F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 164

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 paź 2005, 11:04

Zaza - widziałem i napewno Henry nie gra jak chocby 2 sezony temu gdzie poprostu wymiatał na boisku :!: Moze nie mozne znależ motywacji do dalszej gry w Arsenalu?
Czasami zmiana klubu moze wiele zmienic w grze danego zawodnika jak chocby przykaład kolegi Viery :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2005, 11:20

luk1208 pisze:Zaza - widziałem i napewno Henry nie gra jak chocby 2 sezony temu gdzie poprostu wymiatał na boisku Exclamation Moze nie mozne znależ motywacji do dalszej gry w Arsenalu?

No jak ? W popszednim sezonie król strzelców dwa sezony temu też ? To jak nie wymiata ? w tym tez pokaze swoja moc. Bo to jest Mistrz przez duże M.

Henry to jeden z hmm ? trzech najbardzie wszechstronych napastników świata. Którrzy cos juz maja na koncie. Strzela z 5 metrów i z 35 metrów. Wolny, wrzuty, rozne, aysty ma średnio w sezonie z 15 !!

Ty chyba nie mówisz o tym samym Henrym ? MISTRZ - Nic dodać.

Jeszcze raz napisze jak zasili Barca "za darmo" to wszyscy Cules powinni iść na pielgrzymke. :!:
luk1208 pisze:Czasami zmiana klubu moze wiele zmienic w grze danego zawodnika jak chocby przykaład kolegi Viery

No na pewno masz troche racji. I takich przykładów jest masse - ale nie chwal dnia przed zachodem słońca.

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 paź 2005, 12:27

luk1208 pisze:
a co do Balacka tpo jestem przeciw :!: nie potrzebny nam ten typ zawodnika bo za kogo by grał? pomoc Barca ma jedną z najsilniejszych w Europie a Balack napewno niechciałby siedziec na ławie.
Tyle ze Ballack gralby w pierwszym na dmie bo chyba nie powiesz mi ze jest gorszy od MvB albo Rafy czy tez Edmila. Poza tym Mister znalazl by dla niego jakies miejsce.

Henry w tej chwili razem Szewa to bezdyskusyjnie najlepsi napastnicy swiata. I jezeli Francuz przejdzie do FCB to moze nie pojde za rada Zazy na pielgrzymke ale na pewno ta jakos hucznie uczcze

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 paź 2005, 13:05

moze i Balack jest lepszy od VB ale uwazam ze nie jest on potrzebny Barcelonie. Lepiej zainwestowac w obronce klasowego i napewno na tym lepiej wyjdziemy, bo pomoc jest dobra a obrona to pozostawia wiele do życzenia :!:

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 12 paź 2005, 15:54

Bienias pisze:Henry w tej chwili razem Szewa to bezdyskusyjnie najlepsi napastnicy swiata. I jezeli Francuz przejdzie do FCB to moze nie pojde za rada Zazy na pielgrzymke ale na pewno ta jakos hucznie uczcze
Mowa 8) napastnicy wielozadaniowi.

No dobra z pielgrzymka przesadziłem ale na msze będzie musiał dać jak cos z tego bedzie. :wink:

Misza Ballack ? jak zdecyduje sie odejśc to mimo wszytsko stawian na MU. Barca go ponoć "kręci" ale tak jest wieksza rywalizacja a sir Alex Ferguson "da" mu miejsce od zaraz.

Po sezonie tacy gracz za darmo do wychaczenie: Henry, Ballacka, Cassano ale bedzie sie działo w czasie mercato :twisted:

Pozdro

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 12 paź 2005, 16:03

*_For_zaza_Milan_* pisze:Po sezonie tacy gracz za darmo do wychaczenie: Henry, Ballacka, Cassano ale bedzie sie działo w czasie mercato Twisted Evil

chyba, że podpiszą nowe kontrakty ;)

Co do Henry'ego to myślę, że jeśli Arsenal'owi będzie szło dobrze to Thierry nowy kontrakt podpiszę. Choćby z miłości do tego klubu.

Ballack może być już Bayern'em znudzony. MU to wersja prawdopodobna.

A Cassano to....Cassano. Nigdy nie wiadomo co mu do głowy przyjdzie :P

Awatar użytkownika
hellas
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: hellas » 12 paź 2005, 16:44

ja mysle.. ze Henry juz odejdzie z arsenalu moze i kocha ten klub ale pewnie wie ze z nimi raczej zadnego sukcesu nie osiagnie..
co do Cassano to nie chce zeby tak sie stalo ale wydaje mi sie ze w nastepnym sezopnie zobaczymy go w koszulce..Juve..
A Ballack.. tak mi sie marzy zeby do interu przeszedl.. no ale powazna konkurencja do niego jest Man Utd..

