Wentyl Bezpieczeństwa!!!

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Wentyl Bezpieczeństwa!!!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 paź 2005, 18:00

Proponuje ten temat jako "wentyl bezpieczeństwa" dla kibiców ( w szczególności Interu, Juventusu, Milanu - (kolejność alfabetyczna))

Jak widze te ciągłe kłutnie na stronie pod newsami to mnie mdli dlatego wychodze z inicjatywą tematu w którym każdy z "kibicow" może napisać cos złego na klub, zawodników, prezesów, prezydentów, za którymi nie przepada!!!

Czasami warto się zastanowić co się pisze i jaką WARTOSC ma wypowiedz!! Pisanie tekstów typu "umieraj" , "zdychaj" pod adresem użytkowników forum jak i piłkarzy czy działaczy sportowych jest jak dla mnie conajmniej niemoralne!! Rozumiem, że można być porywczym, ale czasami moze warto milczeć??

Też zdarzało mi sie prowokować kłutnie za co przepraszam:/ Sytuacja jest beznadziejna, poziom wypowiedzi czasami osiąga kompletne dno, argumenty typu "ile ty masz lat" niczego nie wnosza bo to właśnie starsi użytkownicy powinni dawać przykład młodszym!!!

Pozdrawiam kibiców INTERU którzy juz kilka dobrych lat czekają na poważny sukces, pozdrawiam kibiców JUVENTUSU którzy zmagają się z upokożeniami narkotykowymi, oraz kibicow MILANU w ktorym gra podobno wysłannik wschodnich służb i poł domu starców!!

PONIŻEJ MOŻECIE SIĘ POPISYWAĆ KREATYWNOŚCIĄ!!!

moderatorow prosze o dawanie ostrzezeń tylko za poważne wykroczenia!! a tak niech sobie piszą i sie wyżywają!!
Ostatnio zmieniony 11 paź 2005, 22:01 przez Tomachos, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 paź 2005, 18:19

Tomachos pisze:Pozdrawiam kibiców INTERU którzy juz kilka dobrych lat czekają na poważny sukces, pozdrawiam kibiców JUVENTUSU którzy zmagają się z upokożeniami narkotykowymi, oraz kibicow MILANU w ktorym gra podobno wysłannik wschodnich służb i poł domu starców!!
:lol: ,ale przy Milanie bardziej by pasowal "czarny totek" bo to ,ze srednia wieku ich obrony jest bardzo wysoka wcale ich nie upokaza...
Moim zdanie

Pozdro

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 18:20

Trudno ogólnie jest mnie sprowokowac do napinki w komentach.Zebym sie udzielił musi byc spełniony jeden z dwóch warunków(albo dwa naraz):
- musze byc wkurzony dniem, ogólnie mowiac rzeczywistoscia
- ktos mnie wkurzy jakims głupim hasłem na Inter w wirtualnym swiecie
Wczoraj i dzis spenione były oby dwa warunki
Zazwyczaj patrze tez na liczbe komentarzy pod niusem i wtedy wiem co sie dzieje i czesto wchodze posmiac z tekstów które sa zazwyczaj na załosnym poziomie.
Do czego zmierzam.Kazdy czasami pisał głupie rzeczy na drugi klub, ale ja tak naprawde darze kazdego przeciwnika Interu(tymbardziej tak swietnego jak Milan czy Juve)szacunkiem bo przeciez czym bez tych klubów, piłkarzy byłoby calcio.
Inna sprawa czym bez prowokacji byłoby calcio

pozdrawiam FORZA INTER

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 paź 2005, 18:23

Kolejny temat do napinania i kłótni a i tak w komentach bedzie nadal tak samo :/

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 paź 2005, 18:24

Babel pisze:Inna sprawa czym bez prowokacji byłoby calcio
Tez racja :wink: to zawsze bylo i bedzie ,tego sie nie da zatrzymac :lol:

Tylko ,ze czasami ktos przegina tak jak dzisiaj Milosz_FCI z tym "umieraj" :? sam nie wiem czemu to napisal?? :roll: Lapo zabil mu kogos z rodziny czy co....

