Wybory prezydenckie (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Smithu » 11 paź 2005, 19:56

kupa69 pisze:Czy po to walczyliśmy o niepodległość ?!
Czy po to walczyliśmy o wolną Polskę ??!!
Czy po to walczyliśmy o DEMOKRACJĘ ???!!!

To co tu napisales powinno sie ukazac na jakis billboardach i w spotach reklamowych. Wtedy moze by jakos dotarlo :?
pippen pisze:Radzę Wam sie przysłuchac o czym oni mówią i kto tylko "pięknie opowiada" jak Kwasniewski a kto mówi o konkretach.

Nastepnym razem wlacz glosnik.
pippen pisze:No dajcie spokój ! przecież to nie talk show, wybieramy prezydenta, a nie prezentera TV.
Nie wydaje mnie sie :?
pippen pisze:To fałszywy człowiek

No raczej, a po co nam inny, i tak prezydent gowno robi w tym kraju.
pippen pisze:Potem Lech Kaczyński zakłada Prawo i Sprawiedliwość.

30 lat pozniej polska znow znika z map swiata.
pippen pisze:Kaczyński nie jest ideałem, ale ma bogatą biografię.
Malysz, walesa, baranina, maradona tez maja bogata, chcialbys ich na el presidente :?
cloner pisze:wejdz na zakladke wyksztalcenie i sprawdz kogo wybieraja ludzie dobrze wyksztalceni
A ty juz po studiach :P ze sie tak madrujesz :D
pippen pisze:bo Wałęsa po 80 roku zdradził ideały Solidarności
Tia, a kiedy powstala solidarnosc ?
Chlopaczek pisze:Fakt biografie ma ladna ale wazniejsze co bedzie robil w przyszlosci a nie to co zrobil.Jak zapowiedzial gdy wygra wybory to w pierwsza oficjalna wizyte pojedzie do Watykanu a potem do USA.O ile do okupacji Watykanu w naszym kraju przywyklem i rozumiem ze Kaczynski na kleczkac pogna do "stolicy Piotrowej" to z zaciesnianiem wiezi ze Stanami a co za tym idzie uzaleznianie sie od nich (albo dalesz uzaleznianie) naprawde mnie slabi.O wiele bardziej podoba mi sie Wschodni kierunek Tuska.
A juz calkowita farsa jest sojusz PiS-u oraz Kaczynskiego z Radiem MAryja i Rydzykiem.Rydzyk oficjalnie nawolywal do zatapiania Platformy.Tajemnica poliszynela jest natomiast to ze Rydzyk naklonil/nakazal rezygnacje z ubiegania sie o fotel prezydenta RP Giertychowi.Dalo to swietny skutek bo z tego co widze 64 procent zwolennikow LPR zaglosowalo na Kaczynskiego.Dla mnie osobiscie zwiazki Kaczora z Rydzykiem calkowicie go dyskredytuja.Ciekawe co Rydzyk otrzyma za swoje popracie?
Nie mowie ze Tuska jest swiety czy ze jest absolutnie najlepszym czlowiekiem zeby zostac "pierwszym".Jednak zostalo juz tylko 2 uczestnikow tego wyscigu i dla mnie zdecydowanie lepszy jest Tusku.Wybiore mniejsze zlo glosujac na niego (w moim odczuciu).Tusk nawet nie przekonuje mnie swoimi wizjami ale jesli postawimy go obok Kaczynskiego to dla mnie staje sie naprawde super prezydentem
Wiec do boju Donald.Oby zwolennicy Leppera nie poparli Kaczynskiego bo bedzie bardzo ciezko.Licze ze elektorat Borowskiego pomoze Tuskowi.Z tego co czytalem wyborcy JKM tez chca to zrobic (2 procent to zawsze cos).Jestem jednak przygotowany na zwyciestwo Kaczynskiego.Jestem przygotowany na najgorsze czyli najwieksza ilosc miejsc w sejmie dla PiS-u (co juz sie stalo) a urzad prezydenta (ktory jak wiadomo moze vetowac ustawy) dla Kaczynskiego.

Popieram, po prostu nawet nie ma co dodac.

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”