Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 131

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 09 paź 2005, 17:00

adamek:
straszne !!! z Palermo wpadka... to nei koniec świata !!
chyba mnie nie zrozumiales mlody kolego...ja wcale nie uwazam tego za powod do wstydu ze przegraliscie w Palermo-wrecz przeciwnie,moim zdaniem to jeden z najtrudniejszych wyjazdoych terenow we Wloszech,przede wszystkim ze wzgledu na goraca,sycylijska publicznosc-ktora zostala doceniona przez dzialaczy Federazione Italiana Giuoco Calcio organizujac tam decydujacy o awansie mecz eliminacji MS

... jeśli z Juve sie spotkają w LM to mam nadzieję ze sie odegrają na ligowej porażce...
nie mam nic przeciwko takiemu starciu,ale do tego jeszcze troche czasu prawda?:)

pozdro

LA GRANDE CLUB,LA GRANDE STORIA

JUVENTUS 1897 TORINO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 paź 2005, 17:53

RzuR pisze:goraca,sycylijska publicznosc-ktora zostala doceniona przez dzialaczy Federazione Italiana Giuoco Calcio organizujac tam decydujacy o awansie mecz eliminacji MS

Warto przypomnieć wynik 1-0 dla Włochów.

To dopiero początek sezonu , a wy Juventusy jaracie się jakbyście potrójną korone zdobyli. Rozumiem 6 pierwszych zwycięstw to powód do dumy , ale nie przekreślajcie już Interu i Manciniego. Sezon jest długi więc napewno coś wymyśli. Juve także nie odniesie 38 zwycięstw , więc z ewentualnymi zwolnieniami poczekajmy. Ja w Mancio wierze i sukcesy przyjdą choć trzeba będzie stoczyć o nie ciężką walke.

Derby dla was , ale wojna się jeszcze nie skończyła :twisted:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 paź 2005, 18:01

To dopiero początek sezonu , a wy Juventusy jaracie się jakbyście potrójną korone zdobyli. Rozumiem 6 pierwszych zwycięstw to powód do dumy , ale nie przekreślajcie już Interu i Manciniego

mam przypomnieć jak większość kibicw Inter'u się jarała przed sezonem jaki to skład genialny, świetny trener, wszystkim pokażecie, itd. Nie wątpię, że tak może nastąpić, ale jeśli Wy mogliście się jarać to w tej chwili My(Kibice Juve) mamy do tego największe prawo ze wszystkich drużyn Serie A. l(

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RzuR » 09 paź 2005, 18:08

serek:
To dopiero początek sezonu , a wy Juventusy jaracie się jakbyście potrójną korone zdobyli.
bardziej pasuje chyba Juventini niz Juventusy,ale coz...moze nie znales tego okreslenia?
widziales gdzies w moich postach objawy zajarania?wiemy o tym ze sezon jest jeszcze dlugi i na pewno ciezki...poczatek jest jednak dla nas,cieszy mnie ze to dostrzegasz......

Juve także nie odniesie 38 zwycięstw
kto to wie...:) narazie pewne jest tylko ze nikt z Mediolanu ich nie odniesie:)

ukcesy przyjdą choć trzeba będzie stoczyć o nie ciężką walke.
tak,tak...jak to mowia w Interze......

....teraz albo nigdy...:):):)
Derby dla was , ale wojna się jeszcze nie skończyła Twisted Evil
zgadzam sie,ale na rewanz musicie jeszcze poczekac...chyba ze LM zechce inaczej:>:>

a wtedy Grande Calcio,Grande Emozioni...

i dwa wielkie kluby,przez tyle lat-chcac nie chcac...razem ;)

GRANDE JUVENTUS TORINO

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 09 paź 2005, 18:14

bagg pisze:mam przypomnieć jak większość kibicw Inter'u się jarała przed sezonem

A Juventusy nie :?:
RzuR pisze:bardziej pasuje chyba Juventini niz Juventusy,ale coz...moze nie znales tego okreslenia?

Znam , ale lepiej mi pisać Juventusy
RzuR pisze:poczatek jest jednak dla nas,cieszy mnie ze to dostrzegasz

Dostrzegam tak jak wiele innych rzeczy związanych z Juve (Mistrzostwo rok temu , doping itd.)

RzuR pisze:kto to wie... narazie pewne jest tylko ze nikt z Mediolanu ich nie odniesie:)

Niestety nie. Ale może sie założymy :?: Mówie , że Juve nie wygra 38 meczy
RzuR pisze:....teraz albo nigdy...
Zdanie zmyślone przez Juventusów ... :?

FORZA GRANDE INTER

wokulski
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wokulski » 09 paź 2005, 18:19

serek408 pisze:
RzuR pisze:goraca,sycylijska publicznosc-ktora zostala doceniona przez dzialaczy Federazione Italiana Giuoco Calcio organizujac tam decydujacy o awansie mecz eliminacji MS

Warto przypomnieć wynik 1-0 dla Włochów.

To dopiero początek sezonu , a wy Juventusy jaracie się jakbyście potrójną korone zdobyli. Rozumiem 6 pierwszych zwycięstw to powód do dumy , ale nie przekreślajcie już Interu i Manciniego. Sezon jest długi więc napewno coś wymyśli. Juve także nie odniesie 38 zwycięstw , więc z ewentualnymi zwolnieniami poczekajmy. Ja w Mancio wierze i sukcesy przyjdą choć trzeba będzie stoczyć o nie ciężką walke.

Derby dla was , ale wojna się jeszcze nie skończyła :twisted:
Ja też wierze w Inter ale będzie ciężko bo Juve jest bardzo dobrze zgrany a w interze jest za dużo piłkarzy do składu i trener czasmai ma problemy kogow wystawić , rozumiem że trzeba miec równą 18 meczową , ale w Interze to jest przegięcie np.Cambiasso,Solari i Figo na samą lewą strone.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 09 paź 2005, 18:26

serek408 pisze:A Juventusy nie :?:
Nie. Nasza realność pozostaje Waszym marzeniem. Nie musimy się 'jarać'.
serek408 pisze:Dostrzegam tak jak wiele innych rzeczy związanych z Juve (Mistrzostwo rok temu , doping itd.)
Rozmowa zeszła do poziomu obnażającego słabości Interu. Serek pęka.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 paź 2005, 19:01

Miesiąc bez Dejana?

Zapewne już wszyscy wiedzą o kontuzji, jakiej Dejan Stankovic nabawił się podczas spotkania kwalifikacyjnego do Mistrzostw Świata w Niemczech.

Deki doznał urazu mięśni prawej nogi i według wstępnych ustaleń jego rozbrat z piłką może potrwać nawet miesiąc. Dokładna diagnoza zostanie postawiona po powrocie naszego pomocnika do Italii i miejmy nadzieję, że będzie ona dużo bardziej optymistyczna.

FcInter.pl\sports.it

No pięknie najpierw Javier teraz Deki - mam nadzieję że przerwa nie będzie aż tak długa. Plusem tej sytuacji jest to że Solari będzie mógł sobie pograć a w ostatnim sparingu wypadł całkiem nieźle - strzelił bramkę z karnego i asystował przygolu Cruza.
bagg pisze:mam przypomnieć jak ...
Przypomnij ...
bagg pisze:skład genialny
z małymi wyjątkami
bagg pisze:świetny trener
obecny
bagg pisze:wszystkim pokażecie
Nie my a piłkarze :wink:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 paź 2005, 19:15

Zico_FCI pisze:Przypomnij ...
RoRo pisze:Dwoch nowych wspaniałych zawodników :}:}:}:}:}::} Teraz Milan ne ma szans

więcej mi się nie chcę szukać, ale jestem wręcz pewnie, żebym znalazł.

Zico_FCI pisze:bagg napisał:
skład genialny

z małymi wyjątkami

chyba mamy inne pojęcie słowa 'genialny'.

Genialny to był Juventus w składzie z (jak już kiedyś Snipp_wspominał) Platini'm i Bońkiem.

Albo Real z Di Stefano i Puskasem. Rowniez Milan za czasow Van Baten;a można chyba nazwać genialnym.

