to ma być fame?

Awatar użytkownika
HMK
Sergio Ramos
Reputacja: 2321
Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
Kontakt:

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: HMK » 14 paź 2018, 21:30

Tomusmc pisze: a reszta to jakieś totalne nołnejmy i to ma być fame
No Fame bo teoretycznie znani.
Np. ten kasti nie wiem kto to jest, ale np. jeden z kolegów już typa znał. Adbustera możesz kojarzyć, on kiedyś (nie wiem jak teraz) recenzował różne produkty na YT. Magical to straszny patus, jak ktoś nie oglądał jego przygód to nie polecam, bo można złapać momentami zażenowanie (pierwszy przykład, Jaca [kochanek matki Magicala - Gohy] siedząc na kanapie uzbierał 7000 zł w kilkanaście minut), wywoływanie duchów, kociołki meneliksa to tylko wierzchołek góry patologii jaka tam jest grana.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 paź 2018, 21:34

Jednego patostreamera kojarzę z Uwagi na TVN, stawiam, że to jeden z nich bo coś tam gadał o przejściu na MMA. Jutuberów znam bardzo mało dlatego pewnie większości z nich w ogóle nie kojarzę

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2745

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 14 paź 2018, 21:50

A to się nie nadaje bardziej do zwały?

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 14 paź 2018, 21:52

Ozdobę zacząłem śledzić od kiedy zagościł w "Przez Świat na Fazie" gdzieś tam w Afryce, i jarał sobie gibony z fazowskim. Oglądałem jego vlogi z samochodu jak jeszcze miał niecałe 5 tys. subów. Wbrew powszechnej opinii, całkiem spoko gość.

Ogólnie cyrk i patola. Najbardziej cieszy mnie ból dupy panów z KSW, których pod względem PPV chyba grubo przebili. A cieszy mnie to dlatego, że jak ktoś próbował organizować większe gale w Polsce, to robili im koło dupy np. kiedyś straszyli, że jak eventim czy inny eticket będzie prowadził dla nich sprzedaż to KSW zastanowi się nad dalszą współpracą. Afera z cenzurowaniem Wojtka z MMAnews też była już tu poruszana.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 14 paź 2018, 21:52

Awatar użytkownika
Rojiblanco
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 2275

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rojiblanco » 15 paź 2018, 22:01

co to kurde jest

xDDD

ludzie, przecież koleś jest nafukany

Awatar użytkownika
BeBaD
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 377

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BeBaD » 15 paź 2018, 22:12

jak 3/4 "zawodników" na tej gali. Aż dziw że nikt nachlany nie wyszedł do oktagonu. Źle się dzieje że jest zapotrzebowanie na taki syf ;/ przynajmniej tyle dobrego że żadne media tego nie chcą promować.

ale tak sie dzieje jak przykład idzie z góry, wcale sie nie zdziwiłbym gdyby na ksw było to samo. Tam też przecież nie robią żadnych testów.

PS: Khabib rzucił wyzwanie Floydowi, Floyd przyjął bo mówi że showtime i inni mają szykować książeczki czekowe. Ciekawe ale mimo wszystko w nie wierze że dojdzie do takiej walki. Khabib to żadne pieniądze dla Floyda

Awatar użytkownika
Kesz
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 359

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kesz » 16 paź 2018, 10:18

W sumie nie znam większości tych ludzi a pewne ksywki obiły mi się tylko w ramach czytania artykułów o patostreamerach. Na szczęście preferuje kanały na youtube jakim daleko od propagowania głupoty i menelstwa. Jednak jest jeden plus takiej inicjatywy, goście jacy chleją na umór przed monitorem i zbierają kasę na cele "co mają zrobić i komu po pijaku" w końcu obiją sobie gęby w bardziej cywilizowany sposób. Samego PPV takiego kabaretu też krytykować nie będę, bo przynajmniej małoletni fani takiego marginesu będą mieli problem z dostępem i dobrze.

Co prawda te walki niczym właściwie się nie różniły od potyczek meneli pod monopolowym ale przynajmniej idzie się pośmiać.

Sam oglądałem z czystej ciekawości tylko urywki tego całego FAME "MMA" ale szczerze, to z MMA to nie wiele ma wspólnego. Nawet nie które ring girls wyglądały jak by je z odlotów zakontraktowali albo innej roksy

Awatar użytkownika
piotrcies
Michael Carrick's Red Army
Reputacja: 8193

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 paź 2019, 7:56

Lord Kruszwil w fame MMA. WTF xD

Awatar użytkownika
Delpiero14
Bianconero
Bianconero
Reputacja: 7075
Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 27 paź 2019, 7:59

W ogóle, czy jeśli kopnie się karła w głowę to będzie high kick, czy low kick?

Awatar użytkownika
piotrcies

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 paź 2019, 8:02

Dla karła wszystkie kopniaki to high kicki, dla reszty low kicki. Ale dowiedziałem się, że karły mają mocne głowy, to uwarunkowane genetycznie.

Awatar użytkownika
League
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2358

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: League » 27 paź 2019, 8:06

W tej walce kopy w twarz były zakazane także tego.

Ale to była najlepsza walka na tej gali co wiele mówi o tym evencie.

Awatar użytkownika
piotrcies

Sporty Walki

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 27 paź 2019, 8:15

A kto tam jeszcze walczył oprócz Kruszwila i Mini Majka?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Inne sporty”