Komentatorzy - Strona 7

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 08 paź 2005, 22:50

Ogolnie to cala szopka mnie dobijala. Polscy pilkarze nie potrafia ladnie i skaldnie opowiedziec co sie dzieje na boisku, Lewy cos tam pod nosem mruczy, Szpakowski co chwil prosil Franka o komentarz, a ten odpowiadal enigmatycznie. Gdy Szaronowicz prosil aby 'Maryla' zaspiewal odruchowo wylaczalem TV. No i Mila ktory opowiadal o Czeskich pilkarzach grajacych w jego lidze.

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 09 paź 2005, 0:14

No bo za bardzo sie tam podniecili ci wszyscy redaktorzy itd z Wlodkiem na czele .
Jest jakas akcja , a ci odrazu kisiel w gaciach , i pytaja sie kazdego o skomentowanie . A takiemu krzynowkowi zajmuje to 10 sekund zanim zajarzy co ma mowic :x

odrazu mowilem że to kijowy pomysl z tym studiem

Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 09 paź 2005, 0:28

Manumef pisze:Rołben, Bularusz, van Nisterloj, Dżijo, Rozehnal (to chyba czyta się rozenal), Kujt (kałt), Galaszek, van der fart, to chyba nowi zawodnicy holenderscy i czescy
To naprawde jest parodia. Ja juz sie do "nowych" nazwisk przyzwyczailem.
Zaraził Mnie tym komentator Serie A z Polsat Sport. Nie wiem niestety jak sie ten pan nazywa..ale może i dobrze :wink:
Koleś wymyślił nowego Szivu i Periotte w Romie!! Do tego Ladesme w Lecce. Koleć powinien sie leczyć ...a nie język polski kaleczyć!!

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 09 paź 2005, 1:37

Muszę się tu zgodzić z wami zgodzić...te studio to jeden bardzo wielki niewypał...takiego czegoś nie było jush dawno od czasu gdy nasza reprezentacja awansowała do Korei'02 i w polsacie było spotkanie trenera Engela z redaktorkami...no ale te wczorajsze studio powinno przejść do historii...aha tylko z dodatkową informacją - tak nie powinno się robić studiów piłkarskich...
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maro juve » 09 paź 2005, 8:50

Najbardziej to zdenerwowało mnie jak Szpaq na początku meczu mówił jeszcze dośc normalnie, na Kuyta, no bo Kuit, ale jak zaczął pod koniec zasuwać Klujit, a tak słyszałem, to brało mnie na ... Wzięcie strzelby... Przykro jest słyszeć przekręcane nazwiska piłkarzy i wiedzieć że Ty byś to lepiej od tego kolesia powiedział. A ja napewno nie powiedziałbym Klujit. ;)

Awatar użytkownika
adamek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adamek » 09 paź 2005, 9:33

hmmm ale samego ziomocha nie pokona Szpaq :D tamten w meczu Widzewa z Broendby (chyba tak sie pisze) to normalnie zawału nie dostał przez "sędziego turka" :P

jeśli tego nei słyszeliście, to macie tu link i posłuchajcie go :D http://rapidshare.de/files/6055746/zimoch.mp3.html najlepszy komentarz jaki słyszałem :D

wokulski
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wokulski » 09 paź 2005, 18:04

adamek pisze:hmmm ale samego ziomocha nie pokona Szpaq :D tamten w meczu Widzewa z Broendby (chyba tak sie pisze) to normalnie zawału nie dostał przez "sędziego turka" :P

jeśli tego nei słyszeliście, to macie tu link i posłuchajcie go :D http://rapidshare.de/files/6055746/zimoch.mp3.html najlepszy komentarz jaki słyszałem :D
:shock: A są tacy ludzie którzy tego nie słyszzeli?

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 13 paź 2005, 7:13

Ja jestem zły na pana Szpaka...:?
Nie wkurzylo mnie to że Polacy przegrywają, nie to, że Rasiak tracił piłki nie to, że Anglicy trzymali nas cały czas na swojej połowie, nie to, że straciliśmy prowadzenie w grupie(choć to też) Najbardzie mnie wkurzylo, to, jak Szpak na Jopa poiwedział Sobolewski... Przecież tę wyglancowaną łysinę Jopa było widać z odległości conajmniej 2 kilometrów. :D Nie rozumiem tego... Może pan Szpak był jeszcze "wczorajszy" albo cuś. Ale dopiero od tego momentu wkurzyłem sie na całokształt meczu... :D

Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adriano100 » 13 paź 2005, 8:33

a ja lezalem po tym jak powiedzial ze na lawce anglicy maja defu(defoe) albo ze wszedl james (jenas ) . polewka :)

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 13 paź 2005, 9:03

Mecz Anglia – Polska wzbudzał wiele emocji zarówno wśród kibiców, jak i dziennikarzy. Dla TVP2 komentowali go Dariusz Szpakowski i Grzegorz Mielcarski, przedstawiony przez realizatora jako „Grzegorz Mielczarski”. Ta mała wpadka nie była jedyną, jaką udało nam się wychwycić. Lapsusy słowne popełnili m.in. zasiadający w meczowym studio: Włodzimierz Szaranowicz, czy Jan Tomaszewski.

Korzystnie zaprezentował się natomiast Maciej Szczęsny.

Gadanie na ekranie (mecz Anglia – Polska):

Jan Tomaszewski do Włodzimierza Szaranowicza: - Szlachectwo zobowiązuje. Warto byłoby, aby któryś z nas odczarował tę bramkę angielską.

Dariusz Szpakowski: - Brawo Maciej, Marcin Baszczyński!

Szaranowicz: - (...)Radek Radomski(...)

Tomaszewski: - Strzeliliśmy bramkę jako jedyny zespół w grupie!

Tomaszewski przy golu Owena: - Frankowski potwierdził, że piłka szuka go w polu karnym. Właśnie tutaj…, a nie… to jest ta pierwsza bramka, którą strzelił Ashley Cole (nie grał w tym meczu - przyp.red.)

Szpakowski: - Widzą państwo oglądających mecz w skupieniu Włodzimierza Lubańskiego i Włodzimierza Szaranowicza. Zasępione twarze, jak wszystkich kibiców. (przy remisie - przyp. red.)

Szpakowski: - Słyszycie Państwo takie pojękiwania, bo to gracz Liverpoolu, a za Liverpoolem w Manchesterze się nie przepada (o P. Crouchu – przyp.red.).

Maciej Szczęsny: - Można żartem powiedzieć, że na boisku mamy za dużo dobrych bramkarzy, a w studio mamy za dużo wygadanych bramkarzy. I niech tak zostanie, przynajmniej z mojego punktu widzenia (uśmiech).

2FCB
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 2FCB » 13 paź 2005, 10:39

Kiedyś podczas meczu Bayernu na Polsacie Sport usłyszałem coś takiego:

"Michael Ballack pomknął niczym czerwony bolid Ferrari Michaela Schumachera" :lol:

Awatar użytkownika
Devilka
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Devilka » 13 paź 2005, 13:34

z wczorajszego meczyku:

"Trochę bez głowy zagrał teraz Rasiak"

Po golu:"Potwierdziliśmy,po co przyjechalismy na Wembley"

I oczywiście jak zawsze były pozdrowienia dla pana Górskiego. :roll:

Awatar użytkownika
MARCINNN
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 13 paź 2005, 17:08

Nie wiem po co przed meczem pokazane były wszystkie możliwe porażki Polaków w Anglii. Chyba żeby zdołować nas kibiców przed samym meczem i pokazać, że i tak nie mamy szans :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 17:17

MARCINNN pisze:Nie wiem po co przed meczem pokazane były wszystkie możliwe porażki Polaków w Anglii. Chyba żeby zdołować nas kibiców przed samym meczem i pokazać, że i tak nie mamy szans Confused

Jak dla mnie to oni poprostu chcieli pokazać poprzednie mecze Anglikw z Polakami. A to, że wyniki tych meczw były takie, a nie inne to nie ich wina.

Awatar użytkownika
frazer
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: frazer » 13 paź 2005, 17:27

To jeszcze nic w 1990 roku Dariusz Szpakowski przedstawił się jako Dariusz Ciszewski. :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”