Filmy

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Filmy

Post autor: futbolowa » 08 sty 2019, 14:30

cloner pisze: Eeeee, przesadzasz. Jak ktoś coś dostaje za darmo to nie kradnie, tylko ma farta.
Ale to przecież nie było za darmo ;) Płaciłam czynsz i rachunki, wyremontowałam mieszkanie, na koniec dostałam opcję szybkiej wyprowadzki albo zakupu, zdecydowałam się na zakup, zaczęłam załatwiać kredyt, a ci się w ostatniej chwili wycofali. Swoją drogą - dobrze na tym nie wyszli, bo mieszkanie stoi puste już tyle miesięcy. Nawet gdy ktoś wynajmuje bez czynszu - a są takie przypadki - to i tak nie uważam, aby mieli to za darmo, bo muszą np. wyłożyć kilkadziesiąt tysięcy na remont.
cloner pisze: Moi znajomi też mają, ale się tym nie chwalą.
Moi też się nie chwalą - i co z tego?
cloner pisze: Oczywiście że bym skorzystał. Jak ktoś mi coś proponuje, na czym mi zalezy to raczej nie odmawiam
No więc właśnie. I naprawdę uważasz, że ktoś miałby prawo się o to do Ciebie czepiać? ;)
cloner pisze: Mogłaś też wziąć mieszkanie w pakiecie z mężem.
A czemu niby miałabym tak zrobić?
cloner pisze: A to oznacza, że skoro tym firmom się to opłaca, że wszystkie ceny są CHOLERNIE ZAWYŻONE.
No, w takim Smyku to na co dzień nie kupuję, bo te same zabawki w necie kupię dużo taniej, a ubrania są co prawda lepszej jakości, ale też bez przesady, by za zwykłe legginsy dla dziecka wydać 50 zł. W tej cenie mamy dwie pary dla siebie i dwie pary dla niej z innego sklepu :D

Wróć do „Hyde Park”