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 paź 2005, 18:42

Dlatego nie widze miejsca dla Balacka w Barcelonie bo tam musiałby walczyc o miejsce w składzie a np w MU czy Realu raczej miałby pewne miejsce w wyjsciowej 11.
Ja bede sie dalej upierał ze Barcelonie najbardziej potrzebny jest klasowy obronca, który polepszyłby blok defensywy niz kolejny pomocnik czy napastnik :P

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 paź 2005, 20:16

To jaki wg ciebie jest potrzebny ten obronca(nazwisko)? na swieice jest niewielu pilkarzy defensywnych pasujacych do ofensywnego stylu Barcy a jak juz pasuja to trudno ich sciagnac np A. Cole

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 12 paź 2005, 20:26

Bienias pisze:To jaki wg ciebie jest potrzebny ten obronca(nazwisko)? na swieice jest niewielu pilkarzy defensywnych pasujacych do ofensywnego stylu Barcy a jak juz pasuja to trudno ich sciagnac np A. Cole
Wiem ze jest duzo obronców, którzy pasują stylem gry do Barcy. Mógłbym wymieniac piłkarzy jakich ja bym widział ale czy to cos pomoże w tych transferach?
Moze zarząd zrobi transfer cos w stylu Deco, czyli bardzo niespodziewany a zarazem bardzo trafny :D

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 12 paź 2005, 23:11

Jedyna pozycje jaka bym wzmocnil w obronie to lewa strona. Reszta nie wymaga korekt bo inni dostepni nie sa w cale lepsi od tych co sa. Jak tylko obrona zacznie porzadnie funkcjonowac to posty typu obrona jest slaba trzeba ja wzmocnic, przestana miec racje bytu.

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 14 paź 2005, 20:19

Bienias pisze:Reszta nie wymaga korekt
Może napad i pomocn nie potrzebuje korekt ale jeszcze paru zawodników by się przydało :wink: . Zagrzało by to piłkarzy Barcy do wyśiłków na treningach. Wtedy każdy by wiedział że nie ma pewnoego miejsca w składzie(może po za Ronaldinho), gdyż miał by poważnego konkurenta .
Moim zdaniem za pewną pozycję ma dwóch graczy...
:arrow: Puyol
:arrow: Valdes

Oczywiście nie mówię że są to słabi i źli zawodnicy, ale nie mają poważnych konkurentów.

1) Puyol - jeden z najleprzych defensorów na świecie i europie. Ale wątpie czy Edmilson czy Oleguer nawet w wysokiej formie "wygryźli" by go ze składu :wink: .

2) Valdes - młody dobry bramkarz. Ale zmiennika też nie ma zbyt wygórowanego.... Jorqera jest akurat(....)ale na ławkę.. Moim zdaniem gdyby Katalończycy zainwestowali w młodego Kameni'ego to by coś ruszyło. Ale jak wiemy młody Kameruńczyk czeka na nowy kontrakt od Espanyolu :evil:

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 14 paź 2005, 21:02

Zgadzam się z postami moich kolegów...jak narazie tylko defensywa wymaga wzmocnień...gdyby udało im się ściągnąć jakiegoś klasowego obrońcę..to byłoby już wszystko okej.. :lol: nie mam narazie nikogo konkretnego na myśli...ale jak sobie kogoś wymyśle to będziecie "pierwszymi", którzy się o tym dowiedzą...
i jeszcze jedno..o ile mnie pamięć nie myli, to przed sprowadzeniem Van Bommela do Barcy ..myślono również o spróbowaniu go na pozycji obrońcy i do tego środkowego:P
Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 14 paź 2005, 21:03

Dombroś pisze:najleprzych
on najleprzy nie jest, ale najlepszy może tak... :wink:

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 paź 2005, 21:52

Ciekawie jak w jakim ustawiniu bedzie grała jutro Barca z Deportivo? słyszałem cos ze Marquez ma byc cofniety na srodek obrony a Van Bomel ma zgrac za niego w pomocy :!:
Rijkard powołał na ten mecz Maxiego a dał odpocząc Larssonowi, moze to szansa dla argentyczyka na pokazanie sie?

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”