Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 paź 2005, 10:43
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darekel » 15 paź 2005, 10:48
darekel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 15 paź 2005, 11:50

Jagiellonczyk

Gomez
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: patryk89 » 15 paź 2005, 14:00
patryk89
Bonso

patryk89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 15 paź 2005, 14:45
Moze bys sie byl laskaw najpierw dowiedziec kogo jest ta strona. Bo tak się sklada ze ona jest wlasnie moja, jak nie wierzysz to sie spytaj tomi'ego, bo to on wlasnie mi ja zrobił. A na takie gowno jak ty robisz to sie wlasnie go nie da przeoczyć bo myslisz ze jestes boski a tak na serio to szkoda slow na ocenianie twoich EXTRA ZAJEFAJNYCH prac.wazi pisze:Żałosny to jesteś ty, dałeś sigi nie twojej roboty i myślisz, że uwierzymy, że to twoje.. Już kiedyś podczas pojedynków ktos sie kapnął, zę sciagasz skądś sigi...
merqn
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 paź 2005, 14:57

Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 paź 2005, 15:18
Pokaż mi merqn gdzie ja napisałem, że jestem boski itd... No gdzie ??? Ja w sumie sam mógłbym powiedzieć, że robisz gówno ale tego nie powiem bo jestem na tyle obiektywny i mam ta kulture, że tego nie powiem... Ciebie widać tej kultury brakuje, nie ma co z tobą pisać bo nie bede sie zniżał do twego poziomu. A tak zapytam, po co tu wróciłes przecież deklarowałeś sie zanim dostałeś bana, że tu nie wrócisz bo te forum jest do dupy...???merqn pisze:Moze bys sie byl laskaw najpierw dowiedziec kogo jest ta strona. Bo tak się sklada ze ona jest wlasnie moja, jak nie wierzysz to sie spytaj tomi'ego, bo to on wlasnie mi ja zrobił. A na takie gowno jak ty robisz to sie wlasnie go nie da przeoczyć bo myslisz ze jestes boski a tak na serio to szkoda slow na ocenianie twoich EXTRA ZAJEFAJNYCH prac.wazi pisze:Żałosny to jesteś ty, dałeś sigi nie twojej roboty i myślisz, że uwierzymy, że to twoje.. Już kiedyś podczas pojedynków ktos sie kapnął, zę sciagasz skądś sigi...

wazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: merqn » 15 paź 2005, 16:11
Po to żebyś mial zagadkewazi pisze:A tak zapytam, po co tu wróciłes przecież deklarowałeś sie zanim dostałeś bana, że tu nie wrócisz bo te forum jest do dupy...???
merqn

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 15 paź 2005, 17:11

Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Smithu » 15 paź 2005, 17:32
merqn pisze:Po to żebyś mial zagadke
Smithu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: darekel » 15 paź 2005, 18:06

darekel
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio