R jak Rasiak - Strona 33

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Czy Rasiak powinien grać w reprezentacji Polski?

Tak
54
42%
Nie
74
58%
Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 12 paź 2005, 23:15

Kod: Zaznacz cały

W sumie to Crouch jest takim angielskim Rasiakiem
Nie prawda Crouch gra dobrze też nogami,jest szybki a Rasiak dziś nic nie pokazał,Crouch też słabo zagrał ale krótko grał.Rasiak mial kilka dobrych meczów ale dzisiejdszy mu wogle nie wyszedł

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 12 paź 2005, 23:17

Tomi pisze:Nie prawda Crouch gra dobrze też nogami,jest szybki a Rasiak dziś nic nie pokazał,Crouch też słabo zagrał ale krótko grał.Rasiak mial kilka dobrych meczów ale dzisiejdszy mu wogle nie wyszedł
No może jest i lepszy od Rasiaka ale też za dużo nie pokazuje na boisku. A kiedy strzelił ostatniego gola w lidze ? :>

Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 12 paź 2005, 23:19

Babel pisze:Powinni nakrec film(najlepiej jakiegos tasiemca) pt.Kariera Grzegorza Rasiaka czyli jak przecietnego piłkarza mozna stac sie gwiazda futbolu

Albo ktos moglby sie pofatygować , i zrobic jakas kompliacje o Rasialdo ! I wszystkie jego bledy w reprezentacji skupic w jedna calosc :roll:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 12 paź 2005, 23:20

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr jak drewno

Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 12 paź 2005, 23:32

Cloner ja mam takie pytanie ty czasem nie jestes jakas rodzina z Rasiakiem :D, nie to zebym cie chcial obrazic ale tak go bronisz ze nie moge w to uwierzyc, nawet najlepszym naleza sie slowa krytki :D ale to by bylo chba i tak za malo wobec gry naszego super-snajpera Rasialdinhoooooooooooooooo pzdr

PS: Otworz oczy i ocen obiektywnie gre twojego idola

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8690
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 paź 2005, 23:34

kibic_korony pisze:Cloner ja mam takie pytanie ty czasem nie jestes jakas rodzina z Rasiakiem :D, nie to zebym cie chcial obrazic ale tak go bronisz ze nie moge w to uwierzyc, nawet najlepszym naleza sie slowa krytki :D ale to by bylo chba i tak za malo wobec gry naszego super-snajpera Rasialdinhoooooooooooooooo pzdr

PS: Otworz oczy i ocen obiektywnie gre twojego idola
hehe, no niestety nie ma miedzy nami zadnych powiazan ;)
a szkoda, fajnie byloby byc rodzina Grzegorza :)

p.s. - oczy mam otwarte :lol:

pozdro

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 12 paź 2005, 23:39

Ciekawi mnie co kierowalo Janasem podczas powołan do kadry :roll: Bo przeciez nie ulega watpliwosci ,ze Rasiak (czyt. Drewno) nie zasluguje na powołania :!: To co on wyprawia na boisku (czyt. nic nie robi) to juz przesada :evil: Istny Świerk ,albo i gorzej Dąb.

Panie Janas ,niech pan Rasiaka lepiej nie zabiera na MS 2006 bo miejsca szkoda w kadrze ,sa lepsi nawet w drugiej Polskiej Lidze :!:

Pozdro

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8690
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 12 paź 2005, 23:41

Ibrahimović pisze: Panie Janas ,niech pan Rasiaka lepiej nie zabiera na MS 2006 bo miejsca szkoda w kadrze ,sa lepsi nawet w drugiej Polskiej Lidze :!:
to czemu Ci drugoligowcy nie sa zauwazani przez wyslannikow Tottenhamu czy Derby County :?:
albo chociazby czemu nie graja w 1.lidze :?:
np. w Groclinie :lol: (w koncu tam sie wypromowal Rasiak)

pozdro

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 12 paź 2005, 23:44

cloner pisze:to czemu Ci drugoligowcy nie sa zauwazani przez wyslannikow Tottenhamu czy Derby County
albo chociazby czemu nie graja w 1.lidze
np. w Groclinie (w koncu tam sie wypromowal Rasiak)
No wlasnie to mnie najbardziej zastanawia :roll: ,bo to co gra Rasiak (nie gra) to sie w glowie nie miesci ,zamiast biegac - chodzi ,wszystko robi nie tak ,macha rekoma (galeziami) i mysli ,ze tym odstrzaszy obroncow :roll: Co chyba nie tak ....

Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 12 paź 2005, 23:47

cloner nie wiem czemu ty tak bronisz Rasiaka. Zagrał słaby mecz, ba słaby to mało powiedziane zagrał fatalny mecz, w ogóle nie przypominam sobie w kadrze jego jakiegoś super występu (może Węgry, Izrael), ale nie zasługuje moim zdaniem (i zapewne przeważającej większości) na miejsce w wyjściowej jedenastce czy nawet kadrze. Niech sobie grzeje ławe w Tottenhamie, szczerze wątpie tam w jego sukces. Niech dalej dobija do pustej, choć dzisiaj by chyba i tego nie zrobił.

I możesz mnie nie lubieć, krzyczeć, dać karę, ale ja i tak zdania nie zmienie :wink:

Rasiakowi mówie NIE :!:

P.S
Z tą kompilacją to dobry pomysł :lol:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 13 paź 2005, 2:17

Tomi pisze:Nie prawda Crouch gra dobrze też nogami,jest szybki a Rasiak dziś nic nie pokazał,Crouch też słabo zagrał ale krótko grał.Rasiak mial kilka dobrych meczów ale dzisiejdszy mu wogle nie wyszedł
To miał być żart??? :rotfl2: Oglądałem kilka meczów Liverpoolu z Crouchem :afro: w składzie. Wyglądało jakby drużyna grała bez napastnika, a zamiast niego biegał jakiś drągal. On chyba pomylił dyscypliny. :angry2: Powinien był wybrać skok w zwyż, gdzie rywalizowałby z Rasiakiem. Może on jest spokrewniony z naszym Drewniakiem :zgoda: bo to że robi karierę (Liverpool, reprezentacja). To też jakiś fenomen!!! Co do Rasiaka to nie widziałem (oprócz meczów na Ukrainie) żeby kiedyś dobrze zagrał! Przecież jakis czas temu Rasiak też grzał ławę w reprezetacji i wszyscy na niego jechali, a po kilku bramkach dla Derby znów stał się wielki (wg niektórych też umiejętnościami) :warrior: Ich obu grę oceniam tak :rotfl2: :hardkor2: :pogrzeb:
Parówkowym DREWNIAKOM mówimy stanowcze NIE!!! :naughty:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 13 paź 2005, 11:26

cloner pisze:to czemu Ci drugoligowcy nie sa zauwazani przez wyslannikow Tottenhamu czy Derby County Question
albo chociazby czemu nie graja w 1.lidze Question
np. w Groclinie Laughing (w koncu tam sie wypromowal Rasiak)
No własnie czemu ?W drugiej lidze biega tylu zawodników co potrafia celnie podac, jakby ich oszlifowac piłkarsko zagranica moze mielibysmy wiekszy pozytek niz z drewnianego Grzesia
A tak na serio kariera Rasiaka mogłaby być scenariuszem do filmu Kariera Nikodema Dyzmy II.Ciekawy jestem ile Rasiak musi zagrac słabych meczy zeby wysłac go na trybuny.
Gdzies przeczytałem zdanie piwusa ze wcale sie nie zdziwi jak Franek nie dostanie powołania do kadry na mundial.Zgadzam sie z tym w 100%.Wiadomo kto napewno na nie pojedzie Grzesiu Rasiak przecież on gra w Tottenhamie.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 13 paź 2005, 13:06

Moim zdaniem po tym co pokazał Rasiak to go nie powienien Janas go wogóle na mistrzostwa.. :angry: :pogrzeb: przecież to było jest ibedzie drewno na ołówki!!

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”