Real Madryt (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan
Reputacja: 0

Post autor: Bonso » 12 paź 2005, 10:38

a dla Zaragozy pierwszą bramke strzelił Woodgate...2 samobój to jest coś :D nie no, szczerze mówiąc, to lekka załamka :? ale ja tam w Woody'ego wierze ;)
Smithu pisze:Bonso moze wypieprzymy wszystkich i kupimy wszystkich nowych

ale czy ja napisałem, że oni wszyscy odejdą ? ja napisałem, ze ich los jest niepewny i zapewne odejdą, ale w kilku najblizszych sezonach, tak jak i inni zawodnicy będą sprowadzani w ciągu kilku lat. Przeciez w jednym okienku transferowych, wszystkiego się nie da zrobić ;) . Przedłużenie kontraktu z Casillasem to obecnie priorytet, w środku obrony powoli się wszystko układa, bo Woody mimo samobójczych bramek, gra dobrze i wygrywa większość pojedynków, boczni to już problem :/.. o ile jeszcze za Salgado przyjdzie Cicinho, to Carlos pogra już tylko góra 2 sezony, i nie ma za bardzo alternatywy dla niego..mial być Del Horno, ale wiadomo on już w Chelsea..może więc Ashley Cole, ale czy on się sprawdzi w Hiszpanii?? Wątpie. Co do pomocy to absolutnie zgadzam się ze Smitem, napastnicy to znowu 3 dobrych zawodników, z którym jeden musi siedzieć na ławie...bałem się, ze Real nie ma dobrego 4 napastnika, ale Soldado ostatnio potwierdza, że moze byc jednym z najlepszych (ostatnio hat-trick z San Marino ;) ). Tak więc mam nadzieje, że w najbliższym czasie, Real będzie naprawde Królewski :D

Wróć do „Hiszpania”