Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: _Romanista_ » 15 paź 2005, 19:32
Gomez jeżeli można to ja bym wzioł tylko mam proźbe sztrzel tam jeszcze podpis LILI . zgóry wielkie Dzięki atak przy okazji zmniejsz troche rozmiar bo 72 kb to za dużo
_Romanista_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 paź 2005, 20:13
Czy ktoś się podejmie tego wyzwaniaCorinthians pisze:Witam. Pierwszy proszę kogoś aby mi zrobił sig. Dotychczas am sobie radziłem, ale teraz już mi się odechciało.
A więc proszę jakiegoś doświadczonego sigmastera (K@ali, RoRo, Smitu itp.) o zrobienie mi siga z zespolem HURT.
Corinthians
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 15 paź 2005, 20:59
kibic_korony
Post Wyświetl pojedynczy post autor: AtletiFAN » 15 paź 2005, 21:26

AtletiFAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 15 paź 2005, 21:43
Na pierwszy rzut oka wygląda fajnie. Na drugi to jest taki jeden wielki burdel. Dwa czy trzy napisy nakładają się na siebie. Ogólnie to fajna jest kolorystyka, ale poza tym to do wszystkiego można się przyczepić. Jednak widać postęp w Twoich sigachAtletiFAN pisze:co o tym sądzicie
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mojo Jojo » 15 paź 2005, 21:47
Mojo Jojo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 15 paź 2005, 22:07

Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 15 paź 2005, 22:13
Sig marny, jak zwykle stadion w tle, w\g mnie nie potrzebne te efekty świetlne... Dobrze chociaż że masz świadomość tego że sig jest słaby!AtletiFAN pisze:a, ja znowu zrobiłem słaby sig... Jak go oceniacie
Co się stało Ali, czyżby po tych 3 czy tam nawet 4 ostrzezeniach przestałeś mnie obrażać a zaczęłeś doceniać?Bianconneri ( Ali ) pisze:Dobra sigi to robi RoRo wazi fetko k@li czy smitu
Bardzo słaby! Ale widze że dopiero zaczynasz więc nie będę Cie zniechęcał...Jagiellonczyk pisze:Zrobilem kolejny sig...
Większość (w tym ja) używa Adobe Photoshop`aMARCINNN pisze:Mam pytanie. Jakich programów urzywacie do tworzenia sigów i avatarów?
To słabo szukałeś, bo napewno byłaMARCINNN pisze: Być może była o tym mowa na wcześniejszych stronach ale nie znalazłem
Mi się nie podobają sigi w takiej kolorystyce, ale sam sig jest dobryTomi pisze:robiłem sobie na szybko,ale oceńcie
O Arturze... No ten mi się już mniej podoba niż ten z Cechem, szczególnie razi mnie to dwukolorowe tło...Tomi pisze:O Arturzu Borucu,naszym Bramkarzem,W 100 % (L)egionscie
Jak na 3 sig to bardzo dobrzeMaateusz_JuveFan pisze:Tak więć proszę o ocenę mojego siga (jak na razie to dopiero 3)
Tomi pisze:Waziego jest za ciemny,i ty ogólnie takie tła dziwne robisz
Bardzo, bardzo fajny! Zajebiste tło, fajny pomysł, cały RoRoRoRo pisze:No a tutaj wlasnie po dlugim okresie bezczynnosci sklecilem siga z Ronaldinho dla Dombrosia ... Jak oceniacie ??
Nie kompromituj się...Jagiellonczyk pisze:mOJE NOWE DZIEŁO:
merqn pisze:wazi w twoim sigach tlo wygląda na takie jakbyś zrobił tylko clouds.
merqn pisze:ie ma żadnych efektow.
merqn pisze: Ogolem nie trzymają sie kupy dupy.
merqn pisze:Myslisz ze jestes dobry w tym co robisz, a tak na prawde jestes zalosny
Jak dla mnie jesteś w 'życiowej formie'...RoRo pisze: Jeszcze nie jestem w formie
Ej! To jest całkiem dobreAtletiFAN pisze:poświęciłem troszke więcej czasu i wyszło mi coś takiego:
Ja Ci chciałem zrobić tego ava, żebyś się odczepił no ale Ty chcesz żeby zrobił go Gomez albo Tomi, więc sie pocałuj w d...kibic_korony pisze:Mam prosbe do Gomez albo Tomiego zrobilbyscie mi avatar z Kaczmarkiem w barwach Korony albo sig o tej tematyce wielkkkaaaaaaa prosba!!!!
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kibic_korony » 15 paź 2005, 23:02
Alez nie denerwuj sie bardzo chetnie bym obejrzal twoja prace i wybral lepsza, pokarz co potrafisz, a tak pozatym to avatarka jeszcze nie mam z Kaczmarkiem to bardzo bym prosilk@li pisze: Ja Ci chciałem zrobić tego ava, żebyś się odczepił no ale Ty chcesz żeby zrobił go Gomez albo Tomi, więc sie pocałuj w d...![]()
![]()
Pozdro.
kibic_korony

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 15 paź 2005, 23:21

Tomi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 15 paź 2005, 23:28
wazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 15 paź 2005, 23:32
Tomi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaka_ACM » 15 paź 2005, 23:33
Kaka_ACM
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited