Filmy

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Filmy

Post autor: futbolowa » 08 sty 2019, 13:57

cloner pisze: Fajna sprawa, mąż pracuje i żona do kina różne pakiety widziałem, głównie sportowe, basen, siłownia, ale kino? nieźle.
MyBenefit - nie wiem, jakie inne opcje tam są - my chodzimy do kina albo kupujemy młodej coś w Smyku, z pozostałych nie korzystamy. I jakoś nie widzę w tym nic dziwnego, że idziemy do kina z jego bonusu - dla zasady powinniśmy wydać kasę na mój bilet? :mrgreen: A dodam, że przez lata pracy w kinie mogłam chodzić za darmo na każdy seans, a skorzystałam z tej opcji tylko dwa razy - kiedy Marcin wszedł na świąteczny voucher (narzeczona pracuje, on dostaje ;)) i kiedy koleżanka z pracy mnie wyciągnęła po naszej zmianie.
cloner pisze: Życzę jak najlepiej. Ale sama już pisałas w przeszłości ile to miałaś róznych upustów, więc ta kiepska ironia zbędna.
No tak, chyba nigdy nie przeżyjesz tego, że remontowałam znajomym mieszkanie w zamian za niższy czynsz :D
Na pozostałe rzeczy sobie zapracowałam, więc nie czuję się źle z tym, że np. w ramach wymiany barterowej dostawałam książki czy dostęp do screenerów ;)

Wróć do „Hyde Park”