Inne "napinki" sa czasami "ciekawe" :lol:

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 paź 2005, 18:50

Kolejny temat do napinania i kłótni a i tak w komentach bedzie nadal tak samo
dokładnie, TU macie sie kłucić a nie w komentarzach na głownej!!
Trzeba spróbować, może sie poprawi poziom wypowiedzi??

powinno sie uświadomić kłucących o istnieniu tego tematu:D i czekać na rezultaty (oby były!!)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 paź 2005, 18:54

Tomachos pisze:dokładnie, TU macie sie kłucić a nie w komentarzach na głownej!!
:wink:

Zażywasz ... Przegrywasz ... To nic nie pomoże w Turynie i tak będzie gorzej ... F.C.S.C - Fundacja Czysta Strona Calcio

A o czarnej karcie historii Milanu to nikt juz z was nie pamieta nie (Czarny Totek ,Serie B wita) :?: :roll: no ,ael ja wiem ,ze lepiej wytykac czyjes bledy nie swoje ...
Ostatnio zmieniony 11 paź 2005, 18:55 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 11 paź 2005, 18:55

Jak zobaczyłem temat, to pomyślałem ,że tu mowa o Jarocinie, czy był sterowny przez władze, czy nie. Naiwny byłem 8)

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 paź 2005, 19:02

Ibrahimović pisze:A o czarnej karcie historii Milanu to nikt juz z was nie pamieta nie (Czarny Totek ,Serie B wita) no ,ael ja wiem ,ze lepiej wytykac czyjes bledy nie swoje ...
heheh a moze ty napiszesz o aferze Epo i czemu wy nie spadliscie do Serie B albo o niby przekrecie Moggiego z jakims zawodnikiem o kolorowych snach Lapo :?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 paź 2005, 19:05

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:heheh a moze ty napiszesz o aferze Epo i czemu wy nie spadliscie do Serie B albo o niby przekrecie Moggiego z jakims zawodnikiem o kolorowych snach Lapo
Na tym forum cały czas jest poruszany problem dopingu (przeszły problem) w Juve ,wiec ja juz pisac nie musze ,tylko zauwaz ,ze kibice np. Juve czy Interu wogule nie poruszaja tematu "czarnego totka" w Milanie

Widac nie kazdy potrafi..... no ,ale coz :roll:

Awatar użytkownika
Tomachos
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 paź 2005, 19:09

Ibrahimović wyjaśnij dokładnie sprawe "czarnego totka" bo o tym nie słyszałem:/

Co do dopingu to jest on wszędzie:/ ale jest głównie postrzegany przez pryzmat Juventusu, ale sa kutemu powody!!

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2005, 19:14

Tomachos troche nie potrzebnie to zrobiłeś. Jest cos podobnego a mianowicie przyszłość www.plika.pl i tam tez był poruszone pewne sprawy.

Bo jak byś zauwazył to z regółu "fani" Juve nie mający nic wiecej do napisania prócz "FORZA" Zaczynają jakieś polemiki. Ich sytuacja materialna jest jaka jest i to trzeba uszanować ale jak nie wiesz ! nie pisz jeden z drugim. A jak zaczynaja tematy w których i wiedza sie kończy na tym co przeczytali gdzies indziej. Np. tak jak z każda kolejka ligowa ...

Nic to nie da jestem pewnien. Insekty trzeba tepic i "kibiców" co tylko potrafia "Forza" napisać.

I tym walcz a masz odrazu moje błogosławieństwo ...

Czarny Totek ? i juz nikogo w klubie nie ma nawet sprzątaczek z tam tego czasu. Zostali wyrzucani raz dwa. EPOka aptekarzy ? i jest połowa działaczy na stołkach i kapitan ...i jeszcze kilku. :lol: To tyle Słabe masz argumety może o meczach pogadamy ?

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 paź 2005, 19:18

*_For_zaza_Milan_* pisze:Czarny Totek ? i juz nikogo w klubie nie ma nawet sprzątaczek z tam tego czasu. Zostali wyrzucani raz dwa. EPOka aptekarzy ? i jest połowa działaczy na stołkach i kapitan ...i jeszcze kilku. To tyle Słabe masz argumety może o meczach pogadamy ?

:lol: Tłumacz sobie.... Serie B wita :lol: Było? Było! wiec co za roznica czy ktos jeszcze jest czy nie :roll:

No ,ale wy wiecie lepiej

Zaza wiec ,zwedlu twojej zasady co bylo to nie wazne :lol: to w Juve tak samo - brali ,nie ma 90 proc. z nich i teraz nie biora... wiec nie wazne tak :?: widzisz sam sobie zaprzeczasz....

Tomachos :arrow: "czarny totek" w 1980 roku Milan ustawiał mecze i został zdegradowany do Serie B...

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 paź 2005, 19:22

Ibra cos tam uslyszales o Totonero ale nie wiesz dokladnie co.Jednak nie przeszkadza Ci to o tym pisac.Milan nie ustawial spotkan sam.Zdegradowali tez Lazio.Stara Dama rowniez byla zamieszana w cala sprawe wiec nie masz sie z czego cieszyc.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 11 paź 2005, 19:25

Dobry temat, ale i tak w newsach kibice interu zrobią swoje!
Na tą stronke wchodzi sporo kibiców różnych klubów i musze przyznać że najniższy poziom intelektualny prezentują kibice interu. 8)
Oczywiście nie wszyscy ale tacy panowie jak Milosz_FCI są po prostu śmieszni i żałośni. 8)

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”