Chelsea FC (zbiorczy) - Strona 56

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 03 paź 2005, 19:49

Bobohawk pisze:Z czasem może być również tak, że po ciągłęj serii zwycięstw przyjdzie słabszy okres. Może powiem tak, jest to realne jednak łatwo nie będzie ponieważ teraz na Chelsea każdy zespół się będzie odpowiednio motywował i będzie chciał zwyciężyć z londyńczykami.

Mozliwe :) Ale dzieki zmianna kazdy zawodnik gra na 110% swoich mozliwosci bo chce wywalczyc miejsce w pierwszym skladzie. A troche rywalizacji w skladzie nikomu nie zaszkodzi. Na kazda pozycje w The Blues jest po dwoch pilkarzy dlatego wiedza oni otym ze jesli zagraja gorzej straca miejsce w podstawowej 11 :)

Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dombroś » 15 paź 2005, 19:19

No to w meczu z Boltonem "the Blues" pokazali klasę... Przegrywając do 59 minuty 0-1 i po dziewięciu minutach doprowadzić do wyniku 4-1 to już jest coś... Drogba ładnie strzelił (mi bynajmnej się podobało). A Lampard mimo że jest pomocnikiem to dzięki bramce w tym meczu jest na jedny z czołowych miejsc w klasyfikacji strzelców Premier League.. no,no
Pewnie i tak Mourinho będzie zły bo Cech wpóścił brmakę i nie wyśróbuje nowego rekordu :wink: :twisted:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 paź 2005, 19:57

-=MiC=- pisze: Mozliwe Smile Ale dzieki zmianna kazdy zawodnik gra na 110% swoich mozliwosci bo chce wywalczyc miejsce w pierwszym skladzie. A troche rywalizacji w skladzie nikomu nie zaszkodzi. Na kazda pozycje w The Blues jest po dwoch pilkarzy dlatego wiedza oni otym ze jesli zagraja gorzej straca miejsce w podstawowej 11 Smile

aLE CZY TO NIE JEST FRUSTRUJĄCE? W pewnym momencie dla niektorych piłkarzy to, że po 5 świetnych występach nie mogą być pewni miejsca w 1. składzie tylko dlatego, że mogą zagrać 1 słabszy występ. To jest tak właściwie trochę chore... to niekoniecznie musi dobrze wpłynąć na sytuacje w drużynie. Jeśli 'kolega z drużyny' będzie Ci przeciwnikiem, a nie partnerem.

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 15 paź 2005, 20:12

bagg pisze:aLE CZY TO NIE JEST FRUSTRUJĄCE? W pewnym momencie dla niektorych piłkarzy to, że po 5 świetnych występach nie mogą być pewni miejsca w 1. składzie tylko dlatego, że mogą zagrać 1 słabszy występ. To jest tak właściwie trochę chore... to niekoniecznie musi dobrze wpłynąć na sytuacje w drużynie. Jeśli 'kolega z drużyny' będzie Ci przeciwnikiem, a nie partnerem.

Zazwyczaj graja Ci pilkarze, ktorzy sa najmniej zmeczeni :P Pilkarze niemaja pretensji do siebie oto ze raz graja, a innym razem gra ich kolega. Dzieki swietnej polityce taktycznej Mourinho kazdy jest zadowolony z gry w Chelsea i niema oto pretensji do nikogo.

A dzisiaj Chelsea pokazala klase gdy schodzili do szatni na przerwe na tablicy byl wynik 0:1 dla Boltonu. Zaraz po przerwie zmieniony zostal Del Horno na rzecz Gudjonsena. I od tamtej pory The Blues zaczeli grac piekna pilke. Dwa gole Drogby i Lamparda oraz jeden Gudjonsena daly wynik 5:1 dla Chelsea. Najpiekniejsze bylo to ze cztery gole padly miedzy 52, a 61 minuta. Dzieki temu The Blues sa liderami w Premiership i ciagle powiekszaja przewage nad innymi druzynami :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 15 paź 2005, 20:16

Zazwyczaj graja Ci pilkarze, ktorzy sa najmniej zmeczeni Razz Pilkarze niemaja pretensji do siebie oto ze raz graja, a innym razem gra ich kolega. Dzieki swietnej polityce taktycznej Mourinho kazdy jest zadowolony z gry w Chelsea i niema oto pretensji do nikogo.

jesteś pewien? Zobaczymy po sezonie. Jeśli mają ambicje to by im to przeszkadzało. Piłkarz ma świetną formę, ale nie gra bo jego kolega ma życiową. Polityka Chelsea nigdy mi się nie podobała i chyba już nie spodoba.

Awatar użytkownika
Mojo Jojo
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mojo Jojo » 15 paź 2005, 21:14

Osobiscie sadze ze Chelsea to jest najlepsza druzyna Anglii i bedzie tak przez kilka sezonow z takich powodow:
:arrow: Genialny trener
:arrow: Najbogatszy klub swiata
:arrow: Swietne transfery
:arrow: wierni kibice

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 15 paź 2005, 22:46

Mojo Jojo pisze:Arrow Genialny trener
Tutaj sie z toba zgodze.

Mojo Jojo pisze:Arrow Najbogatszy klub swiat
To ze wlascicielem klubu jest Abramowicz nie oznacza ze Chelsea jest najbogatsza. Nabogatszy to jest Real albo MU.

Mojo Jojo pisze:Arrow Swietne transfery

Swietne moze nie ale napewno dobre. To od trenera zalzy jakie sa transfery w klubie. Za czasow Mourinho sa znakomite ale za czasow Ranierego nie byly tak dobre.

Mojo Jojo pisze:Arrow wierni kibice

Wierni :lol: no coz jest ich niewielu bo prawda jest taka ze wielu zaczelo kibicowac Chelsea gdy klub przejol Abramowicz. Najwierniejsi to Ci, ktorzy zamieszkuja w Londynie i byli z klubem od poczatku. Ja The Blues kibicuje od 9 lat i zostane z nimi jeszcze dlugo mam taka nadzieje :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 paź 2005, 22:53

-=MiC=- pisze:Mojo Jojo napisał:
Arrow Swietne transfery

Swietne moze nie ale napewno dobre. To od trenera zalzy jakie sa transfery w klubie. Za czasow Mourinho sa znakomite ale za czasow Ranierego nie byly tak dobre.

Co Ranieri dokonał zlych transferów :?: To on zaklepal Robbena, Lamparda o ile się nie myle, Glena Jonhsona, Makalele,Crespo, Gallasa, Ci gracze są nadal i grają na wysokim poziomie a Murinho dokonal równietrafnych transferów, takze Cheslea za Ranieriego tez grala jak z nut.
-=MiC=- pisze:Ja The Blues kibicuje od 9 lat i zostane z nimi jeszcze dlugo mam taka nadzieje
Moze wiesz kto to Zola :smile2:
Tylko szkoda że 12 masz na karku :wink: A tak naprawde to ile masz lat :?:

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 15 paź 2005, 23:32

Toudinho pisze:Co Ranieri dokonał zlych transferów Question To on zaklepal Robbena, Lamparda o ile się nie myle, Glena Jonhsona, Makalele,Crespo, Gallasa, Ci gracze są nadal i grają na wysokim poziomie a Murinho dokonal równietrafnych transferów, takze Cheslea za Ranieriego tez grala jak z nut.

Moze zrobil dobre transfery ale za jego czasow Ci pilkarze nie byli jeszcze gwiazdami :) A Makalele,Crespo, Robben (Mourinho go chcial sprowadzic a nie Ranieri) jak przyszli to nie grali tak dobrze. Przypomnij sobie jak gral Crespo prawie nic nie strzelal i przez to Jose wyporzyczyl go do Milanu.

Toudinho pisze:Tylko szkoda że 12 masz na karku Wink A tak naprawde to ile masz lat

Oj tu niestety musze Cie rozczarowac. Juz niedlugo 18 na karku :) A pamientam czasy gdy w Chelsea grali tacy pilkarze jak Di Mateo, Viali (grajacy trener) Flo itp. I wlasnie gdy w 1996 roku do Chelsea przeszedl Zola od tamtej pory zaczelem byc kibicem The Blues :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 paź 2005, 23:37

-=MiC=- pisze:Ci pilkarze nie byli jeszcze gwiazdami A Makalele

ehhhh nie wiesz co mowisz, jednak nikt niedocenia tego pracuśa, pzeciesz on rozbija ataki z dziecięcą latwością jest śweitny w kazdym calu, moim zdaniem najlepszy na dm'ie a Ty mowisz ze nie byl gwiazda...i dotyk Murinho sprawił że się nia stał :wink:

Murinho owszem chcial Robbena ale o ile się nie myle to za Ranieriego został już zkalepany transfer...

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 15 paź 2005, 23:52

Toudinho pisze:ehhhh nie wiesz co mowisz, jednak nikt niedocenia tego pracuśa, pzeciesz on rozbija ataki z dziecięcą latwością jest śweitny w kazdym calu, moim zdaniem najlepszy na dm'ie a Ty mowisz ze nie byl gwiazda...i dotyk Murinho sprawił że się nia stał

Ja bardzo doceniam Makalele i sadze ze to najlepszy defensywny pomocnik na swiecie. Ranieri sprowadzil go z Realu gdzie go niechciano i napewno byl dobry mial swietna forme ale sadze ze teraz ma najlepsza forme w swoim zyciu. I nie mowie tutaj ze on niebyl gwiazda tylko np taki Lamprd, ktory zostal pozyskany z West Hamu w 2001 roku nikt prawie onim nie slyszal :) Napewno przejscie tych pilkarzy do The Blues podnioslo ich umiejetnosci. Ranieri sprowadzil tez Gudjonsena, ktory jest jednym z lepszych pilkarzy w Chelsea i dziwi mnie troche to ze Mourinho daje mu tak zadko szanse. Ranieri to napewno byl dobry trener bo kazdy pilkarz, ktorego sprowadzil jest teraz gwiazda. Ale pilkarze jak Gudjonsen, J.Cole, Lampard troszke Gallas nie byli bardzo znani 4-5 lat temu.

Toudinho pisze:Murinho owszem chcial Robbena ale o ile się nie myle to za Ranieriego został już zkalepany transfer...
Mozna tak powiedziec wtedy Ranieri odszedl a na jego miejsce przyszedl Mourinho, a Robben dokladnie kontrakt podpisal po Euro 2004 to byl taki dosc zagmatwany okres dla Chelsea :)

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 15 paź 2005, 23:59

-=MiC=- pisze:Ranieri sprowadzil go z Realu gdzie go niechciano i napewno byl dobry mial swietna forme ale sadze ze teraz ma najlepsza forme w swoim zyciu
Wszytsko potoczylo się o pare mln euro większej pensji, Perez nie chcial się zdodzic, i teraz jego strate widać, zresztą sam ocenisz to po odejściu Makalele, ja wlasnie to przerabiem...
-=MiC=- pisze:np taki Lamprd, ktory zostal pozyskany z West Hamu w 2001 roku nikt prawie onim nie slyszal

W młodierzówce wymiatal aż milo...

Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wazi » 16 paź 2005, 0:04

Nie zgadzam sie co do jednego Cole gdy przychodził do Chelsea to juz było mówione, że jest z niego talent i wszyscy w niego wierzyli. W Westa Hamie skąd przyszedł już odgrywał kluczową rolę, wieć nie miał innego wyjścia i był skazany na sukces...

Awatar użytkownika
-=MiC=-
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -=MiC=- » 16 paź 2005, 0:06

Toudinho pisze:Wszytsko potoczylo się o pare mln euro większej pensji, Perez nie chcial się zdodzic, i teraz jego strate widać, zresztą sam ocenisz to po odejściu Makalele, ja wlasnie to przerabiem...

No napewno ostatnio sam Sir Alex powiedzial ze Realowi brakuje kogos takiego jak Makalele i ze to byl ich najwiekszy blad oddajac go do Chelsea ale ja sie tam jak najbardziej ciesze :) I napewno bedzie trudno go zastapic gdy odejdzie na emeryturke chociaz mam nadzieje ze Essien czegos sie odniego nauczy :)

Toudinho pisze:W młodierzówce wymiatal aż milo..

Oczywiscie ale wiekszosci osob nie interesuje sie druzynami mlodziezowymi i tylko prawdziwi fani Footballu znali Franka.

P.S Bardzo fajnie mi sie z toba dyskutuje :)

wazi pisze:W Westa Hamie skąd przyszedł już odgrywał kluczową rolę, wieć nie miał innego wyjścia i był skazany na sukces...
Mozna powiedziec ze kazdy pilkarz ktorego sprowadzi Ranieri (Gudjonsen,Lampard, J.Cole, Gallas itp) byl skazany na sukces :) Wkoncu teraz to sa swiatowe gwiazdy poprostu mial nosa do transferow.

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 16 paź 2005, 0:21

No i Lampard wyrosł na gwiazde swiatowego formatu, przebojem razem z Terrrym wbił się do repry. A myślalem że Eriksson nie posadzi kogoś z dwójki Cambpell - Ferdinand a jednak Ferdinand usiadł. Obcenie to chyba tylko Frank i Terry są nietylkalni w druzynie Erikssona no i Roo wymiata niesamowicie...Dobrze ze Chelsa w przeciwienstwie do Arsenalu twporzy angielska druzyne.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”