Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 10 lut 2019, 22:18
ozob
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 10 lut 2019, 22:20
Nie takie tuzy jak Piątek spalały się psychicznie w Milanie. Sportowo to już nie ten poziom co kiedyś, ale otoczka i presja pozostały. Mówił o tym nie jeden piłkarz.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 10 lut 2019, 22:21
Smashing Pumpkins
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 10 lut 2019, 22:23
Kojiro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 10 lut 2019, 22:30
piotrcies
seba82

panmechiko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 10 lut 2019, 22:42
Krzysiek ogólnie dobrze trafił w moment przychodząc do Milanu. Klub nie jest teraz ustawiony rdzennymi graczami, którzy by tworzyli kolektyw od kilku sezonów, dlatego łatwiej mu było wejść bez kompleksu w grę. Podstawę tworzą ludzie, którzy niedawno sami wchodzili do zespołu a nie wiadomo jak to się wszystko też potoczy w lecie, ilu tak naprawdę z nich zostanie na dłużej.
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 10 lut 2019, 22:44
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 10 lut 2019, 22:49
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 10 lut 2019, 22:51
W bardzo dobrym momencie trafił, dlatego ma szansę stać się tu gwiazdą. Napastnik w tym klubie utożsamiany był z gwiazdami za którymi się tęskni, po Zlatanie nastała tragedia, którą mógł przerwać kapryśny Higuain, ale dobrze, że się stało jak się stało.Kojiro pisze: Krzysiek ogólnie dobrze trafił w moment przychodząc do Milanu. Klub nie jest teraz ustawiony rdzennymi graczami, którzy by tworzyli kolektyw od kilku sezonów, dlatego łatwiej mu było wejść bez kompleksu w grę. Podstawę tworzą ludzie, którzy niedawno sami wchodzili do zespołu a nie wiadomo jak to się wszystko też potoczy w lecie, ilu tak naprawdę z nich zostanie na dłużej.
seba82

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 10 lut 2019, 23:26
gilardino11

Post Wyświetl pojedynczy post autor: panmechiko » 10 lut 2019, 23:31
panmechiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 10 lut 2019, 23:38
Moja gra w ofensywie? To nie jest tak, że nie lubię się podłączać i grać do przodu. Kiedy jest taka możliwość, zawsze staram się pomóc w ofensywie, ale mam pewne zadania od trenera. Muszę po pierwsze je wykonywać. Lubiłem to robić w Wolfsburgu i kadrze Szwajcarii. Myślę, że Gattuso jest zadowolony z mojej gry".
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LKlajt » 10 lut 2019, 23:51
LKlajt
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio