Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 4

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Kto jest faworytem LM?

Manchester City
8
19%
Bayern
3
7%
Real
6
14%
PSG
3
7%
Manchester United
3
7%
Barcelona
2
5%
Atletico
1
2%
Inter Mediolan
9
21%
AC Milan
3
7%
Napoli
0
Brak głosów
RB Lipsk
0
Brak głosów
Borussia Dortmund
0
Brak głosów
FC Porto
0
Brak głosów
Benfica
0
Brak głosów
Lazio
2
5%
Ktoś inny
3
7%
Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 15 wrz 2004, 1:06

Zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje i zycze wam zeby sie to sprawdziło co piszecie ale ja jestem za REALEM i tyle . Co do Barcelony to może sie zamienić z miejscem z Valencją ale i tak LM wygra REAL . Tylko Hiszpania sie bedzie liczyc w tym sezonie . A co do komentarza LUK1208 Juve nie ma szans , to nie klub który moze coś powalczyć ani MU . Może ale to może Valencja z Barceloną .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Sergeboy
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergeboy » 15 wrz 2004, 19:18

brawo Drogba. brawo larsson i brawo Adriano.
no i ofkors brawo dla swietnego klubu Chelsea !! PSG tak jak sie spodziewalem szybko zazegna LM

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 15 wrz 2004, 20:09

JAREKK pisze:Zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje i zycze wam zeby sie to sprawdziło co piszecie ale ja jestem za REALEM i tyle . Co do Barcelony to może sie zamienić z miejscem z Valencją ale i tak LM wygra REAL . Tylko Hiszpania sie bedzie liczyc w tym sezonie . A co do komentarza LUK1208 Juve nie ma szans , to nie klub który moze coś powalczyć ani MU . Może ale to może Valencja z Barceloną .
Chyba smieszny jestes! Jestes za pewny swego koles. Dwa sezony temu Real mowil ze Liga Mistrzow jest dla nich za "słaba" i kto ich wyeliminował? wlasnie Juventus! Barcelona ma conajmniej 3 razy lepszy sklad niz Kurewscy bo maja gwiazdy nie od reklamy i sa zgrani w przeciwnienstwie do Realu! Juve tez sie dobrze wzmocnilo chyba ze ty jestes za bardzo zapatrzony w sreal i nie wiesz co sie dzieje w swiecie tranferów nie pomijajac kupna Owena <lol2> tylko sie osmieszacie i tyle wam powiem!

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 15 wrz 2004, 20:34

Tomusmc pisze:
JAREKK pisze:Zobaczymy jak to bedzie mam nadzieje i zycze wam zeby sie to sprawdziło co piszecie ale ja jestem za REALEM i tyle . Co do Barcelony to może sie zamienić z miejscem z Valencją ale i tak LM wygra REAL . Tylko Hiszpania sie bedzie liczyc w tym sezonie . A co do komentarza LUK1208 Juve nie ma szans , to nie klub który moze coś powalczyć ani MU . Może ale to może Valencja z Barceloną .
Chyba smieszny jestes! Jestes za pewny swego koles. Dwa sezony temu Real mowil ze Liga Mistrzow jest dla nich za "słaba" i kto ich wyeliminował? wlasnie Juventus! Barcelona ma conajmniej 3 razy lepszy sklad niz Kurewscy bo maja gwiazdy nie od reklamy i sa zgrani w przeciwnienstwie do Realu! Juve tez sie dobrze wzmocnilo chyba ze ty jestes za bardzo zapatrzony w sreal i nie wiesz co sie dzieje w swiecie tranferów nie pomijajac kupna Owena <lol2> tylko sie osmieszacie i tyle wam powiem!
zgadzam sie z tobą Tomusmc w 100% !! juve jeszcze pokaże na go stać!!! :P

Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: creek » 15 wrz 2004, 21:01

W finale bedzie Mediolański Inter i wygra 8) :D

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 16 wrz 2004, 2:31

Pewny jestem poczekamy do konca rozgrywek Real w tym sezonie nie kupił tylko Owena wg jest niepotrzebny ale po co im wzmocnienia maja i tak mocny skład a wpadki takie jak dzis sie zdarzają każdemu to był 1 mecz i o niczym nie swiadczy . Ten puchar jest dal REALU POZDRO

Awatar użytkownika
Andy
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Andy » 16 wrz 2004, 8:26

Real właśnie pokazał swoją klase :lol: nic tylko śmiać się :!: :!: Leverkusen wcale nie jest najsilniejszy w tej grupie i dobrze o tym wiemy , Dynamo już pokazało jak się powinno grać i nie powinno się ich lekceważyć 8) , więc na dzień dzisiejszy Real ostatnie 4 miejsce ma :D

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 16 wrz 2004, 9:38

Andy pisze:Real właśnie pokazał swoją klase :lol: nic tylko śmiać się :!: :!: Leverkusen wcale nie jest najsilniejszy w tej grupie i dobrze o tym wiemy , Dynamo już pokazało jak się powinno grać i nie powinno się ich lekceważyć 8) , więc na dzień dzisiejszy Real ostatnie 4 miejsce ma :D

teraz to chyba kazdy sie śmieje z tych piłkarzyków "galaktikos" :P poczatek sezonu a oni już siły nie mają, żeby biegać :P ale 4 miejsce zdobedą :P

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 18 wrz 2004, 3:54

Tak wszyscy zachwalacie swoje kluby zobaczymy co one pokarzą w tej edycji LM . I ciesze sie niezmiernie ze LM możemy typowac POZDRO600

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 24 wrz 2004, 16:00

wiesz co JAREKK śmieszny jestes z tym swoim realem. Sory ale Real nie ma argumentów za tym aby zostać najlepszy klubem europy.
1. Cały czas nie macie obrony mimo wywalenia 25 mln na Waltera Samuela
2. Wasze gwiazdy sa przestarzałe, takich piłkarzy to by nawet nasze służby celne cofneły ze względu na zły stan techniczny.
3. nie macie ławki rezerwowych (jedynym dobry rezerwowym jest Morientes, który jest waszym jedynym wilkim napastnikiem. Raul nie strzel już od roku Ronaldo nie biega wogle a Owen to już klęska kompletna
4. Nie macie nawet dobrego trenera
5. Wasi piłakrze juz dostali zadyszki a sezon nawet sie nie zaczą
PS: zdecydowanie większymi faworytami do LM w tym sezonie są BARCA, JUVE :D , CHELSEA, ARSENAL, VALENCJA, a kto wie ile jeszcze klubów będzie lepsze od was

Awatar użytkownika
mahoo
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mahoo » 24 wrz 2004, 16:43

JAREK jesteś żałosny !!!!
W tym roku w lidze mistrzów będą sie liczyły 3 drużyny: BARCA, Valencia i Arsenal.
Chelsea tez ma aspiracje, ale taktyka tego zespolu jest chora: co rok nowy skład, a jak sie nie sprawdzi to won, i kupujemy nowych :/
Z takim podejsciem nie da sie osiagnac sukcesow w futbolu.
Co do Realu: mam nadzieje że odpadną w fazie grupowej, życze im tego, bo na to zasługują. Niech zmienią zawód, z piłkarzy na aktorów, a raczej błaznów, bo jak zobaczylem Beckhama na butelce Pepsi to miałem zwałe nieziemską :D

Awatar użytkownika
(L)oczkers
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkers » 24 wrz 2004, 17:06

dobra my tu Jarka wyklinamy a tu nikt świadomości nie ma kto jest tak naprawde wielkim faworytem. Oczywiście JUVENTUS TURYN który ma wielkich zawodników w karzdej lini, bardzo wielu zmienników prezuntujących bardzo dobry poziom, Świetnego trenera i jako jeden z nielicznych klóbów w tym sezonie nie zawodzi i wygrywa kazdy swój mecz po zdecydowanej przewadze strzelajac po 2 3 bramki i nie tracąc zadnej :lol:

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 24 wrz 2004, 17:12

(L)oczkers pisze:wiesz co JAREKK śmieszny jestes z tym swoim realem. Sory ale Real nie ma argumentów za tym aby zostać najlepszy klubem europy.
1. Cały czas nie macie obrony mimo wywalenia 25 mln na Waltera Samuela
2. Wasze gwiazdy sa przestarzałe, takich piłkarzy to by nawet nasze służby celne cofneły ze względu na zły stan techniczny.
3. nie macie ławki rezerwowych (jedynym dobry rezerwowym jest Morientes, który jest waszym jedynym wilkim napastnikiem. Raul nie strzel już od roku Ronaldo nie biega wogle a Owen to już klęska kompletna
4. Nie macie nawet dobrego trenera
PS: zdecydowanie większymi faworytami do LM w tym sezonie są BARCA, JUVE :D , CHELSEA, ARSENAL, VALENCJA, a kto wie ile jeszcze klubów będzie lepsze od was
Sezon sie zaczoł pomimo złej gry wygrywaja w lidze :) poczekajcie chwilek z waszymi komentarzami i tylko nie płakac jak REAL wygra LM ;)

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 24 wrz 2004, 17:20

(L)oczkers pisze:wiesz co JAREKK śmieszny jestes z tym swoim realem. Sory ale Real nie ma argumentów za tym aby zostać najlepszy klubem europy.
1. Cały czas nie macie obrony mimo wywalenia 25 mln na Waltera Samuela ----- zobaczymy jak sie zgraja
2. Wasze gwiazdy sa przestarzałe, takich piłkarzy to by nawet nasze służby celne cofneły ze względu na zły stan techniczny. Zidan i Figo poczekaj oni pomimo wieku pokazuja czasami bardzo dobrą piłke
3. nie macie ławki rezerwowych (jedynym dobry rezerwowym jest Morientes, który jest waszym jedynym wilkim napastnikiem. Raul nie strzel już od roku Ronaldo nie biega wogle a Owen to już klęska kompletna co do OWena tez mi sie wydaje złe posuniecie a ławka jest Guti
4. Nie macie nawet dobrego trenera --- tu prawda GWIAZDKI nie chca grac a trener nic nie moze w tym klubie
CHELSEA z tej 5 nie ma szans :)

Awatar użytkownika
JAREKK
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: JAREKK » 24 wrz 2004, 17:23

mahoo pisze:JAREK jesteś żałosny !!!!
W tym roku w lidze mistrzów będą sie liczyły 3 drużyny: BARCA, Valencia i Arsenal.
Chelsea tez ma aspiracje, ale taktyka tego zespolu jest chora: co rok nowy skład, a jak sie nie sprawdzi to won, i kupujemy nowych :/
Z takim podejsciem nie da sie osiagnac sukcesow w futbolu.
Co do Realu: mam nadzieje że odpadną w fazie grupowej, życze im tego, bo na to zasługują. Niech zmienią zawód, z piłkarzy na aktorów, a raczej błaznów, bo jak zobaczylem Beckhama na butelce Pepsi to miałem zwałe nieziemską :D

A co do tego ze jestem załosny tu sie mylisz ja pomimo złej gry mojego ulubionego klubu dalej w nich wierze i zdaje sobie sprawe ze droga do finału LM jest długa . Teraz ich isiagi nie sa dobre ale poczekajmy z takimi komentarzami

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”