Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 15 wrz 2004, 1:06
JAREKK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 15 wrz 2004, 19:18
Sergeboy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 wrz 2004, 20:09
Chyba smieszny jestes! Jestes za pewny swego koles. Dwa sezony temu Real mowil ze Liga Mistrzow jest dla nich za "słaba" i kto ich wyeliminował? wlasnie Juventus! Barcelona ma conajmniej 3 razy lepszy sklad niz Kurewscy bo maja gwiazdy nie od reklamy i sa zgrani w przeciwnienstwie do Realu! Juve tez sie dobrze wzmocnilo chyba ze ty jestes za bardzo zapatrzony w sreal i nie wiesz co sie dzieje w swiecie tranferów nie pomijajac kupna Owena <lol2> tylko sie osmieszacie i tyle wam powiem!JAREKK pisze:Zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje i zycze wam zeby sie to sprawdziło co piszecie ale ja jestem za REALEM i tyle . Co do Barcelony to może sie zamienić z miejscem z Valencją ale i tak LM wygra REAL . Tylko Hiszpania sie bedzie liczyc w tym sezonie . A co do komentarza LUK1208 Juve nie ma szans , to nie klub który moze coś powalczyć ani MU . Może ale to może Valencja z Barceloną .
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 15 wrz 2004, 20:34
zgadzam sie z tobą Tomusmc w 100% !! juve jeszcze pokaże na go stać!!!Tomusmc pisze:Chyba smieszny jestes! Jestes za pewny swego koles. Dwa sezony temu Real mowil ze Liga Mistrzow jest dla nich za "słaba" i kto ich wyeliminował? wlasnie Juventus! Barcelona ma conajmniej 3 razy lepszy sklad niz Kurewscy bo maja gwiazdy nie od reklamy i sa zgrani w przeciwnienstwie do Realu! Juve tez sie dobrze wzmocnilo chyba ze ty jestes za bardzo zapatrzony w sreal i nie wiesz co sie dzieje w swiecie tranferów nie pomijajac kupna Owena <lol2> tylko sie osmieszacie i tyle wam powiem!JAREKK pisze:Zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje i zycze wam zeby sie to sprawdziło co piszecie ale ja jestem za REALEM i tyle . Co do Barcelony to może sie zamienić z miejscem z Valencją ale i tak LM wygra REAL . Tylko Hiszpania sie bedzie liczyc w tym sezonie . A co do komentarza LUK1208 Juve nie ma szans , to nie klub który moze coś powalczyć ani MU . Może ale to może Valencja z Barceloną .
luk1208

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 15 wrz 2004, 21:01
creek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 16 wrz 2004, 2:31
JAREKK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 16 wrz 2004, 8:26
Andy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 16 wrz 2004, 9:38
Andy pisze:Real właśnie pokazał swoją klasenic tylko śmiać się
![]()
Leverkusen wcale nie jest najsilniejszy w tej grupie i dobrze o tym wiemy , Dynamo już pokazało jak się powinno grać i nie powinno się ich lekceważyć
, więc na dzień dzisiejszy Real ostatnie 4 miejsce ma
luk1208
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 18 wrz 2004, 3:54
JAREKK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 24 wrz 2004, 16:00
(L)oczkers

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mahoo » 24 wrz 2004, 16:43
mahoo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 24 wrz 2004, 17:06
(L)oczkers
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 24 wrz 2004, 17:12
Sezon sie zaczoł pomimo złej gry wygrywaja w lidze(L)oczkers pisze:wiesz co JAREKK śmieszny jestes z tym swoim realem. Sory ale Real nie ma argumentów za tym aby zostać najlepszy klubem europy.
1. Cały czas nie macie obrony mimo wywalenia 25 mln na Waltera Samuela
2. Wasze gwiazdy sa przestarzałe, takich piłkarzy to by nawet nasze służby celne cofneły ze względu na zły stan techniczny.
3. nie macie ławki rezerwowych (jedynym dobry rezerwowym jest Morientes, który jest waszym jedynym wilkim napastnikiem. Raul nie strzel już od roku Ronaldo nie biega wogle a Owen to już klęska kompletna
4. Nie macie nawet dobrego trenera
5. Wasi piłakrze juz dostali zadyszki a sezon nawet sie nie zaczą
PS: zdecydowanie większymi faworytami do LM w tym sezonie są BARCA, JUVE, CHELSEA, ARSENAL, VALENCJA, a kto wie ile jeszcze klubów będzie lepsze od was
JAREKK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 24 wrz 2004, 17:20
CHELSEA z tej 5 nie ma szans(L)oczkers pisze:wiesz co JAREKK śmieszny jestes z tym swoim realem. Sory ale Real nie ma argumentów za tym aby zostać najlepszy klubem europy.
1. Cały czas nie macie obrony mimo wywalenia 25 mln na Waltera Samuela ----- zobaczymy jak sie zgraja
2. Wasze gwiazdy sa przestarzałe, takich piłkarzy to by nawet nasze służby celne cofneły ze względu na zły stan techniczny. Zidan i Figo poczekaj oni pomimo wieku pokazuja czasami bardzo dobrą piłke
3. nie macie ławki rezerwowych (jedynym dobry rezerwowym jest Morientes, który jest waszym jedynym wilkim napastnikiem. Raul nie strzel już od roku Ronaldo nie biega wogle a Owen to już klęska kompletna co do OWena tez mi sie wydaje złe posuniecie a ławka jest Guti
4. Nie macie nawet dobrego trenera --- tu prawda GWIAZDKI nie chca grac a trener nic nie moze w tym klubie
5. Wasi piłakrze juz dostali zadyszki a sezon nawet sie nie zaczą
PS: zdecydowanie większymi faworytami do LM w tym sezonie są BARCA, JUVE, CHELSEA, ARSENAL, VALENCJA, a kto wie ile jeszcze klubów będzie lepsze od was
JAREKK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 24 wrz 2004, 17:23
mahoo pisze:JAREK jesteś żałosny !!!!
W tym roku w lidze mistrzów będą sie liczyły 3 drużyny: BARCA, Valencia i Arsenal.
Chelsea tez ma aspiracje, ale taktyka tego zespolu jest chora: co rok nowy skład, a jak sie nie sprawdzi to won, i kupujemy nowych
Z takim podejsciem nie da sie osiagnac sukcesow w futbolu.
Co do Realu: mam nadzieje że odpadną w fazie grupowej, życze im tego, bo na to zasługują. Niech zmienią zawód, z piłkarzy na aktorów, a raczej błaznów, bo jak zobaczylem Beckhama na butelce Pepsi to miałem zwałe nieziemską
JAREKK
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio