Juventus Turyn (zbiorczy) - Strona 134

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

Czy Juventus będzie mistrzem Włoch w sezonie 2005/2006?

Tak
117
64%
Nie
65
36%
Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 08 paź 2005, 21:24

kupa69 pisze:ossy napisał:
A nasz Adi Mutu znowu walnoł brame dla Rumuni. Chyba już jego 7 w tych eliminacjach Chłopak strzela, trzeba go wypuścić na Messine razem z Giorgio. Żeby nie pożalowali pobytu w Starej Damie

Mysle, że Adrian narazie nie żałuje, że gra w tak wspanialym klubie, jakim mianowicie jest Juve

On powinien Bogu dziękować że kto ktoś w ogóle przygarną po tej aferze z dopingiem... Ale co byśmy nie mowili gra bardzo dobrze i widać że chce "odpokutować". Wedlug mnie powinien byc zmiennikiem, czarnym koniem a na stałe w ataku powinien być Zlatan i Trezeguet. Chyba że Juve by grało w ustawieniu 4 3 3 to wtedy jak najbardziej w pierwszym składzie chciałbym widzieć Adiego Mutu :)

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 08 paź 2005, 21:49

infernus pisze:On powinien Bogu dziękować że kto ktoś w ogóle przygarną po tej aferze z dopingiem...
pewnie znalazl by sie jakis klub, ktory by sie po niego zglosil
infernus pisze:Ale co byśmy nie mowili gra bardzo dobrze i widać że chce "odpokutować".
zgadzam sie z tym
infernus pisze:Wedlug mnie powinien byc zmiennikiem, czarnym koniem a na stałe w ataku powinien być Zlatan i Trezeguet
oni nie moga grac przez caly czas, nie wytrzymywali by kondycyjnie. Dlatego Capello wprowadzil w tym sezonie rotacje skladu
infernus pisze:Chyba że Juve by grało w ustawieniu 4 3 3 to wtedy jak najbardziej w pierwszym składzie chciałbym widzieć Adiego Mutu
W tym ustawieniu Juve bedzie gralo bardzo zadko poniewaz Capello musialby wtedy posadzic jakiegos pomocnika na lawie, a obecnie wszyscy sa formie. Nie zapominajmy jeszcze o Blasim i GG, obydwaj jak narazie dobrze sie spisuja w naszych barwach :o

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 08 paź 2005, 22:04

Czy powinien nam dziękować? Pouczony czasem stwierdzam, że powinno być na odwrót. Mutu to zawodnik nietuzinkowy co nie ulega wątpliwości. Watpliwości ulegać mogła jedynie jego dyspozycja po tak długim rozbracie z piłką nożną, a jednak pokazał w pre-sezonie, że wciąż jest bardzo dobrym napastnikiem, a nawet pomocnikiem. Czemu mamy mu dziękować? A temu. Miał też ofertę z Milanu, bardziej lukratywną, a wybrał Juventus. Tak, ten "ćpun" jak mawia pewien Milanista był obiektem pożądania Rossonerich. Tu jednak też Juventus okazał się lepszy i wizją sukcesów oczarował Rumuna. Odwdziecza się za zaufanie, ale Capello nie odwdziecza się za jego wybór. Z Messiną Mutu mógłby wyjść w pierwszym składzie, jednak znając Don Fabio tak sie nie stanie. Pozostaje czekać. Ave Mutu.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 paź 2005, 22:06

No Mutu strzelil kolejna bramke dal Rumunii. Cos czuje ,ze on dostanie szanse gry od 1 minuty z Messina 8) Tylko nie wiem za kogo czy za Trezegueta ,a moze Capello da odpoczac Nedvedowi :wink: .

,ale jak znam zycie to za Davida zagra Alex :?

Chiellini powinien w koncu cos zagrac ,a jak Capello nie chce sie "pozbywac" Zambrotty to niech go wstawi na 1-2 mecze na prawa strone (i tak nie ma Zebiny :wink: ) Dzisiaj Zambro mial zagrac wlasnie na prawej w meczu reprezentacji :) .

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 08 paź 2005, 22:46

Ibrahimović pisze:Chiellini powinien w koncu cos zagrac
Też tak myślę :wink: Jak Chiellini będzie ciągle grzał ławę to za dobrze na tym nie wyjdzie :?
Ibrahimović pisze:a moze Capello da odpoczac Nedvedowi
No nie wiem czy da Nedvedowi odpocząć, przecież on nie grał w meczach swojej repry , więc powinien być wypoczęty.
Również chciałbym zobaczyć Mutu od 1 minuty.

Tymczasem Wlochy wygrywają ze Słowenią 1-0 :wink:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 paź 2005, 23:02

Ibrahimović pisze:ale jak znam zycie to za Davida zagra Alex Confused

Moze mu sie nie nalezy :> DP w takiej formie musi grac. Zlatan i Treze maja lekkie urazy to niech sie do cholery lecza. Atak Mutu - Alex. Bo ja tak k. mowie.

Ibrahimović pisze:Chiellini powinien w koncu cos zagrac ,a jak Capello nie chce sie "pozbywac" Zambrotty to niech go wstawi na 1-2 mecze na prawa strone (i tak nie ma Zebiny Wink ) Dzisiaj Zambro mial zagrac wlasnie na prawej w meczu reprezentacji Smile .

Capello nie trawie Giorgio. Chiellini zostal sprowadzony do Turyny tylko po to zeby wymienic sie z Roma, to sie nie udalo, to teraz siedzi na lawie, moze nie dlatego ze jest slaby, ale dlatego ze Fidel jest wkur. na to ze musi wysluchwiac slusznych foch Giorgio, a nie przutalc sie z Cassano.

