W pierwszym meczu obsrałem zbroję i wyszedłem za głęboko. Myślałem, że jeśli zaproszę Cię na swoją połowę to szybko uda mi się przejąć piłkę i Cię skontrować, bo atakujesz sporą ilością graczy. Niestety popełniłem błąd, bo kapitalnie wyciągałeś moich piłkarzy a ja nie miałem atutów z przodu grając osamotnionymi Dybalą i Ronaldo. Zreflektowałem się, ale było już za późno. Zapomniałem, że grając z Tobą muszę zrezygnować ze swojej gry, bo też lubię operować futbolówką i wymieniać podania i to było widać, gdy nieudolnie próbowałem po przechwycie wyjść sprzed swojego pola karnego i mnie tłamsiłeś praktycznie. W elemencie operowania piłką i jej posiadania jesteś chyba najlepiej operującym graczem z jakim miałem styczność. W drugim meczu ustawiłem lekki pressing w obronie, przeszedłem na trójkę z przodu i przede wszystkim zacząłem grać z pominięciem środka pola, stąd obecność Mandzukicia. Powiem szczerze, że w czasie trwania drugiego meczu zerknąłem na zegarek i widząc 80 minutę pomyślałem, że w sumie dobrze będzie te 0:0 dociągnąć
Generalnie jakim sposobem grasz? Masz włączony press w obronie, posiadanie w ofensywie? Bo nie mogę rozgryźć