Filmy

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Filmy

Post autor: cloner » 08 sty 2019, 14:21

futbolowa pisze: Za to Ty wiecznie mi to wypominasz, jakbym co najmniej komuś wydarła to z gardła albo ukradła.
Eeeee, przesadzasz. Jak ktoś coś dostaje za darmo to nie kradnie, tylko ma farta.
futbolowa pisze: Znajomi dostają domy, samochody i wycieczki zagraniczne w ramach prezentów od rodziców, mam mnóstwo koleżanek, które nie pracują, bo nie muszą - i nie uważam za konieczne wypominać im tego.
Moi znajomi też mają, ale się tym nie chwalą.
futbolowa pisze: Czy gdyby Ciebie przyjaciel rodziców, którego znasz od dziecka, poprosił, byś zamieszkał u niego za kilkaset zł niższy czynsz, bo potrzebuje kogoś zaufanego, kto zajmie się mieszkaniem i je trochę odnowi, to nie skorzystałbyś z tego, gdybyś akurat planował ślub i szukał lokum?
Oczywiście że bym skorzystał. Jak ktoś mi coś proponuje, na czym mi zalezy to raczej nie odmawiam :mrgreen:
futbolowa pisze: bo dostały mieszkania w pakiecie z mężami
Mogłaś też wziąć mieszkanie w pakiecie z mężem. ;)

futbolowa pisze: A te programy bardzo się im opłacają, bo w przeliczeniu na jednego pracownika to nie wychodzi drogo (nie mam pojęcia ile, ale z pewnością nie równałoby się to premii wartej kilkaset zł na osobę).
A to oznacza, że skoro tym firmom się to opłaca, że wszystkie ceny są CHOLERNIE ZAWYŻONE.

Wróć do „Hyde Park”