Ibrahimović pisze:No Mutu strzelil kolejna bramke dal Rumunii.
Patrzcie jak Del Piero strzeli z karnego, to nikt nie mowi ze strzelil gola (tylko karnego), a jak strzeli inny zawodnik to od razu gol, gwarantujacy miejsce w pierwszej 11.

Przeczuwam maly fqrf na pokladzie Juventusu, bo ta 'rotacja' jest dosyc selektywna.

Chiellini zaczal, niedlugo pewnie nastepni. (DP, Mutu, Balzaretti, Valentynka)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 paź 2005, 23:12

Lakier pisze:Patrzcie jak Del Piero strzeli z karnego, to nikt nie mowi ze strzelil gola (tylko karnego), a jak strzeli inny zawodnik to od razu gol, gwarantujacy miejsce w pierwszej 11.
Ja sie nie podniecam,ze Mutu strzelil ,tylko napisalemem ,ze jest to jego kolejna bramka dla Rumunii :wink: .

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 paź 2005, 23:13

Ibrahimović pisze: Ja sie nie podniecam,ze Mutu strzelil ,tylko napisalemem ,ze jest to jego kolejna bramka dla Rumunii Wink .

Wiem ze sie nie podniecasz, ale wiesz jak jest, gdy DP strzeli bramke z karnego.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 08 paź 2005, 23:15

Lakier pisze:
Ibrahimović pisze: Ja sie nie podniecam,ze Mutu strzelil ,tylko napisalemem ,ze jest to jego kolejna bramka dla Rumunii Wink .

Wiem ze sie nie podniecasz, ale wiesz jak jest, gdy DP strzeli bramke z karnego.
Bo DP ma b.dużą konkurencję w składzie Włoch a kto ma strzelać bramki dla Rumunii jak nie Mutu ?
Mnie tam zawsze cieszą bramki zawodników Juve - nawet jeśli są z karnego :wink:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 08 paź 2005, 23:19

Lakier pisze:, ale wiesz jak jest, gdy DP strzeli bramke z karnego.

Z tego co ja pamietam to po ostatniej bramce DP z karnego (Ascoli) byla "dyskusja" :wink: o to ,ze "...to nie znaczy ,ze Alex jest w formie ,bo strzelil z karnego ,a nie z gry..." :lol: jakos tak to bylo

,Ale oczywiscie najwazniejsze ,ze strzelil i ,ze dzieki temu wygralismy :twisted:

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 paź 2005, 23:20

Juv pisze:Bo DP ma b.dużą konkurencję w składzie Włoch a kto ma strzelać bramki dla Rumunii jak nie Mutu ?

Nie zrozumiales mnie, poprostu wiekszosc ludzi uwaza bramki DP z karnych jako hmm jak by to powiedziec, nie bramki? :P

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 08 paź 2005, 23:22

Lakier pisze:poprostu wiekszosc ludzi uwaza bramki DP z karnych jako hmm jak by to powiedziec, nie bramki?
Jak się już przyzwyczaili , że gdy Alex podchodzi do piłki ustawionej na 11 metrze to jest pewny gol... :D
przynajmniej na Del Piero przy karnych można zawsze liczyć :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 09 paź 2005, 8:42

szkoda ze obecnie DP nie gra w kadrze bo chyba powinien dostac szanse, skoro taki Vieri nie gra prawie w Milanie i dostaje powołanie :evil:
A co do bramek zdobywanych z karnych to uwazam ze Alex umie je wykonywac perfekcyjnie i przynajmniej zawsze pada z nich bramka :D

Zlatan wczoraj nie zagrał wiec sie kuruje, Trezegol tak samo, naomiast wystąpił Thuram czyli jest zdrowy :!:

Awatar użytkownika
infernus
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: infernus » 09 paź 2005, 10:13

Co do Cheliniego i jego pobytu w Juventusie...

"Jeśli będzie tak dalej poproszę o pozwolenie na odejście. Roma? Może. Ani jednej minuty w Serie A. Rekord, z którego nie mogę być dumny. Jednak czekam na swoją kolej ze spokojem. Przygotowywałem się odpowiednio aby nie zawieść kiedy na mnie postawią. Ale ten moment jeszcze nie nadszedł. Nigdy nie nadszedł. Zero minut w lidze nie załamuje mnie. Jestem młody, mogę poczekać, ale chciałbym grać aby moja kariera rozwijała się płynnie. (...)"

A to jego opinia na temat Capello...
"Nie rozmawiałem z nim, ale widocznie to musi być coś we mnie skoro do tej pory nie potrafiłem go przekonać aby wystawił mnie chociaż na chwilę na boisko."

No myśle że już czas żeby Chelini zagrał. Może byc bardzo przydatny szczególnie jako zmiennik w lidze mistrzów bo jak wiemy kontuzji nie brakuje. A może Capello chce go poprostu zmotywować odpowiednio i wpuścić w jakimś ważnym meczu... np z Bayernem :P ale w to wątpie... Miało byc odmładzanie składu ale Capello chyba jednak woli stawiać na doświadczenie niż na ambitnych młodych. I Szkoda.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 09 paź 2005, 14:10

infernus pisze:A może Capello chce go poprostu zmotywować odpowiednio i wpuścić w jakimś ważnym meczu... np z Bayernem
Raczej go by nie wpuścił bo może by było widać motywację ale i również brak zgrania z zespołem .
Jeśli Chiellini ma zacząć grać to niech zacznie najpierw od słabszego rywala jakim jest np. Messina :wink:
Sądze że powinien w końcu zagrać ten 1 oficjalny mecz bo to że jeszcze nie zagrał może go zacząć przytłaczać :?

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”