Wiesz oficjalnie nic nie wiem o Mido ale wygladało na coś grożniejsze. Zaraz zapewne Ania coś napisz w temacie. Ja nic nie szukałem na ten temat.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 02 paź 2005, 11:36
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 02 paź 2005, 14:42
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 paź 2005, 12:10
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 15 paź 2005, 12:17
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 15 paź 2005, 12:39
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 paź 2005, 12:43
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 15 paź 2005, 19:24
Nie 'chyba', tylko 'napewno'.*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba zamyka tym poczatkiem w Premiership usta tym którzy twierdzili ze "już umarł" ...
Heh, ja po cichu liczę na remis.*_For_zaza_Milan_* pisze:Za tydzień MU na tapecie i bedzie na pewno ciekawie
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 15 paź 2005, 19:47
Dombroś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 15 paź 2005, 20:56
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 paź 2005, 11:31
No o nim się w Anglii wiele mówi ostatnio, nawet Jol stwierdził, że Lennon to przyszłość Tottenhamu. Chłopak ma przed sobą wielką karierę, oby tylko tego nie zespsuła jakaś kontuzja....*_For_zaza_Milan_* pisze:Jednak warto zwrócić uwage na młodego Lennona. Koleś ma 18 lat ale jest nie przeciętny :!;
Wiesz, w sumie to było wiadome od dawna, tylko zbyt często do niego chcieli dogrywać piłkarze ze środka pola, i po prostu nie miał chłopak szansy na pokazanie się...Dombroś pisze:Defoe pokazał że specjalizuje się nie tylko w strzelaniu bramek ale i dogrywaniu piłek do kolegów
Anka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 16 paź 2005, 12:47
Anka pisze:nawet Jol stwierdził, że Lennon to przyszłość Tottenhamu. Chłopak ma przed sobą wielką karierę, oby tylko tego nie zespsuła jakaś kontuzja....
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: marcin90 » 16 paź 2005, 13:05
marcin90
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 16 paź 2005, 14:11
*_For_zaza_Milan_* pisze:Za nazwisko nie gra na pewno Wink Lennon Cool
W sumie ja już na to nie liczę, bo atak Mido - Defoe genialnie się nie tylko uzupełnia, ale też strzela bramki. Grzesiu jest żelaznym rezerwowym - gdy jeden z tej dwójki dozna kontuzji, to Polak od razu wskakuje... chyba, że Jol postawi na Keane'a, w co wątpię.marcin90 pisze:Mam nadzieję, że zacznie też grać Grzesiu Rasiak, który w drugiej lidze błyszczał i może sobie poradzić nawet w Premiership.
Anka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 21 paź 2005, 16:21
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 21 paź 2005, 16:28
kaczy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio