Oglądałem Cutrone od przyjścia Piatka i nic nie pokazał. Przypuszczam że wiele nie straciłem jak strzelił wcześniej bagatela 3 bramki w Serie A. Wybitny napastnik.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 11 lut 2019, 0:04
Oglądałem Cutrone od przyjścia Piatka i nic nie pokazał. Przypuszczam że wiele nie straciłem jak strzelił wcześniej bagatela 3 bramki w Serie A. Wybitny napastnik.
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: panmechiko » 11 lut 2019, 0:19
panmechiko

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 11 lut 2019, 0:33
Smashing Pumpkins
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 lut 2019, 1:08
Obejrzyj jakieś mecze, a potem oceniaj. Kiedyś na podstawie statystyk (za van Gaala) udowadniano, że De Gea jest średniakiem, bo miał mało czystych kont i niski procent obron, a ratował zespołowi dupsko w prawie każdym meczu. Nie każdy gracz musi kręcić liczby, by dawać pewną wartość.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lut 2019, 8:23
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: seba82 » 11 lut 2019, 8:41
seba82
League

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lut 2019, 9:59
gilardino11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kojiro » 11 lut 2019, 11:55
Bo za bardzo chce i wie, że musi udowodnić, że jest dobry i takie tam pierdoły. Gattuso mógłby się zastanowić, popatrzeć po skrzydłach i ustawić go na którejś ze stron, Mandžukićowi korona z głowy nie spadła jak pobiegał trochę na boku a klub tylko zyskał.
Kojiro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ozob » 11 lut 2019, 12:20
ozob

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 11 lut 2019, 12:45
Wiem, ze statystyki to nie wszystko ale jednak Piatek strzelil 2 gole w lidze grajac jakies 150 minut,a Cutrone 3 gole w 1025 minut, a napastnikow rozlicza sie z bramek. Naprawde nic nie przemawia za tym, zeby tyle gral bo jest zwyczajnie duzo slabszy. De Gea to zupelnie inny przyklad, tam dawala dupy obrona, a w milanie jednak Polak pokazal przynajmniej na poczatku ze mozna regularnie strzelac czego nie pokazal Cutrone.piotrcies pisze:Obejrzyj jakieś mecze, a potem oceniaj. Kiedyś na podstawie statystyk (za van Gaala) udowadniano, że De Gea jest średniakiem, bo miał mało czystych kont i niski procent obron, a ratował zespołowi dupsko w prawie każdym meczu. Nie każdy gracz musi kręcić liczby, by dawać pewną wartość.
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 11 lut 2019, 12:47
Ale ty masz pretensje, że on gra końcówki, nikt nie neguje, że w pierwszym składzie ma grać Il Pistolero, ale szanse w końcówkach dla Patryka to normalna opcja w przypadku wychowanka i nadziei Milanu.Smashing Pumpkins pisze:Wiem, ze statystyki to nie wszystko ale jednak Piatek strzelil 2 gole w lidze grajac jakies 150 minut,a Cutrone 3 gole w 1025 minut, a napastnikow rozlicza sie z bramek. Naprawde nic nie przemawia za tym, zeby tyle gral bo jest zwyczajnie duzo slabszy. De Gea to zupelnie inny przyklad, tam dawala dupy obrona, a w milanie jednak Polak pokazal przynajmniej na poczatku ze mozna regularnie strzelac czego nie pokazal Cutrone.piotrcies pisze:Obejrzyj jakieś mecze, a potem oceniaj. Kiedyś na podstawie statystyk (za van Gaala) udowadniano, że De Gea jest średniakiem, bo miał mało czystych kont i niski procent obron, a ratował zespołowi dupsko w prawie każdym meczu. Nie każdy gracz musi kręcić liczby, by dawać pewną wartość.
piotrcies

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smashing Pumpkins » 11 lut 2019, 12:53
Smashing Pumpkins

Post Wyświetl pojedynczy post autor: gilardino11 » 11 lut 2019, 12:57
gilardino11
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio