To tyle

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 11 paź 2005, 19:28
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 paź 2005, 19:28
Mam nadzieję że potrzebnie, ( juz nawet działa) temat nie ma na celu wyjaśniania spraw (chociaz fajnie by było i mam nadzieje że tak się stanie) ale danie możliwości upuszczenia emocji i wyrażenia swoich negatywnych emocji TUTAJ a nie gdzie indziej!!!Tomachos troche nie potrzebnie to zrobiłeś. Jest cos podobnego a mianowicie przyszłość www.plika.pl i tam tez był poruszone pewne sprawy.
Trzeba te "insekty" uswiadamiac, że maja się kłucić tutaj!!Nic to nie da jestem pewnien. Insekty trzeba tepic i "kibiców" co tylko potrafia "Forza" napisać
:O nie wiedziałem:p , chyba nie ma klubu bez wałków, bo zespół piłkarski to biznes a nie ma czystych biznesów w gospodarce wolnorynkowej:/Tomachos "czarny totek" w 1980 roku Milan ustawiał mecze i został zdegradowany do Serie B...
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 11 paź 2005, 19:28
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 paź 2005, 19:30
Chlopaczek pisze:Milan nie ustawial spotkan sam.Zdegradowali tez Lazio.Stara Dama rowniez byla zamieszana w cala sprawe wiec nie masz sie z czego cieszyc.
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 11 paź 2005, 19:36
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 19:39
Ciekawe. Wczoraj nie był spełniony ten ważniejszy a jednak się napinałeś. Pierwszy jest dość śmieszny.Babel pisze:Trudno ogólnie jest mnie sprowokowac do napinki w komentach.Zebym sie udzielił musi byc spełniony jeden z dwóch warunków(albo dwa naraz):
- musze byc wkurzony dniem, ogólnie mowiac rzeczywistoscia
- ktos mnie wkurzy jakims głupim hasłem na Inter w wirtualnym swiecie
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 11 paź 2005, 19:41
Jak sie postaramy to zmienimy - dla dobra forum:DTemat całkowiecie bez sensu. Nikt tego nigdy nie zmieni. Jestem pewien.
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 19:46
Snipp widze ze znow zaczynasz rozdrabniac tak aby było dla Ciebie wygodnie.Babel pisze:Wczoraj i dzis spenione były oby dwa warunki
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 19:48
Ależ oczywiście, że nie. Zwróć małą uwagę, iż ów tekst, który teraz przytoczyłeś jest bzdurą.Babel pisze:Snipp widze ze znow zaczynasz rozdrabniac tak aby było dla Ciebie wygodnie.
Miałem zły dzień i musze się ponapinać i wyżyć na forum. O! Zejdź na ziemię.Babel pisze:Wiadomo jak chcesz sie wyzyc to najlepiej wdac sie z kims w kłótnie i naublizac.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 19:53
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 19:59
Bzdurą jest to, że ktoś napisał jakieś głupie hasło na Inter zanim Ty zacząłeś się napinać. Co za tym idzie tekst o dwóch warunkach jest jawną bzdurą.Babel pisze:Skad ty mozesz wiedziec jaki mam nastrój i mowisz ze to jest bzudra.
Nie wymagam tego. Chcę jedynie abyć umiał przyznać się choć w pewnym stopniu do błędu. Rozumiem, że działałeś pod wpływem emocji, jednak nie byłeś prowokowany, więc rzekome dwa warunki spełnione nie były.Babel pisze: Zreszta o czym tu mowic napisałem głupie teksty, ale nie musze sie przed nikim, a szczególnie przed Toba tłumaczyc.
Mnie nie spotkasz w ogóle, ale nie o tym rozmawiamy. Pozostawny te tematy osobom odpowiednim. Dzieciom.Babel pisze:Ogólnie rzec biorac raczej rzadko spotkasz mnie na napinkach po niusami.
Dopieprzyłem się do tego co napisałeś. Dla mnie nie ma znaczenia czy ktoś ma nad avatarem 'Babel' czy coś innego. Ważne, że próbowałeś wcisnąć kit, aby poprawić swą nadszarpniętą reputację o ile o takowej można mówić w przypadku udzielania się na forum.Babel pisze:Wole jak dostracze Ci powodów do rozdrabniania moich postów na forum...tez zes sie do mnie dopieprzyłes...chyba naprawde Ci sie nudzi
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 20:46
Strasznie mi zalezy aby poprawic sobie u ciebie notowania, nie spie po nocach.Snipp_ pisze:aby poprawić swą nadszarpniętą reputację
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 11 paź 2005, 20:51
Nie u mnie. U mnie tylko tracisz. U ogółu, ogółu, który widzi.Babel pisze:Strasznie mi zalezy aby poprawic sobie u ciebie notowania, nie spie po nocach.
Konkrety. Zdanie powinno być kierowane w Twoją stronę, gdyż jako jeden z nielicznych uzytkowników po tym jak udowodniłem, że piperzysz głupoty starasz się mi dopierniczyć. Marnie, oj marnie.Babel pisze:Wiesz czasami chyba nie zdajesza sobie sprawy co pisesz.
Wolę tutaj.Babel pisze:Jesli masz jeszcze jakies ale zapraszam na priva.
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 11 paź 2005, 21:00
*_For_zaza_Milan_* pisze:To tyle Chyba powiniscie zamknąć ten temat bo znając Ibrahimović bedzie walił posty by nabijać a jak zwykle o footbalu nic mądrego nie napisze o poszczególnych meczach nie mówiac
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 paź 2005, 21:36
Konkrety.Moze dla ciebie sa to głupoty jednak moje posty zawieraja tresc a nie sa tylko pustymi wersamiSnipp_ pisze:po tym jak udowodniłem, że piperzysz głupoty starasz się mi dopierniczyć. Marnie, oj marnie.
Raczej Ty tracisz u ogólu który na forum piłkarskim docenia wiedze na temat futbolu, a nie rozdrabnianie i literówki, zyskujesz tylko u podobnych sobieSnipp_ pisze:Nie u mnie. U mnie tylko tracisz. U ogółu, ogółu, który widzi
Babel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio