Proponuje ten temat jako "wentyl bezpieczeństwa" dla kibiców ( w szczególności Interu, Juventusu, Milanu - (kolejność alfabetyczna))
Jak widze te ciągłe kłutnie na stronie pod newsami to mnie mdli dlatego wychodze z inicjatywą tematu w którym każdy z "kibicow" może napisać cos złego na klub, zawodników, prezesów, prezydentów, za którymi nie przepada!!!
Czasami warto się zastanowić co się pisze i jaką WARTOSC ma wypowiedz!! Pisanie tekstów typu "umieraj" , "zdychaj" pod adresem użytkowników forum jak i piłkarzy czy działaczy sportowych jest jak dla mnie conajmniej niemoralne!! Rozumiem, że można być porywczym, ale czasami moze warto milczeć??
Też zdarzało mi sie prowokować kłutnie za co przepraszam:/ Sytuacja jest beznadziejna, poziom wypowiedzi czasami osiąga kompletne dno, argumenty typu "ile ty masz lat" niczego nie wnosza bo to właśnie starsi użytkownicy powinni dawać przykład młodszym!!!
Pozdrawiam kibiców INTERU którzy juz kilka dobrych lat czekają na poważny sukces, pozdrawiam kibiców JUVENTUSU którzy zmagają się z upokożeniami narkotykowymi, oraz kibicow MILANU w ktorym gra podobno wysłannik wschodnich służb i poł domu starców!!
PONIŻEJ MOŻECIE SIĘ POPISYWAĆ KREATYWNOŚCIĄ!!!
moderatorow prosze o dawanie ostrzezeń tylko za poważne wykroczenia!! a tak niech sobie piszą i sie wyżywają!!