F.C. Barcelona (zbiorczy) - Strona 165

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
Awatar użytkownika
szpari
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szpari » 14 paź 2005, 21:53

ewidentnie defensywa nic wiecej za duzo bramek traca moze jakas mlodziez kompany czy van der Boore sa mlodzi ale z perspektywami

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 paź 2005, 21:55

szpari pisze:kompany czy van der Boore

fan Football Manager'a ?

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 14 paź 2005, 22:01

szpari pisze:ewidentnie defensywa nic wiecej za duzo bramek traca moze jakas mlodziez kompany czy van der Boore sa mlodzi ale z perspektywami
heh widac odezwał sie wielki znawca talentów piłkarkich :P
Tego pierwszego znam a ten drugi to kto? bo jak narazie nie słyszałem o nim wogóle.
Na dzien dzisiejszy potrzbny Barcelonie doświadczony defensor a nie grajek, który ma sie ograc w tym klubie.

Awatar użytkownika
adekk
Pomarańczowy skrytożerca
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: adekk » 14 paź 2005, 22:04

szpari pisze: moze jakas mlodziez kompany
Jestem za...ale raczej czy Barca nie potrzebuje takich dobrych "od zaraz"....może się mylę...oby, oby...ale czy nie lepsi byliby tacy w stylu Alex'a z PSV albo Cris'a z Lyonu albo Juan'a (chyba) z Bayer'u.....ale to już zależy tylko od działaczy Blaugrany... 8)
Pozdrawiam...

van den Borre ten koleś z Anderlechtu??ciekawe jaki jest w rzeczywistości??...hmmm...??
Ostatnio zmieniony 14 paź 2005, 22:30 przez adekk, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
szpari
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szpari » 14 paź 2005, 22:06

no tez macie racje przydalby sie jakis dobry doswiadczony zawodnik

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 14 paź 2005, 22:10

właśnie van den Borre w Football'u katował nieziemsko, ale czy w rzeczywistości też tak jest??

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 15 paź 2005, 9:19

kulekfcb pisze:ale czy w rzeczywistości też tak jest??

I to pytanie dręczy wszystkich :twisted: . Przez najbliższe dwa sezony nie ma co sprowadzać młodych talentów takich jak van den Borre, bo w managerze wymiata ostro to fakt ale czy w rzeczywistośći??? Jedna wielka zagadka.
Co do Kompany'ego to już jest troszkę jaśniejsza sytuacja :wink: . Anderlecht gra coraz więcej w Pucharach , dzięki czemu młoldy Belg się lansuje i wyrabia sobie renome. Ale słyszałem że coś na boku kręci z nim Chelsea..Ale to chyba plota. Każdy zespół teraz chce go mieć w swoich szeregach :wink: .

Ale jak mówiłem, przez najbliższe sezony na obronie powinni pojawić się znani i dobrzy zawodnicy, którzy nie zawiodą.Ale to nie jest tanie :evil:
Ja tam nic nie mam jakby do Barcy przeszedł Chivu czy Ashley Cole.
Ale ostatnimy czasy głośno się koło nich zrobiło.

1) Chivu- Rumuna chcą kupić najlepsze zespoły Serie A i nie tylko.
2) Ashley Cole- Nie dawno podpisał nowy kontrakt z Arsenalem..A do tego jeszcze Mourinho z nim też kiedyś gadał na temat ewentualnego trasferu. I nie wieżę aby trener Chelsea zostawił Anglika w spokoju..

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 paź 2005, 9:30

adekk nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że żaden z wymienionych przez Ciebie zawodników nie ma paszportu UE więc nie ma sensu sprowadzać ich (przynajmniej na chwilę obecną) na Camp Nou...

Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luk1208 » 15 paź 2005, 10:25

widze ze mamy tutaj super znawców CM, ale gra komputerowa to nie prawdziwa piłka, dlatego jak ktos jest super na CM to w rzeczywistosci tak nie musi byc :P
Dzisiaj Defensywa bedzie miała kolejny sprawdzian i ciekaw jestem jak sobie poradzi?

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 15 paź 2005, 13:40

Skończmy temat o obronie Katalończyków 8)
Już za pare godzin będziemy z ciekawością oglądać mecz naszych ulubieńców z zespołem Deportivo :smile2:

Deportivo jeszcze dwa sezony temu było wielkie a teraz skończyła się ich era.Ale ja chciałem powiedziać o czym innym :smoke: . Chiałem wyrazić swoje zadowolenie w związku z tym iż dzisiejszego dnia zadebiutuje po długiej pszerwie Tiago Motta :jupi: Z czego barrdzo się cieszę (troszkę dyplomatycznie to zabrzmiało).Powoli Barca wraca do starego składu ,a raczej zawodnicy wracają do dobrej formy :peace: . Moje odczucie jest takie że Motta dzisiaj jeszcze nie będzie grał olśniewająco ale już w meczu przeciwko Panathinaikos'owi będzie wymiatał :king: . Messi także dostał powołanie na ten mecz i wygraną powinniśmy mieć jak w banku.

PzDr for all :pijemy:

Awatar użytkownika
sebol_fcb
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sebol_fcb » 15 paź 2005, 14:50

Dombroś pisze:Chiałem wyrazić swoje zadowolenie w związku z tym iż dzisiejszego dnia zadebiutuje po długiej pszerwie Tiago Motta :jupi: Z czego barrdzo się cieszę
Również i ja zadowolony jestem z tego faktu :). Wierzę i 3mam kciuk za to by do końca sezonu nie złapał już żadnego urazu. Wtedy śmiało będzie mógł rywalizować o miejsce w wyjściowej 11stce. Czy to z van Bommelem czy Marquezem na pozycji pivota. Wydaje mi się jednak że dziś jeszcze Mister nie da mu szansy występu. Co najwyżej ostatnie kilka / kilkanaście minut. Ale na poczatek dobre i to :wink:.

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 15 paź 2005, 15:38

Serce roście patrząc, że w temacie się coś dzieje. Szkoda, że wcześniej nie mogłem wkroczyć do dyskusji. Odnośnie dzisiejszego spotkania to jestem niezwykle ciekaw co pokaże Barca. Trzeba sobie zdać sprawę z tego, że Depor jest mocne a Barca dawno nie zagrała na pełnych obrotach. Powrót Thiago to cudowna wiadomość. Bardzo lubię tego zawodnika i cieszy jego powrót, ale ciężko mu będzie wywalczyć sobie jakieś miejsce w składzie. Musi dostać kredyt zaufania do Rijkaarda. Dzisiaj pewnie wejdzie na ostatnie minuty, zbierze brawa i może dotknie kilka razy piłkę.

PS: sebol from VEB :>

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 15 paź 2005, 18:32

Witamy Sebola z VeB :D

Awatar użytkownika
szpari
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: szpari » 15 paź 2005, 18:43

serce mi mowi ze fcb dzisiaj wygra i wiemy wszyscy ze musi wygrac mam nadzieje ze ustabilizowali juz forme i wszytsko bedzie w jak najlepszym porzadku motta bedzie chcial pokazac swoje umiejetnosci wiec dla druzynyu bedzie to wielki plus

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Janio » 15 paź 2005, 19:16

szpari pisze:motta bedzie chcial pokazac swoje umiejetnosci wiec dla druzynyu bedzie to wielki plus
Wątpię żeby Thiago miał dzisiaj okazję do dłuższego zaprezentowania swoich umiejętności - jeśli zagra to ostatnie kilka/kilkanaście minut. W końcu miał dość długą przerwę i nie jest zapewne w zbyt imponującej dyspozycji...
Najważniejsze żeby w najbliższej przyszłości znowu nie złapał jakiegoś urazu bo zaczyna to być trochę irytujące :?

VeB!!!

Zablokowany

Wróć do „Hiszpania”