I dlatego nigdy nie będziesz dobrym moderatorem.
To że ktoś jest chamem czy jest nawet jak to nazwałes nawiedzony nie oznacza że nie potrafi pisać merytorycznych tekstów.
Jedno nie ma nic wspólnego z drugim. A jeśli uważasz inaczej proszę bardzo. Masz pole do popisu. Odnieś się do jego tekstu który jest w moim pierwszym poście w tym temacie. Czekam na to aż ktoś to zrobi od 13 stron. Wskaż manipulacje, kłamstwa, przeinaczenia. Zamiast tego jego, mnie czy Masacra spotykają tylko ataki ad personam.
To ja już wolę nawiedzonego który ma coś do powiedzenia niż panów z klasą(oczywiście jak im się samym wydaje) nie mających do powiedzenia nic poza...chamstwem czyli atakami ad personam.
Hahahahhahah.sickstick pisze: Moja siostrzenica ma obecnie 2 latka, jest już po 3 operacjach serca, leczoną ją m.in. sprzętem kupionym przez WOŚP. Nie będę się silił na epitety względem takich ludzi jak Kamil którzy nie są takiego silenia warci, ale jakie ja mogę mieć za zdanie o osobach które w imię politycznej gadki życzą śmierci małym dzieciom, takim jak moja siostrzenica? Szkoda na was chwili zadumyJak nie chcecie to na Owsiaka nie wrzucajcie, wasza sprawa, ale odmawianie niesienia komuś pomocy bo wyznaje inną stronę polityczną... obrzydlistwo.
No tak życzę śmierci małym dzieciom.
Jeszcze tego tutaj brakowało.
Sekta Owsiaka w natarciu.