świetny trener

obecny

tu rownież mamy inne pojęcie słowa 'świetny'

wszystkim pokażecie

Nie my a piłkarze Wink

przenośnia taka :P

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 09 paź 2005, 19:23

bagg pisze:RoRo napisał:
Dwoch nowych wspaniałych zawodników :}:}:}:}:}::} Teraz Milan ne ma szans

więcej mi się nie chcę szukać, ale jestem wręcz pewnie, żebym znalazł.
RoRo to RoRo - zobacz co on teraz pisze a Milan moim zdaniem w tym momencie przegrałby z Interem
bagg pisze:chyba mamy inne pojęcie słowa 'genialny'.
Możliwe
bagg pisze:Genialny to był Juventus w składzie z (jak już kiedyś Snipp_wspominał) Platini'm i Bońkiem.
Ty tego nie pamiętasz
bagg pisze:tu rownież mamy inne pojęcie słowa 'świetny'
Widać mamy "różne pojęcia"
bagg pisze:przenośnia taka
Co Ty nie powiesz :?

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 paź 2005, 19:32

Zico_FCI pisze:Ty tego nie pamiętasz

Ale żyję w XXI wieku gdzie wszystko jest ogolno dostępne ...nawet takie kasety archiwalne z meczami.

Zico_FCI pisze:RoRo to RoRo - zobacz co on teraz pisze a Milan moim zdaniem w tym momencie przegrałby z Interem

chciałeś przedsezonowych przykładow? To i masz.

Zico_FCI pisze:Co Ty nie powiesz Confused

Eh...

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 paź 2005, 19:40

No i napisalem tak, nic Ci do tego. Tak samo mysleli kibice Realu Madryt przed sprowadzeniem Samuela a mieli kiche a nie obronce, teraz mysle ze zakup Evry bylby duzo lepszym posunieciem.

Wiecie kto nie trafil karnego w 96 minucie ktory dalby Kamerunowi awans ?? ... Pierre Wome :roll: mowi Wam to cos ?? :wink:

POZDRO

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 09 paź 2005, 19:45

RoRo pisze:No i napisalem tak, nic Ci do tego
nie no to był tylko przykład ;)
RoRo pisze:mowi Wam to cos ?? Wink

yyy to ten świetny Wome co miał stanowić genialne wzmocnienie?

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 09 paź 2005, 19:47

Wiecie kto nie trafil karnego w 96 minucie ktory dalby Kamerunowi awans ?? ... Pierre Wome mowi Wam to cos ??
to ze jest kiepskim wykonawca rzutów karnych? :lol:

Co do braku sukcesów Interu to mnie naprawde zastanawia to jaki bład popełniaja co roku włodarze ,przeciez sprowadzaja swietnych piłkarzy :roll: jaka jest słaba pozycja w Interze ? moze to jednak winna trenerów zawodników maja takich ze inne druzyny im zazdroszcza wiec czemu nie ma sukcesów?

Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RoRo » 09 paź 2005, 21:25

nie no to był tylko przykład
Spoko :wink:
to ze jest kiepskim wykonawca rzutów karnych
Strzał sam w sobie nie był zły, dobra siła i wogole, no zabrakło troche szczęścia.
yyy to ten świetny Wome co miał stanowić genialne wzmocnienie?
Tak :wink:

----

Wracajac do tych problemow Interu to jednak chyba najwiekszym jest wielka rotacja w skladzie bo praktycznie co roku przychodzi kilku srednich zawodnikow a moznaby troche poodkladac i kupowaac jakis nastolatkow ktorzy rozwineliby sie na nowych Rooneyow i C.Ronaldow :wink:

Np kilka lat temu przyszedl Karagounis, Pinilla, Lamouchi ... i zaden nie gral w podstawowym skladzie a mlodzi to oni nie sa ... no moze poza Pinilla ale on tez nie gral dobrze. Tak jak mowie to zla polityka transferwa i zbyt duza rotacja w kadrze sa przyczynami slabych poczynan Interu na arenie miedzynarodowej ...

POZDRO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”