Co na plus: Gol Franka (i nie chodzi o Lamparda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MARCINNN » 13 paź 2005, 16:43
MARCINNN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 13 paź 2005, 17:02
Bonso

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 13 paź 2005, 17:11
Jestes jedna z tych osob, ktora oglada mecz i nie widzi kto jest dobry na boisku, albo robisz to na zlosc, bo go wczesniej nie lubiles (ja z reszta tez) ale po przeprowadce do Rosji zrobil bardzo duzy postep i jestem pelen podziwu dla tego zawodnika, podpora naszej defensywy pzdrserek408 pisze: Jop 2+ co Janas w nim takiego widzi![]()
na tej pozycji powinien grać Kłos
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 13 paź 2005, 17:17
kibic_korony pisze:Jestes jedna z tych osob, ktora oglada mecz i nie widzi kto jest dobry na boisku
kibic_korony pisze:albo robisz to na zlosc, bo go wczesniej nie lubiles (ja z reszta tez) ale po przeprowadce do Rosji zrobil bardzo duzy postep i jestem pelen podziwu dla tego zawodnika, podpora naszej defensywy pzdr
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: RadoGol » 13 paź 2005, 17:20
Tylko on i w klubie gra na tej pozycjiBonso pisze:Mariusz Lewandowski : 5 - słaby !! on sie zupełnie nie nadaje na defensywnego pomocnika !! wiele beznadziejnych strat, wielka niepewność...panie Janas, to jest stoper, nie pomocnik !!
RadoGol
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 13 paź 2005, 17:22
RadoGol pisze:Tylko on i w klubie gra na tej pozycji
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 paź 2005, 17:27
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 17:34
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 17:38
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 13 paź 2005, 17:41
Oj nie zgodze sie w kilku przypadkach: Żewłakow jak mowilem warto na tej pozycji wyprobowac Adamskiegocloner pisze:Boruc - Baszczynski, Jop, Lewandowski, Zewlakow - Smolarek, Szymkowiak, Radomski, Krzynowek - Rasiak, Zurawski
rezerwa :
Kowalewski - Kielbowicz, Bak, Kazmierczak, Kosowski, Sobolewski, Saganowski, Frankowski
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 17:44
Jak narazie zagral w 1 meczu bo nie bylo MIDO i pare minut w reszcie, watpie zeby dostawal szanse!!! dla mnie gosc bedzie grzal lawe,bagg pisze:Skoro gra w Tottenham'ie i tam dają mu szansę, ktorą wykorzystuję to napewno nie jest słaby
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 paź 2005, 17:53
czeher pisze:Jak narazie zagral w 1 meczu bo nie bylo MIDO i pare minut w reszcie, watpie zeby dostawal szanse!!! dla mnie gosc bedzie grzal lawe,
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 paź 2005, 17:53
Z wielu rzeczy na forum potrafię się śmiać, ale z żartów typu Radomski w pierwszym składzie a Sobolewski na rezerwie jakoś nie mogę. Może nie wiem o co kaman w tym dowcipie?cloner pisze:Podsumowujac te mecze w eliminacjach oraz towarzyskich podam moja sklad reprezentacji Polski
Boruc - Baszczynski, Jop, Lewandowski, Zewlakow - Smolarek, Szymkowiak, Radomski, Krzynowek - Rasiak, Zurawski
rezerwa :
Kowalewski - Kielbowicz, Bak, Kazmierczak, Kosowski, Sobolewski, Saganowski, Frankowski
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 13 paź 2005, 17:53
MARCINNN pisze:nawet Lewandowski zaczął rozgrywać
Bo byl, niech przechodzi do Arsnelu. Albo nie ! bo ci sa za slabi. Lepiej do manu w koncu tam ze szkotami maja poukladane.cloner pisze:ze najlepszy na boisku byl Boruc
cloner pisze:ja bronie Rasiaka
Ale co za duzo to nie zdrowo.cloner pisze:Lewandowskiego
cloner pisze:Zurawski przez te 39minut takze, nic nie pokazal
Widac ze latal bez ladu i skladu a to raczej wina trenera niz zawodnika. Ebi nauczony jest grac jako pomocnik, lubi strzelac bramki to gra czasem jako napadzior. Z Anglia gral nie wiadomo gdziecloner pisze:roznica astronomiczna
Slepi?cloner pisze:inni chca sie go pozbyc z kadry
cloner pisze:ze za dlugo trzymal pilke przy nodze
cloner pisze:Boruc - Baszczynski, Jop, Lewandowski, Zewlakow - Smolarek, Szymkowiak, Radomski, Krzynowek - Rasiak, Zurawski
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 13 paź 2005, 17:59
czeher
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio